Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

25076 – 25100 dari 25479    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1003  1004  1005 ... 1020  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 13 Oktober

    Rumah bersalin🙋

    ZIEZIE188 tulis:

    Bedhah rumah 😀

  • 13 Oktober

    DINNA612 tulis:

    😁

    iki mode ndrenges....ye...

  • 14 Oktober

    Kentir lengo klentik....

    😂😀

    IMAN982 tulis:

    nek istilah e wong madiun kuwi arane 'kenthir' sam😁

  • 14 Oktober

    Wah...lha gak janjian, pean meh nganggo klambi orak? Nek klamben warnane kining opo ijo???

    🤔🤔🎉

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sampun pak bos,lha pas liwat sragen kadosipun jenengan nembe sare og..tp pas niku kula tetep dahdah lho😁

  • 14 Oktober

    Ncen jaman medsos kie, kabeh tatan sopan santun blas dibuwang e.

    Lha opo njaman? Presiden koq di planga plongok ke, di kebo2ke....

    Nek jeneng gak sak pamikiran/bedo pendapat yo biasa ae sih.

    Tapi sak olo2ne pejabat (opp ae) iso nduduki jabatane lak yo mergo ono palilah e GUSTI tho?

    Lha saiki, opo yo kabeh kersane GUSTI kabeh manungso yo iso sarujuk? Buktine ora pareng nyolong ae yo penjara jek kebak maling. Lha opo njuk maling2 kae nyiyir GUSTI di-kewan2ke??

    Tatakrama/unggah ungguh berinteraksi ndek medsos kie ncen kudu ditanamke ndek anak sejak dini dlm keluarga, terus dipantau dalam pergaulane bocaj mbek kanca2ne.

    ANGGORO118 tulis:

    Trus cah STM melu² demo ngopo ya mas ? ono sing ngelokne pak polisi kata²ne ra sopan blas.. hadehhh miris 🙈

  • 14 Oktober

    Tapi ncen sinau gak cukup neng ngumah broAngg. Ngko dadi katak dalam tempurung, kamangko mbesuk gedene kudu bermasyarakat. Mengko iso2 dadi koyo awake dewe, wes tuwo jek bingung golek jodo 😂😀.

    Bocah tetep kudu sinau bersosialisasi, yo tugas e wong tuwo iso mbekali nilai2 tatakrama, masiyo ndek ngumah sopan, durung jaminan ndek njobo/medsos yo tatakramane apik.

    Aku nate, kenalan kanca ndek jk pas chatt sopan, eh ndilalah aku ketemu medsos e (fb), lhadalah tibak e ndek medsos terutama sing rodo politik nek komen ngabangke rai kasar e nemen. 🤔🤔

    ANGGORO118 tulis:

    Bener kandhamu ora keliru sam 🤣

    Mending duduk manis sinau ning omah yo sam karo ngopi opo ngeteh 🙂

  • 14 Oktober

    Woo ngapunten, tibak e sarapanne dereng di launching....😂😂😂😂

    .

    DINNA612 tulis:

    Monggo Pak Nug,,tp sarapan punapa koq mboten ketingal menunipun 😁

  • 14 Oktober

    Kloso ne bedah.....

    Eee...tambalen jadah....

    😂😂

    ZIEZIE188 tulis:

    Sarapan kloso kadosipun Mbak Din...😀

  • 14 Oktober

    Inggih Mas Nug...jadahe dipun kancani teh anget. Jiiiaaannn cucok sanget .,.😊

    NUGRA917 tulis:

    Kloso ne bedah.....

    Eee...tambalen jadah....

    😂😂

  • 14 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Tapi ncen sinau gak cukup neng ngumah broAngg. Ngko dadi katak dalam tempurung, kamangko mbesuk gedene kudu bermasyarakat. Mengko iso2 dadi koyo awake dewe, wes tuwo jek bingung golek jodo 😂😀.

    Bocah tetep kudu sinau bersosialisasi, yo tugas e wong tuwo iso mbekali nilai2 tatakrama, masiyo ndek ngumah sopan, durung jaminan ndek njobo/medsos yo tatakramane apik.

    Aku nate, kenalan kanca ndek jk pas chatt sopan, eh ndilalah aku ketemu medsos e (fb), lhadalah tibak e ndek medsos terutama sing rodo politik nek komen ngabangke rai kasar e nemen. 🤔🤔

    Walah masa sih Pak Nug,,,

  • 14 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Woo ngapunten, tibak e sarapanne dereng di launching....😂😂😂😂

    .

    Ealaaah tiwas ngrantos sampe garing meniko

  • 14 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Kloso ne bedah.....

    Eee...tambalen jadah....

    😂😂

    Jadah kaliyan teh anget maknyus

  • 14 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Ncen jaman medsos kie, kabeh tatan sopan santun blas dibuwang e.

    Lha opo njaman? Presiden koq di planga plongok ke, di kebo2ke....

    Nek jeneng gak sak pamikiran/bedo pendapat yo biasa ae sih.

    Tapi sak olo2ne pejabat (opp ae) iso nduduki jabatane lak yo mergo ono palilah e GUSTI tho?

    Lha saiki, opo yo kabeh kersane GUSTI kabeh manungso yo iso sarujuk? Buktine ora pareng nyolong ae yo penjara jek kebak maling. Lha opo njuk maling2 kae nyiyir GUSTI di-kewan2ke??

    Tatakrama/unggah ungguh berinteraksi ndek medsos kie ncen kudu ditanamke ndek anak sejak dini dlm keluarga, terus dipantau dalam pergaulane bocaj mbek kanca2ne.

    leres niku mas nug

  • 14 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Ncen jaman medsos kie, kabeh tatan sopan santun blas dibuwang e.

    Lha opo njaman? Presiden koq di planga plongok ke, di kebo2ke....

    Nek jeneng gak sak pamikiran/bedo pendapat yo biasa ae sih.

    Tapi sak olo2ne pejabat (opp ae) iso nduduki jabatane lak yo mergo ono palilah e GUSTI tho?

    Lha saiki, opo yo kabeh kersane GUSTI kabeh manungso yo iso sarujuk? Buktine ora pareng nyolong ae yo penjara jek kebak maling. Lha opo njuk maling2 kae nyiyir GUSTI di-kewan2ke??

    Tatakrama/unggah ungguh berinteraksi ndek medsos kie ncen kudu ditanamke ndek anak sejak dini dlm keluarga, terus dipantau dalam pergaulane bocaj mbek kanca2ne.

    Kui korban sakit hati karo pakde jokowi mas 😅

    Iyo mas bahasane pengguna medsos ngeri² opo meneh bab politik 🤣, saiki sing lagi rame Indonesia dikuasai China lan bla².. lha do ra mikir emang kebutuhan elektronik ora soko China po ? opo barang² elektronik soko Indonesia.. ngeneki mikire do nggo dengkul mesti 🤣🤣

  • 14 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Tapi ncen sinau gak cukup neng ngumah broAngg. Ngko dadi katak dalam tempurung, kamangko mbesuk gedene kudu bermasyarakat. Mengko iso2 dadi koyo awake dewe, wes tuwo jek bingung golek jodo 😂😀.

    Bocah tetep kudu sinau bersosialisasi, yo tugas e wong tuwo iso mbekali nilai2 tatakrama, masiyo ndek ngumah sopan, durung jaminan ndek njobo/medsos yo tatakramane apik.

    Aku nate, kenalan kanca ndek jk pas chatt sopan, eh ndilalah aku ketemu medsos e (fb), lhadalah tibak e ndek medsos terutama sing rodo politik nek komen ngabangke rai kasar e nemen. 🤔🤔

    Bener mas bermasyarakat lan kudu bersosialisasi, ben ra kuper yo ? 😅🙂

    Terkadang ning medsos ngono kui kata² ra sopan mungkin kegowo emosi, asal ae nulis/ngetik sakpenak udele dw ora mikir ko kepiye.. Nek ning dunia nyata ra bakal wani mas 😅

  • 14 Oktober

    DINNA612 tulis:

    Walah masa sih Pak Nug,,,

    Mas nug nontone drama berita politik nek dirimu drama sinetron azab indosiar po mbak ? ✌🏻😅

  • 14 Oktober

    ANGGORO118 tulis:

    Bener mas bermasyarakat lan kudu bersosialisasi, ben ra kuper yo ? 😅🙂

    Terkadang ning medsos ngono kui kata² ra sopan mungkin kegowo emosi, asal ae nulis/ngetik sakpenak udele dw ora mikir ko kepiye.. Nek ning dunia nyata ra bakal wani mas 😅

    Bumi gonjang ganjing langit kelap2 katon

    Lelakone jaman saiki yo kuwi medsosssssss

    Oooooongggggg

    NB : Suwe ra ndalang lurrrrr

  • 14 Oktober

    ANGGORO118 tulis:

    Mas nug nontone drama berita politik nek dirimu drama sinetron azab indosiar po mbak ? ✌🏻😅

    Ndeh aq yo korban politik 😁, d nengno kancaku sg bedo pilihan pilpres wingenane sampe saiki. Hadeeeh koq iso segitunyaaaa. Tp aq ra ngikuti sinetron azab malah sg koyok piye aq ra eruh 🤔

  • 14 Oktober

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Bumi gonjang ganjing langit kelap2 katon

    Lelakone jaman saiki yo kuwi medsosssssss

    Oooooongggggg

    NB : Suwe ra ndalang lurrrrr

    Yo ndang mulai ndalang,,,aq ta mbeber kloso

  • 14 Oktober

    DINNA612 tulis:

    Yo ndang mulai ndalang,,,aq ta mbeber kloso

    mlh udan deres kene mbak, rung terang2

  • 14 Oktober

    GLORIUSNOV760 tulis:

    mlh udan deres kene mbak, rung terang2

    Sda sumuk,,awan mau panas banget 36derajat

  • 14 Oktober

    DINNA612 tulis:

    Sda sumuk,,awan mau panas banget 36derajat

    iyo mau awan jan sumuk tenan, kene wes mulai mongso rendeng mbak, nek wengi udan

  • 14 Oktober

    GLORIUSNOV760 tulis:

    iyo mau awan jan sumuk tenan, kene wes mulai mongso rendeng mbak, nek wengi udan

    Sip nuw,,,nggonku sik rung rendeng

  • 14 Oktober

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Bumi gonjang ganjing langit kelap2 katon

    Lelakone jaman saiki yo kuwi medsosssssss

    Oooooongggggg

    NB : Suwe ra ndalang lurrrrr

    Monggo ndalang lurrrr 🙂

  • 14 Oktober

    DINNA612 tulis:

    Ndeh aq yo korban politik 😁, d nengno kancaku sg bedo pilihan pilpres wingenane sampe saiki. Hadeeeh koq iso segitunyaaaa. Tp aq ra ngikuti sinetron azab malah sg koyok piye aq ra eruh 🤔

    Wehhh korban politik ? tapi ora korban perasaan kan mbak ? ✌🏻😅

    Sinetron azab indosiar sing ngeneki lho

    i.pinimg.com/236x/24/50/f2/2450f2c79197d990e48259c860efb6a8.jpg

25076 – 25100 dari 25479    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1003  1004  1005 ... 1020  Selanjutnya Kirim tanggapan