Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

26276 – 26300 dari 26472    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1051  1052  1053 ... 1059  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 20 November

    Ndherek langkung ..nuwun 1000 ..numpang lewat..

  • 20 November

    Lho malah sdh paham bandungan.hawa ne mirip2 malang yo..

    LINA137 tulis:

    tekan Bandungan..ojok lali baksone nok jero pasar bandungan..siip deh..hmm malih pingin..

  • 20 November

    Hmm..jolali sesajen'e,,bwt sing baurekso.biar ngga diprimpeni..

    DWI634 tulis:

    Ndherek langkung ..nuwun 1000 ..numpang lewat..

  • 21 November

    Siap...ngko bengi tak nyangking mbang kanthil, gulo, teh karo gudang garam merah sak slop dhe

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hmm..jolali sesajen'e,,bwt sing baurekso.biar ngga diprimpeni..

  • 21 November

    DWI634 tulis:

    Siap...ngko bengi tak nyangking mbang kanthil, gulo, teh karo gudang garam merah sak slop dhe

    kopine jo lali pak boz....😁👍

  • 21 November

    Aku mung ngelantarke, kabeh mau gumantung simbah sing baurekso ing kene,tp isih kurang kumplit..kopi pahit segelas ro duit atusan gambar gunung

    Ssttt kudu kumplit yo,soale iki simbah'e lg hobi nesu2,isa2 ngko awake dhewe disebul,mulih mung kari jeneng thok

    DWI634 tulis:

    Siap...ngko bengi tak nyangking mbang kanthil, gulo, teh karo gudang garam merah sak slop dhe

  • 21 November

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hmm..jolali sesajen'e,,bwt sing baurekso.biar ngga diprimpeni..

    lho lek baureksone widodari yo ra po² 😁

  • 21 November

    Lha bener kisanak iki..

    IMAN982 tulis:

    kopine jo lali pak boz....😁👍

  • 21 November

    Dudu og sam,rambute riwug2,mambune mbako susur,simbah'e ki nginang og sam

    IMAN982 tulis:

    lho lek baureksone widodari yo ra po² 😁

  • 21 November

    Wokee...ngko tk gawake sak bleg sisan...keno gawe kanca melek karo simbah

    IMAN982 tulis:

    kopine jo lali pak boz....😁👍

  • 21 November

    DWI634 tulis:

    Wokee...ngko tk gawake sak bleg sisan...keno gawe kanca melek karo simbah

    weh mantap kuwi...👍

  • 21 November

    Do malmingan kabeh ki 👀

  • 21 November

    DINNA612 tulis:

    Do malmingan kabeh ki 👀

    Nek anggoro118 lagi turu mbak 🤣

  • 21 November

    ANGGORO118 tulis:

    Nek anggoro118 lagi turu mbak 🤣

    Mripati turu tp drijine melek 😁

  • 21 November

    DINNA612 tulis:

    Mripati turu tp drijine melek 😁

    Bener ora kerilu mbak 🤣

  • 21 November

    ANGGORO118 tulis:

    Bener ora kerilu mbak 🤣

    😂

  • 21 November

    Malmingku klawu lur...timbang nglangut ngumbai ae lah...

  • 21 November

    DWI634 tulis:

    Malmingku klawu lur...timbang nglangut ngumbai ae lah...

    ngumbah opo pak boz?

  • 21 November

    DINNA612 tulis:

    Mripati turu tp drijine melek 😁

    kuwalik kalimat e mbak.....😜

  • 21 November

    Ngumbah klambi, kemul, ora ketinggalan pusoko   joko loro

    IMAN982 tulis:

    ngumbah opo pak boz?

  • 21 November

    IMAN982 tulis:

    kuwalik kalimat e mbak.....😜

    Mosok to 😳

  • 21 November

    Teettt..cah sma lg yang2an

    DINNA612 tulis:

    Mripati turu tp drijine melek 😁

  • 21 November

    Terjebul iki mlm weekend bin sabtu mlm alias mlm minggu lurrrrrr

  • 21 November

    DINNA612 tulis:

    Mosok to 😳

    Sampeyan diapusi mbak, ojo percoyo karo aku / mas iman.. percoyo ae karo Gusti Yesus.. wis ngono titik ra nggo koma

  • 21 November

    IMAN982 tulis:

    pean kiy asline kulonan ye mbak?

    kpn2 nek selo trevelling jateng sam 👍

26276 – 26300 dari 26472    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1051  1052  1053 ... 1059  Selanjutnya Kirim tanggapan