Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

28326 – 28350 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1133  1134  1135 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • CHRISTIAN983

    10 Maret 2021

    Nunggu lotre sik sam.sak onoke ditumpaki,, ngko yen mogok mneh yo di obel sam..iki libom era flinstone og 😀

    IMAN982 tulis:

    yo kuwi tondhone yen libom e njaluk d upgrade lah😁...

  • 10 Maret 2021

    Nyimak aj deh😊

  • CHRISTIAN983

    10 Maret 2021

    Nyimak nyimak di dinding..oh iku cicak ding yo.adoh men plesetane,,maapkan lah jeng😝

    FENNY899 tulis:

    Nyimak aj deh😊

  • 10 Maret 2021

    FENNY899 tulis:

    Nyimak aj deh😊

    nyimak goreng...opo nyimak wangi...?😆

  • 10 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nyimak nyimak di dinding..oh iku cicak ding yo.adoh men plesetane,,maapkan lah jeng😝

    hehehe 😁

    Gpp mas,ak sama skali gk masalah😁😁

  • ISMU915

    10 Maret 2021

    Parikan..

    Bisa ngendhang ora bisa nyuling

    Bisa nyawang ora bisa nyandhing

    Nang Magelang, ono Boroudur

    Nek ra disayang, yowes mundur

    Godong klapa jenenge klari, arep nyapa wedi dicueki

    Nyangking klapa kiwo tengen, ora nyapa ora berarti ora kangen

    Ana kembang ketancep paku,

    Nek temenan sayang temoni Bapakku

    Nandur jae nang mburi umah, ora karo koe ora masalah

  • GLORIUSNOV760

    10 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Sugeng siyang, para kadang.. :-)

    Rolasan, mampir sik.. Sinambi leyeh², neruské mbahas lan nglaras langgam²é bu Waljinah.

    Durung lengkap tanpa "Walang Kekek"

    Walang Kekek, aslinya: youtu.be/mP3scIZ1EqE -

    Cover by Rumput (grup keroncong bule): youtu.be/gDGkHfTNEzc

    nyang sawah nggowo CAPING NGGUNUNG bareng2 KONCO TANI nyawang pari dipencloki WALANG KEKEK mbareng tekan ngomah nglaras suoro KUTUT MANGGUNG, wayah wengi krungu suoro JANGKRIK GENGGONG

  • NIKE627

    10 Maret 2021

    Hora oq .... ms Im dudu lelaki emosian....  takon nono lak heeh....

    CHRISTIAN983 tulis:

    Haha..ojo srius2 lah mb say,,guyon yo.ngko sam iman nesu dadi kurus maneh malihan..

  • 10 Maret 2021

    ISMU915 tulis:

    Parikan..

    Bisa ngendhang ora bisa nyuling

    Bisa nyawang ora bisa nyandhing

    Nang Magelang, ono Boroudur

    Nek ra disayang, yowes mundur

    Godong klapa jenenge klari, arep nyapa wedi dicueki

    Nyangking klapa kiwo tengen, ora nyapa ora berarti ora kangen

    Ana kembang ketancep paku,

    Nek temenan sayang temoni Bapakku

    Nandur jae nang mburi umah, ora karo koe ora masalah

    Pinterrrrr... 😁

  • 10 Maret 2021

    Hayoooo sopo sik isih apal tembang Gambuh...

    Sekar gambuh ping catur

    Kang cinatur, polah kang kalantur

    Tanpo tutur, katulo tulo katali

    ......... Terusno dewe yooo.... 😁

  • GLORIUSNOV760

    10 Maret 2021

    BERTA442 tulis:

    Hayoooo sopo sik isih apal tembang Gambuh...

    Sekar gambuh ping catur

    Kang cinatur, polah kang kalantur

    Tanpo tutur, katulo tulo katali

    ......... Terusno dewe yooo.... 😁

  • 10 Maret 2021

    GLORIUSNOV760 tulis: youtu.be/XsdN_Lg28W8

    Nek buka youtube yo pinter... 😁

  • GLORIUSNOV760

    10 Maret 2021

    BERTA442 tulis:

    Nek buka youtube yo pinter... 😁

    hahaha, tk goleki sing full gending ra ono i, iki onone nembang tanpo gending, hehe

  • CHRISTIAN983

    10 Maret 2021

    Lingsir wengi hambacutake mimpi,parak esuk tangi rikala krungu ee jamu jamune,,awak sehat yen diombe..

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nyang sawah nggowo CAPING NGGUNUNG bareng2 KONCO TANI nyawang pari dipencloki WALANG KEKEK mbareng tekan ngomah nglaras suoro KUTUT MANGGUNG, wayah wengi krungu suoro JANGKRIK GENGGONG

  • 10 Maret 2021

    Jalll goleki meneh nganti ketemu...

  • CHRISTIAN983

    10 Maret 2021

    Loh,,takon sam iman opo takon nono to mbak.  sing jelas lah..

    NIKE627 tulis:

    Hora oq .... ms Im dudu lelaki emosian....  takon nono lak heeh....

  • GLORIUSNOV760

    10 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lingsir wengi hambacutake mimpi,parak esuk tangi rikala krungu ee jamu jamune,,awak sehat yen diombe..

    amargo wes SUWE ORA JAMU bar njamu gek trs makani kelinci mlh KELINCINE UCUL, ketemu neng SIMPANGLIMA RIA, trs dolan ngidul nyang GUNUNG KIDUL HANDAYANI mampir nyang GUDEG JOGJA

    10 Maret 2021 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • CHRISTIAN983

    10 Maret 2021

    Emoh yen dewe,,ora wani,,sepi og.mbok berdua wae piye..

    BERTA442 tulis:

    Hayoooo sopo sik isih apal tembang Gambuh...

    Sekar gambuh ping catur

    Kang cinatur, polah kang kalantur

    Tanpo tutur, katulo tulo katali

    ......... Terusno dewe yooo.... 😁

  • 10 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lingsir wengi hambacutake mimpi,parak esuk tangi rikala krungu ee jamu jamune,,awak sehat yen diombe..

    Tak kiro nembang lingsir wengi...

    Aku meh dadi backsound -e mas broww...

    Hihihihihiiiiiiiiii.... 😂

  • FAJAR882

    10 Maret 2021

    Wah, kok rame men iki kadingarèn.. 😃

  • FAJAR882

    10 Maret 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nyang sawah nggowo CAPING NGGUNUNG bareng2 KONCO TANI nyawang pari dipencloki WALANG KEKEK mbareng tekan ngomah nglaras suoro KUTUT MANGGUNG, wayah wengi krungu suoro JANGKRIK GENGGONG

    Tak bacutke sing versiku dhewe yo, Lur.. Aku ngarang sing wis rada lengkap, nganti suwe bgt lho iki mau. 😅

  • CHRISTIAN983

    10 Maret 2021

    Hehe..entek ideku lurr

    GLORIUSNOV760 tulis:

    amargo wes SUWE ORA JAMU bar njamu gek trs makani kelinci mlh KELINCINE UCUL, ketemu neng SIMPANGLIMA RIA, trs dolan ngidul nyang GUNUNG KIDUL HANDAYANI

  • GLORIUSNOV760

    10 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Tak bacutke sing versiku dhewe yo, Lur.. Aku ngarang sing wis rada lengkap, nganti suwe bgt lho iki mau. 😅

    monggo mas, yohhhh digawe regeng suasonone 👍

  • 10 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Wah, kok rame men iki kadingarèn.. 😃

    Njih niki romo, wong sami wareg.. Dadosipun kemriyekkk... 😁

  • FAJAR882

    10 Maret 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    monggo mas, yohhhh digawe regeng suasonone 👍

    Siapp.. 😄

    ---

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nyang sawah nggowo CAPING NGGUNUNG bareng2 KONCO TANI nyawang pari dipencloki WALANG KEKEK mbareng tekan ngomah nglaras suoro KUTUT MANGGUNG, wayah wengi krungu suoro JANGKRIK GENGGONG

    Ruh-ruh krasa perih ning weteng kaya lagi NYIDAM SARI. Njur kelingan isih duwe cemilan GETHUK karo JENANG GULO. Arep dipangan, takon dhisik, "IKI WEK'E SOPO?"

    Kandhane BOCAH GUNUNG, duwek'e KELINCI UCUL. Kuwi pancen bocah nakal, mula njur tak srengeni, "OJO LAMIS!"

    Wah, blaen iki.. arep metu mangka wis wayah LINGSIR WENGI. Awak kesel merga bubar GUGUR GUNUNG. Ah, rasah dipikir ndak marakke DADI ATI, mengko turu malah kegowo NGIMPI.

    Malah ana uwong lagi nembang TAK LELO-LELO LEDHUNG. Wadhuh..! Yen wayah ngene iki, yaiku wayah YEN ING TAWANG ANA LINTANG, dadi kelingan RONDHO KEMPLING, sing tau dadi KUSUMANING ATI.

    Jan, marakke LORO BRONTO.

    KANGEN marang dhewek'e, ELING-ELING nate ngrasakke LUNGITING ASMORO, dhek nalika dhewek'e ngirim LAYANG KANGEN, kanthi ngocap janji bakal SETYA TUHU.

    Ngene iki aku dadi lara WUYUNG. Ning kabeh wis LUNTUR. Sing ana kari kenang²an awujud ALI-ALI lan SAPU TANGANMU.

    Ning iki mau mung awujud NGALAMUNING ATI. Becik ra sah digawe susah.. mula padha: AYO NGGUYU... 😃😃😃

28326 – 28350 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1133  1134  1135 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan