Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

29251 – 29275 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1170  1171  1172 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 22 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nggombal..

    kuwi semacam lawuh...gandhengane pecel utawi rujak pedes😋👍

  • ISMU915

    22 Maret 2021

    Ancene murah2 dek nggonku iku  laopo rang larang marene gak payu maneh alias wes gak ono sing katene tuku temen iku lek g percoyo ayuk wes dolino marine tak parani mudun nduk ndi.. 😁

    DINNA612 tulis:

    Lho kok murah 😳

  • 22 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ben ben..ta cegate ng pedan.pok men tetep kudu ngeyel iki😁

    Berarti ketemuan neng pedan wae opo cawas yo, gon warung ayam sik paling enak, ono urape segerrrr... Njuk rame tur antriii... 😁

  • 22 Maret 2021

    IMAN982 tulis:

    nasib anak kost😆

    😁😁😁

  • 22 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nggombal,tp cuma ndik forum.yen asline di dunia nyata ngono aku wi pendiem juga pemalu😜. Biasane cuma plenthas plenthus,, plendhang plendhung thok

    itu pelajaran bhs indonesia d sekolah,yaitu kata ulang berubah bunyi/salin suara😊

  • 22 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nggombal,tp cuma ndik forum.yen asline di dunia nyata ngono aku wi pendiem juga pemalu😜. Biasane cuma plenthas plenthus,, plendhang plendhung thok

    brarti kl d dunia nyata,mas chris gerogi kl menggombal? hayoo😁😁

  • 22 Maret 2021

    ISMU915 tulis:

    Ancene murah2 dek nggonku iku  laopo rang larang marene gak payu maneh alias wes gak ono sing katene tuku temen iku lek g percoyo ayuk wes dolino marine tak parani mudun nduk ndi.. 😁

    Sm transportnya mahal transportnya 😅

  • 22 Maret 2021

    Temane lanjut kuliner,,,catet

  • ANGGORO118

    22 Maret 2021

    DINNA612 tulis:

    Temane lanjut kuliner,,,catet

    Tresno kui jalaran soko kuliner.. dicatet ora ki mbakyu ? 🤭😅

  • 22 Maret 2021

    ANGGORO118 tulis:

    Tresno kui jalaran soko kuliner.. dicatet ora ki mbakyu ? 🤭😅

    Salah kuwi 😅, tresno jalaran soko ngglibet jare kancaku

  • CHRISTIAN983

    22 Maret 2021

    Hayo hayo..

    Sopo ki sg melu..yuuk

    Semangat banget yo, ditraktir og😁

    BERTA442 tulis:

    Berarti ketemuan neng pedan wae opo cawas yo, gon warung ayam sik paling enak, ono urape segerrrr... Njuk rame tur antriii... 😁

  • CHRISTIAN983

    22 Maret 2021

    Ho oh

    FENNY899 tulis:

    brarti kl d dunia nyata,mas chris gerogi kl menggombal? hayoo😁😁

  • ISMU915

    22 Maret 2021

    Suk kpn dadekne ayooo..

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hayo hayo..

    Sopo ki sg melu..yuuk

    Semangat banget yo, ditraktir og😁

  • 22 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ho oh

    Padahal gombal nek pawon akeh 🤔

  • ANGGORO118

    22 Maret 2021

    DINNA612 tulis:

    Salah kuwi 😅, tresno jalaran soko ngglibet jare kancaku

    Tresno jalaran soko kuliner sing artine iki mbak

    Kalau ada 2 orang yg sering makan bersama, pasti rasa itu perlahan akan ada. Tak peduli menu apa yg disantap kan terasa lebih nikmat krn bs saling tatap. Bukan lagi tentang rasa masakan namun semakin paham betapa berharganya sebuah pertemuan

    Bener ora yo opo salah meneh ? 😅🤭

  • 22 Maret 2021

    ANGGORO118 tulis:

    Tresno jalaran soko kuliner sing artine iki mbak

    Kalau ada 2 orang yg sering makan bersama, pasti rasa itu perlahan akan ada. Tak peduli menu apa yg disantap kan terasa lebih nikmat krn bs saling tatap. Bukan lagi tentang rasa masakan namun semakin paham betapa berharganya sebuah pertemuan

    Bener ora yo opo salah meneh ? 😅🤭

    Ooh bgt br paham soale.ga prnh maem ber 2 sih,,

  • ANGGORO118

    22 Maret 2021

    DINNA612 tulis:

    Ooh bgt br paham soale.ga prnh maem ber 2 sih,,

    Mau makan ber 2 ? Tinggal pilih sama mas² yg ada di JK mbak 😁

  • 22 Maret 2021

    ANGGORO118 tulis:

    Mau makan ber 2 ? Tinggal pilih sama mas² yg ada di JK mbak 😁

    Lha yo kuwi 😁

  • ANGGORO118

    22 Maret 2021

    DINNA612 tulis:

    Lha yo kuwi 😁

    Kok kuwi piye sih ? Mosok yo kudu tak ajari ? Nek aku ngajari larang regane mbak 😅😁

  • 22 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hayo hayo..

    Sopo ki sg melu..yuuk

    Semangat banget yo, ditraktir og😁

    Ditraktir piyayi klaten.. 😁

  • 22 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ho oh

    lets go

  • CHRISTIAN983

    22 Maret 2021

    Wah yen sg nraktir aku,,aku pilih ra melu noh. titip absen wae😅😅✌

    BERTA442 tulis:

    Ditraktir piyayi klaten.. 😁

    22 Maret 2021 diubah oleh CHRISTIAN983

  • 23 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wah yen sg nraktir aku,,aku pilih ra melu noh. titip absen wae😅😅✌

    wah pelanggaran kuwi sam

  • CHRISTIAN983

    23 Maret 2021

    Enake sakjane arahe pegunungan ms broer.. golek kabut bebas virus

    ISMU915 tulis:

    Suk kpn dadekne ayooo..

  • CHRISTIAN983

    23 Maret 2021

    Ojo di kartu lho sam.isoh tamat riwayatku

    IMAN982 tulis:

    wah pelanggaran kuwi sam

29251 – 29275 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1170  1171  1172 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan