Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

29401 – 29425 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1176  1177  1178 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 25 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sam..awakmu sg cetho lho.yg benul kui lengo opo gas

    yg pasti kasi solar ae regane luwih murah soko minyak tanah lho😁

  • CHRISTIAN983

    26 Maret 2021

    Neng pinggiring bengawan sore,,tansah katon esemmu..saben saben mung tansah kelingan sliramu cah yono eeh cah ayu

    (bengawan sore ~ mathous)

  • CHRISTIAN983

    26 Maret 2021

    Nglilir nglilir para sedulur,,wayahe rembugan masalah ati..sekilo piro saiki

  • FAJAR882

    26 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Neng pinggiring bengawan sore,,tansah katon esemmu..saben saben mung tansah kelingan sliramu cah yono eeh cah ayu

    (bengawan sore ~ mathous)

    Favorit iki...

  • FAJAR882

    26 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nglilir nglilir para sedulur,,wayahe rembugan masalah ati..sekilo piro saiki

    Ati napa Mas? Ati ayam? Sapi? Nopo wedhus? 😁

  • ISMU915

    26 Maret 2021

    Mampir absen mugo² ndang rame pasare meh tuku lombok menowo etuk murah saiki yen ora ono lombok wes jan ora wenak dadi koyo wong urip iku pancene yo butuh ono pedes utowo pahit minongko pelengkap...

  • 26 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Ati napa Mas? Ati ayam? Sapi? Nopo wedhus? 😁

    utowo titi dj....😁😆

  • 26 Maret 2021

    IMAN982 tulis:

    utowo titi dj....😁😆

    🤣🤣🤣🤣

  • 26 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nglilir nglilir para sedulur,,wayahe rembugan masalah ati..sekilo piro saiki

    🤣🤣🤣😆😆😆😆😆😆

  • 26 Maret 2021

    Rujak curek 😆😆😆😆😆

  • 26 Maret 2021

    FENNY899 tulis:

    Rujak curek 😆😆😆😆😆

    opo kuwi rujak curek?🤔

  • CHRISTIAN983

    26 Maret 2021

    Asemi jijiki banget ik😷.

    Yen ng nggonku iku semacam upil tp yg di kuping..😷😷

    FENNY899 tulis:

    Rujak curek 😆😆😆😆😆

  • CHRISTIAN983

    26 Maret 2021

    Ati..sing biyen tau ngelarani

    FAJAR882 tulis:

    Ati napa Mas? Ati ayam? Sapi? Nopo wedhus? 😁

  • 26 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Asemi jijiki banget ik😷.

    Yen ng nggonku iku semacam upil tp yg di kuping..😷😷

    ooo gt,kl d madura nama ini sejenis nama makanan rujak 😊😊

  • 26 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ati..sing biyen tau ngelarani

    lara hati 😊

  • 26 Maret 2021

    FENNY899 tulis:

    ooo gt,kl d madura nama ini sejenis nama makanan rujak 😊😊

    isine opo wae to Fen,opo podho karo rujak uleg ngono kuwi ye...??

  • FAJAR882

    26 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ati..sing biyen tau ngelarani

    Woh, lek sing niku mboten sah dirembug Mas.

    Pun to.. Wis.. Di-iklas-ke mawon. 🙂

  • CHRISTIAN983

    26 Maret 2021

    Woo begono,,tp berarti yo rujak buah juga kl begitu.

    Btw dik fenny,yen tak pantau og seperti paham banget madura,apa ada silsilah madura ne to?

    FENNY899 tulis:

    ooo gt,kl d madura nama ini sejenis nama makanan rujak 😊😊

  • CHRISTIAN983

    26 Maret 2021

    Jane nggih mboten ikhlas,,tp yo pripun malih. nopo malih piyambakipun nggih sampun bacut beranak pinak n bertambah banyak

    FAJAR882 tulis:

    Woh, lek sing niku mboten sah dirembug Mas.

    Pun to.. Wis.. Di-iklas-ke mawon. 🙂

  • CHRISTIAN983

    26 Maret 2021

    Rujak uleg rujake wong sing lg sumpeg..

    IMAN982 tulis:

    isine opo wae to Fen,opo podho karo rujak uleg ngono kuwi ye...??

  • 26 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo begono,,tp berarti yo rujak buah juga kl begitu.

    Btw dik fenny,yen tak pantau og seperti paham banget madura,apa ada silsilah madura ne to?

    ada mas,papaku asli pamekasan😊,rujak curek itu rujak timun yg dkeruk bijiny😊

  • 26 Maret 2021

    IMAN982 tulis:

    isine opo wae to Fen,opo podho karo rujak uleg ngono kuwi ye...??

    rujak curek itu rujak timun yg bagian bijiny dkeruk sampe tengahny bolong trus kerukan biji timun td dcampur bumbu cabe dan petis madura yg diuleg,dcampur sampe berair trus campuran bumbu biji td dmasukin lg di bagian tengah timun yg bolong td mas😊

  • FAJAR882

    26 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Jane nggih mboten ikhlas,,tp yo pripun malih. nopo malih piyambakipun nggih sampun bacut beranak pinak n bertambah banyak

    Wah, janne menawi mulat leh 'subur', dalam arti gampang 'beranak pinak n bertambah banyak' ngoten niku, mathuk'e diternakke njih Mas... 😅ahahaha..

    Ning, gandhèng samubarang'e wis kebacut niku wau. Dadose kintun dospundi anggenipun mengelola hal-hal yang disisakan dari samubarang sing wis kebacut niku wau.. (*dhuh, kok malih dadi soyo angel ngene iki toh, basaku..? 😣)

  • 26 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nglilir nglilir para sedulur,,wayahe rembugan masalah ati..sekilo piro saiki

    Nek ati ayam komplit rempelo n usus, 2500 per biji, biasa nukokke nggo anabulku.. 😆

  • 26 Maret 2021

    BERTA442 tulis:

    Nek ati ayam komplit rempelo n usus, 2500 per biji, biasa nukokke nggo anabulku.. 😆

    mba Bertaaa😊😊

    Wih ati rempela dimasak kuning enak lho😊

29401 – 29425 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1176  1177  1178 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan