Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

27501 – 27525 dari 28072    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1100  1101  1102 ... 1123  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 23 Februari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    tahu kupat versi smg bumbune nggo sambel kacang, mirip tahu gimbal ngono kae, nek neng oslo mengidul bumbune nggo kuah legi

    koyo e enak wi...😋

  • 23 Februari

    IMAN982 tulis:

    koyo e enak wi...😋

    enak lurrrrrr, tahu gimbal smg

  • 23 Februari

    IMAN982 tulis:

    lho sial e wingi sabtu...pas ke acr kondangan d suguhi ngonokuwi lho mas bro,semacam jajanan deso lho....😃😎

    Dereng tau kulo icip2 Mas, weruh mawon nggih dereng. Sajakke pas wangsul mangke kedah muter2 pasar nyobi nggoleki ben saged nyenyak dalunipun🤣

  • 23 Februari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    kuwi cemilan ala2 oldies jaman biyen dim, koyo : untir2, onde2, roti klopo, dll .....

    Ning saiki golek ngono kuwi yo wes angel, nek jan ra mbejani ono sing do2l

    Nah menawi ingkang panjenengan sebutaken malah reti kulo mas🤣

  • 23 Februari

    DIMAS604 tulis:

    Dereng tau kulo icip2 Mas, weruh mawon nggih dereng. Sajakke pas wangsul mangke kedah muter2 pasar nyobi nggoleki ben saged nyenyak dalunipun🤣

    tapi enak bro rasane tibakne....sy request jeneng e tak ganti impling gurih kepriye jal😁

    23 Februari diubah oleh IMAN982

  • 23 Februari

    IMAN982 tulis:

    tapi enak bro rasane tibakne....sy request jeneng e tak ganti impling gurih kepriye jal😁

    Impling niku nopo Mas?

  • 23 Februari

    DIMAS604 tulis:

    Impling niku nopo Mas?

    yak e sing dmaksud sam iman kuwi emping dim 😁

  • 23 Februari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    tahu kupat versi smg bumbune nggo sambel kacang, mirip tahu gimbal ngono kae, nek neng oslo mengidul bumbune nggo kuah legi

    Neng magelang yo isih nganggo kacang, kuahe gulojowo. Jadi warnane coklat muda. Yen Jogja kuahe legi tur ireng.. Nganggo kecap..

  • 23 Februari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    yak e sing dmaksud sam iman kuwi emping dim 😁

    lha 👍😊

  • 23 Februari

    Owalah emping to mas🤦

    IMAN982 tulis:

    lha 👍😊

    GLORIUSNOV760 tulis:

    yak e sing dmaksud sam iman kuwi emping dim 😁

  • 23 Februari

    Nglaras sek lurrrr sinambi ngrungokne gending2 jawi (dikemas dlm nuansa musik modern)

  • 23 Februari

    DINNA612 tulis:

    Sami2 🙏😊

    Salam kebal ugi😊

    😊

  • 23 Februari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Nglaras sek lurrrr sinambi ngrungokne gending2 jawi (dikemas dlm nuansa musik modern) youtu.be/DFEUckKgjXU {{youtube=FSaTlqXa42Y}}

    youtu.be/4dUrCTzKi7s

    iki semacam lagu untuk yoga healing begitu yo bro...🤔

  • 23 Februari

    IMAN982 tulis:

    iki semacam lagu untuk yoga healing begitu yo bro...🤔

    iso ugo koyo ngono sam, cm iki nganggone nada2 jawa / titi laras pelog jawa (Javanese Pentatonic Scale) wes tau tk ulas neng thread cover piano sam & contoh videone

    23 Februari diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 23 Februari

    Langgananku biyen ngarep gubernuran, mrono nek bengi kr nongki ndelok wong lewat. Saiki wis ra ono kbh. Kpn kae nemu tahu gimbal neng taman KB, yolohhh ra enak blasss .. 😬

    Rekomended mas sing enak ngendi suk nek pulkam tak golekane.

    GLORIUSNOV760 tulis:

    enak lurrrrrr, tahu gimbal smg

  • 23 Februari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    iso ugo koyo ngono sam, cm iki nganggone nada2 jawa / titi laras pelog jawa (Javanese Pentatonic Scale) wes tau tk ulas neng thread cover piano sam & contoh videone

    semacam musik gawe relaksasi ngunu...hmm

  • 23 Februari

    TYAS229 tulis:

    Langgananku biyen ngarep gubernuran, mrono nek bengi kr nongki ndelok wong lewat. Saiki wis ra ono kbh. Kpn kae nemu tahu gimbal neng taman KB, yolohhh ra enak blasss .. 😬

    Rekomended mas sing enak ngendi suk nek pulkam tak golekane.

    GLORIUSNOV760 tulis:

    enak lurrrrrr, tahu gimbal smg

    iyo mbak, saiki ora enak & sing do2l sitik tok neng taman KB, tahu gimbal angkatan2 lawas kyke wes do pindah & mencar okh mbak, pdhl ndek mben taman KB gudange tahu gimbal karo sepanjang jln pahlawan kae

  • 23 Februari

    IMAN982 tulis:

    semacam musik gawe relaksasi ngunu...hmm

    iyo bro, video sing tk upload neng kene mau kae lho

  • 23 Februari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    iyo bro, video sing tk upload neng kene mau kae lho

    kuwi gawe terapi wong insomnia bro...koyo e perlu d terapkan😀

  • 23 Februari

    IMAN982 tulis:

    kuwi gawe terapi wong insomnia bro...koyo e perlu d terapkan😀

    terapi wong ra ndue duit kuwi bro 😆

  • 23 Februari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    terapi wong ra ndue duit kuwi bro 😆

    iyo klo ke ahlinya....yo biaya e lumayan sebesar cicilan motor per bulan lah,klo ini cma tinggal d play langsung via yutub beres/donlod😁✌

    23 Februari diubah oleh IMAN982

  • 23 Februari

    IMAN982 tulis:

    iyo klo ke ahlinya....yo biaya e lumayan sebesar cicilan motor per bulan lah😁✌

    udan ra kono bro?

  • 23 Februari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    udan ra kono bro?

    udan model sinetron bersambung..kemudian lanjut...dst....awet mulai isuk mau😀

    23 Februari diubah oleh IMAN982

  • 23 Februari

    Growol,,grontol,krawu intip,gethuk lindri

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Sopo sing wes tau nguliner :

    Tiwul?

    Sego Jagung?

    Gaplek?

    Cabuk?

    Cucur?

    Tahu Kupat?

  • 23 Februari

    Bolu emprit enakkkk...

27501 – 27525 dari 28072    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1100  1101  1102 ... 1123  Selanjutnya Kirim tanggapan