Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

28751 – 28775 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1150  1151  1152 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • CHRISTIAN983

    15 Maret 2021

    Tidak salah dik, hny kurang pas wae.krn kamu itu pas nya ya cuma sm aku..

    Badalahhh😂

    FENNY899 tulis:

    itu td jawabanku mas,kta mas Fajar salah 😃😃😃

  • GLORIUSNOV760

    15 Maret 2021

    🎶Janji sabar lan ora kesusu, sawahe jembar2 parine lemu2 🎶

  • CHRISTIAN983

    15 Maret 2021

    Yoyoyoyooo....ooooo

    ngetan bali ngulon...opo setyane kelakon,, ngono iyo ngono

    GLORIUSNOV760 tulis:

    🎶Janji sabar lan ora kesusu, sawahe jembar2 parine lemu2 🎶

    15 Maret 2021 diubah oleh CHRISTIAN983

  • GLORIUSNOV760

    15 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yoyoyoyooo....ooooo

    ngetan bali ngulon...opo setyane kelakon,, ngono iyo ngono

    nongky neng teras karo rengeng2 sinom parijotho

  • CHRISTIAN983

    15 Maret 2021

    Dokdokdokdok..dokdok

    Sinten ta ingkang dhateng..katawis krembyak krembyak rikmanipun hanyangking gitar elektrik

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nongky neng teras karo rengeng2 sinom parijotho

    Bocah bagus,,sapa jenengmu lan saka papan dunungmu..

  • GLORIUSNOV760

    15 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Dokdokdokdok..dokdok

    Sinten ta ingkang dhateng..katawis krembyak krembyak rikmanipun hanyangking gitar elektrik

    Bocah bagus,,sapa jenengmu lan saka papan dunungmu..

    inggih meniko satrio saking madukoro ingkang kekasih raden permadi yo raden arjuno

  • 15 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Dokdokdokdok..dokdok

    Sinten ta ingkang dhateng..katawis krembyak krembyak rikmanipun hanyangking gitar elektrik

    Bocah bagus,,sapa jenengmu lan saka papan dunungmu..

    Woalah ta kiro dokdokdok mau enek mie dok dok liwat 😁

  • CHRISTIAN983

    15 Maret 2021

    Raden permadi ?? banjur ana wigati apa sliramu sowan ing ngarsaningsun😀✌, ngasto gitar ik..

    GLORIUSNOV760 tulis:

    inggih meniko satrio saking madukoro ingkang kekasih raden permadi yo raden arjuno

  • 15 Maret 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    inggih meniko satrio saking madukoro ingkang kekasih raden permadi yo raden arjuno

    Trok tok tok tok....#mbeber kloso ndelok ketoprak aaahh

  • CHRISTIAN983

    15 Maret 2021

    Nganu og jeng,,ndandani kursi semplok iki mau..

    haa semplok,,opo kui ??

    DINNA612 tulis:

    Woalah ta kiro dokdokdok mau enek mie dok dok liwat 😁

  • 15 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nganu og jeng,,ndandani kursi semplok iki mau..

    haa semplok,,opo kui ??

    Tiwas metu arep umbas mie dok dok 😁

  • 15 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nganu og jeng,,ndandani kursi semplok iki mau..

    haa semplok,,opo kui ??

    Opo samplok? Jenenge jajanan pasar nek kediri

  • CHRISTIAN983

    15 Maret 2021

    Lha wujude jajanan kui koyok opo dong.

    Soale samplok kui sak ngertiku artine kan menyentuh..iyo menyentuh hati kamu,,dik

    DINNA612 tulis:

    Opo samplok? Jenenge jajanan pasar nek kediri

  • 15 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lha wujude jajanan kui koyok opo dong.

    Soale samplok kui sak ngertiku artine kan menyentuh..iyo menyentuh hati kamu,,dik

    Kuwi jajanan sing di taburi parutan kelapa, wes pokok kancane getuk, cenil ngunu kuwi. Saeruhku eneke nek kediri.

  • 15 Maret 2021

    Nyimak😊

  • 15 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Dokdokdokdok..dokdok

    Sinten ta ingkang dhateng..katawis krembyak krembyak rikmanipun hanyangking gitar elektrik

    Bocah bagus,,sapa jenengmu lan saka papan dunungmu..

    wah akhirnya ndalang ngetoprak maneh pean kiy sam... Joss👍😄

  • 15 Maret 2021

    DINNA612 tulis:

    Kuwi jajanan sing di taburi parutan kelapa, wes pokok kancane getuk, cenil ngunu kuwi. Saeruhku eneke nek kediri.

    kediri ngendi mbak....😀

  • 16 Maret 2021

    IMAN982 tulis:

    kediri ngendi mbak....😀

    Nek pasar paing enek, pasar setono betek yo onok. Cilikanku kan nek kediri

  • 16 Maret 2021

    DINNA612 tulis:

    Nek pasar paing enek, pasar setono betek yo onok. Cilikanku kan nek kediri

    Ooo....

    lha brarti kediri ki omahe ibuk ye?

    16 Maret 2021 diubah oleh IMAN982

  • 16 Maret 2021

    IMAN982 tulis:

    Ooo....

    lha brarti kediri ki omahe ibuk ye?

    Iya mamiku dl dr kediri tp pinggirian ngadiluwih situ. Tp krn ayah kerjanya di kediri kota ya akhirnya tinggal dkt agak kota gitu..

  • GLORIUSNOV760

    16 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Raden permadi ?? banjur ana wigati apa sliramu sowan ing ngarsaningsun😀✌, ngasto gitar ik..

    soir2 nmbe bls, mau bengi aku wes sleep 😆

    Iyo aku nggowo gitar amargo wes ra dolanan panah meneh, saiki genjranggenjreng wae nyanyi2 heppy2 😆

  • 16 Maret 2021

    DINNA612 tulis:

    Iya mamiku dl dr kediri tp pinggirian ngadiluwih situ. Tp krn ayah kerjanya di kediri kota ya akhirnya tinggal dkt agak kota gitu..

    samoe saiki neng kdri kota yo mbak brartine...

  • 16 Maret 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    soir2 nmbe bls, mau bengi aku wes sleep 😆

    Iyo aku nggowo gitar amargo wes ra dolanan panah meneh, saiki genjranggenjreng wae nyanyi2 heppy2 😆

    moso dirimu ra krjo bro...genjrengan thok😁

  • 16 Maret 2021

    IMAN982 tulis:

    samoe saiki neng kdri kota yo mbak brartine...

    Ya enggalah kan skrg merantau di Sda, kerjaan di Sda

  • 16 Maret 2021

    DINNA612 tulis:

    Iya mamiku dl dr kediri tp pinggirian ngadiluwih situ. Tp krn ayah kerjanya di kediri kota ya akhirnya tinggal dkt agak kota gitu..

    ooo...pantes logat e pean og medhok banget khas daerah kulonan🤔🙂

28751 – 28775 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1150  1151  1152 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan