Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

25101 – 25125 dari 25688    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1004  1005  1006 ... 1028  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 14 Oktober

    Menapa malih pas udyan nggrejeh....tambah anget.

    👍👍

    ZIEZIE188 tulis:

    Inggih Mas Nug...jadahe dipun kancani teh anget. Jiiiaaannn cucok sanget .,.😊

  • 14 Oktober

    Yg mana, mbakDinna?

    🤔🤔

    DINNA612 tulis:

    Walah masa sih Pak Nug,,,

  • 14 Oktober

    Ngapunten nggih mbakDinna...

    Malah langsam dhahar dalu kemawon....monggo lho...👍👍👍

    ..

    DINNA612 tulis:

    Ealaaah tiwas ngrantos sampe garing meniko

  • 14 Oktober

    Ndak cuma mergo pakde ne masbro. Tpi pancen nek wes mlebu ndonyane maya....(eh maya opo luna yo? 🤔🤔🤔) kie kejiwaane berubah 180° dadi paling pinter, paling bener, paling kuat. Lha opo tumon, cah wingi sore iso wani ngendas2ke ustad sepuh...dene tundane yo njaluk ngapuro cium-tangan.  

    Koyo dene menungso nek ijen iso alus, tata krama, mbasa masuk gerombolan masa iso dadi beringas. Koyo sing dho demon kae. Nek wes ketangkep ijen lak njuk metu meterai 6000, njaluk ngapuro kamongko nalikane ngumpul demo beringas gak ono wedine ngidoni aparat, balang2 bata, ngrusak pager dpr lsp.

    ANGGORO118 tulis:

    Kui korban sakit hati karo pakde jokowi mas 😅

    Iyo mas bahasane pengguna medsos ngeri² opo meneh bab politik 🤣, saiki sing lagi rame Indonesia dikuasai China lan bla².. lha do ra mikir emang kebutuhan elektronik ora soko China po ? opo barang² elektronik soko Indonesia.. ngeneki mikire do nggo dengkul mesti 🤣🤣

  • 14 Oktober

    Hahaha..kui mesti angin e banter tenan. Sampai azab e tekan sinetron e...

    🤔🤔.

    ANGGORO118 tulis:

    Wehhh korban politik ? tapi ora korban perasaan kan mbak ? ✌🏻😅

    Sinetron azab indosiar sing ngeneki lho i.pinimg.com/236x/24/50/f2/245 ... 9c860efb6a8.jpg

  • 14 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Hahaha..kui mesti angin e banter tenan. Sampai azab e tekan sinetron e...

    🤔🤔.

    banter endi karo yamaha ne komeng...??#semakin di depan😁✌

    14 Oktober diubah oleh IMAN982

  • 14 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Ngapunten nggih mbakDinna...

    Malah langsam dhahar dalu kemawon....monggo lho...👍👍👍

    ..

    Monggo d punsekecaken

  • 14 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Ndak cuma mergo pakde ne masbro. Tpi pancen nek wes mlebu ndonyane maya....(eh maya opo luna yo? 🤔🤔🤔) kie kejiwaane berubah 180° dadi paling pinter, paling bener, paling kuat. Lha opo tumon, cah wingi sore iso wani ngendas2ke ustad sepuh...dene tundane yo njaluk ngapuro cium-tangan.  

    Koyo dene menungso nek ijen iso alus, tata krama, mbasa masuk gerombolan masa iso dadi beringas. Koyo sing dho demon kae. Nek wes ketangkep ijen lak njuk metu meterai 6000, njaluk ngapuro kamongko nalikane ngumpul demo beringas gak ono wedine ngidoni aparat, balang2 bata, ngrusak pager dpr lsp.

    Paleng enak demo masak njih Pak Nug 😁

  • 14 Oktober

    ANGGORO118 tulis:

    Wehhh korban politik ? tapi ora korban perasaan kan mbak ? ✌🏻😅

    Sinetron azab indosiar sing ngeneki lho i.pinimg.com/236x/24/50/f2/245 ... 9c860efb6a8.jpg

    Oow ngunu wi toh sinetron azab,,,

  • 14 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Hahaha..kui mesti angin e banter tenan. Sampai azab e tekan sinetron e...

    🤔🤔.

    Bakar2 sate maleh azabe tekan indosiar

  • 15 Oktober

    DINNA612 tulis:

    Bakar2 sate maleh azabe tekan indosiar

    Tema sinetron sing booming awal2 thn 2000n ki

  • 15 Oktober

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Tema sinetron sing booming awal2 thn 2000n ki

    Oow iyo ta? Aq ga tau ngikuti sinetrone indosiar sih,,,,

  • 15 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Ndak cuma mergo pakde ne masbro. Tpi pancen nek wes mlebu ndonyane maya....(eh maya opo luna yo? 🤔🤔🤔) kie kejiwaane berubah 180° dadi paling pinter, paling bener, paling kuat. Lha opo tumon, cah wingi sore iso wani ngendas2ke ustad sepuh...dene tundane yo njaluk ngapuro cium-tangan.  

    Koyo dene menungso nek ijen iso alus, tata krama, mbasa masuk gerombolan masa iso dadi beringas. Koyo sing dho demon kae. Nek wes ketangkep ijen lak njuk metu meterai 6000, njaluk ngapuro kamongko nalikane ngumpul demo beringas gak ono wedine ngidoni aparat, balang2 bata, ngrusak pager dpr lsp.

    sing penting ojo lucinta luna mas 😅 saiki jamane wis edan lan kenthir

    ki aktivis 98 sing dhisik demo saiki genti didemo

  • 15 Oktober

    Berarti durung paling depan kui, masbro

    ..

    😁😁

    IMAN982 tulis:

    banter endi karo yamaha ne komeng...??#semakin di depan😁✌

  • 15 Oktober

    Langkung sekeco jurinipun mbak...wes entuk icip2 malah iso ngritik sak enak e

    👍

    DINNA612 tulis:

    Paleng enak demo masak njih Pak Nug 😁

  • 15 Oktober

    Koyo penonton mbek komentator bola. Kethok e paling jago, paling ngerti bareng ngayahi dewe yo gak beda....

    😀

    ANGGORO118 tulis:

    sing penting ojo lucinta luna mas 😅 saiki jamane wis edan lan kenthir

    ki aktivis 98 sing dhisik demo saiki genti didemo youtu.be/rtnmavgGL6E

  • 15 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Koyo penonton mbek komentator bola. Kethok e paling jago, paling ngerti bareng ngayahi dewe yo gak beda....

    😀

    Mugo sing demo² wingi ra dadi anggota DPR (Dewan Pengkhianat Rakyat) koyo 5 aktivis 98 mas 🙈

  • 15 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Langkung sekeco jurinipun mbak...wes entuk icip2 malah iso ngritik sak enak e

    👍

    Wooo njih leres Pak Nug 😁

  • 15 Oktober

    👍👍👍👍👍👍

    DINNA612 tulis:

    Wooo njih leres Pak Nug 😁

  • 15 Oktober

    Mungkin yo podho ae masbro....

    Siklusnya emang ngunu, masih diluar penyelenggara pemerintahan sok2an, tpi begitu entuk kursi: uenak e...jok sampek lepas kie....

    Tpi sing bener2 pengen mbenahi biasane malah beraksi dalam tenang...

    😁😁😁😂😂

    ANGGORO118 tulis:

    Mugo sing demo² wingi ra dadi anggota DPR (Dewan Pengkhianat Rakyat) koyo 5 aktivis 98 mas 🙈

    15 Oktober diubah oleh NUGRA917

  • 15 Oktober

    Jangan langkung sambel trasi,cokotane karak,, eeh kui jangan kangkung ding yo.wahduh ngapunten p bro,kula lepat..😁✌

    NUGRA917 tulis:

    Langkung sekeco jurinipun mbak...wes entuk icip2 malah iso ngritik sak enak e

    👍

  • 15 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Mungkin yo podho ae masbro....

    Siklusnya emang ngunu, masih diluar penyelenggara pemerintahan sok2an, tpi begitu entuk kursi: uenak e...jok sampek lepas kie....

    Tpi sing bener2 pengen mbenahi biasane malah beraksi dalam tenang...

    😁😁😁😂😂

    wkwk opo mergo entuk duit akeh trus dadi lali karo rakyat yo mas ? 😅

  • 15 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Berarti durung paling depan kui, masbro

    ..

    😁😁

    lha sng menang malah honda...Alex Marquez...The doctor malah ambruk kiy...😁

    15 Oktober diubah oleh IMAN982

  • 15 Oktober

    CHRISTIAN983 tulis:

    Jangan langkung sambel trasi,cokotane karak,, eeh kui jangan kangkung ding yo.wahduh ngapunten p bro,kula lepat..😁✌

    lepatane pinten km/jam sam bro?😁✌

  • 15 Oktober

    NUGRA917 tulis:

    Mungkin yo podho ae masbro....

    Siklusnya emang ngunu, masih diluar penyelenggara pemerintahan sok2an, tpi begitu entuk kursi: uenak e...jok sampek lepas kie....

    Tpi sing bener2 pengen mbenahi biasane malah beraksi dalam tenang...

    😁😁😁😂😂

    ujung² e sng kerjo tenan malah di cukit lho😅

25101 – 25125 dari 25688    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1004  1005  1006 ... 1028  Selanjutnya Kirim tanggapan