Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

29576 – 29600 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1183  1184  1185 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 30 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Udan ra udan lek wayahe ulang tahun yo dirayakne to Sam.. Ojo meneng wae lho.. Wis akeh kancane sing kirim ucapan plus doa².

    Ayo Sam.. tunjukkan pesonamu, melalui sambutan utawa pidato sing mantesi.. 😃

    (*note: aku doa-ne tak batin wae yo, Sam.. Sing penting tersampai lah, kepada Yang Maha Kuasa. 🙏 Amin.)

    wuih rutam nuwus lho sam🙏...Barokah Gusti...😇

  • 30 Maret 2021

    FENNY899 tulis:

    Selamat ulang tahun sam Iman,sehat selalu dan cepat dapat jodoh

    Tuhan memberkati😊

    Amiiin😊😊🙏

    Mator keso' on lho Neng🙏...Barokah Gusti😇

  • 30 Maret 2021

    ISMU915 tulis:

    Lho ono wargone javanese Malang sing ultah² met milad bro Imam Gusti tansah pinaringan berkat kasarasan, kawilujengan, kasahenan, rejeki kang lumintu, pjg umur pujo puji rahayu ugo enggal cedako marang jodone/ sisihan Gusti berkahi Amin 🙏

    oh Injjih pak Dhe....hatur Nuhun lho...Barokah Allah Bapa😇

  • 30 Maret 2021

    DINNA612 tulis:

    HBD Bro Iman,,kirany segala kebajikan, kemurahan Tuhan menyertai setiap langkah hidup Bro Iman & Tuhan memberkati dlm segala hal.

    Suwun mbk E....Amin...😇

  • 30 Maret 2021

    Sori....sedang banyak order dr Juragan kiy..Slow respond🙏😁

  • GLORIUSNOV760

    30 Maret 2021

    HBD sam bro Iman, panjang umur & sehat selalu 👍🤘 Gusti Yesus Mberkahi 🙏

    Satu tembang lawas bro

  • 30 Maret 2021

    Sugeng ambal warso kagem sam Iman, binerkahan kasarasan ugi karahayon... 🎂🍻

  • CHRISTIAN983

    30 Maret 2021

    Sy juga mengucapken demikian👇

    Sukses sam iman👏👏

    YANAH637 tulis:

    Happy birthday mas Iman. Wish u all the best 🙇‍♂️

    IMAN982 tulis:

  • CHRISTIAN983

    30 Maret 2021

    Semangat sam,,penting duwik masoookkk

    IMAN982 tulis:

    Sori....sedang banyak order dr Juragan kiy..Slow respond🙏😁

  • 30 Maret 2021

    IMAN982 tulis:

    Sori....sedang banyak order dr Juragan kiy..Slow respond🙏😁

    Tuhan memberkati pekerjaanmu100 kali lipat🙏🙏🙏😊

  • 30 Maret 2021

    Matur keso'on sedoyo....😁🙏Amin..😇

  • 30 Maret 2021

    FENNY899 tulis:

    Tuhan memberkati pekerjaanmu100 kali lipat🙏🙏🙏😊

    Amin..suwun yo Fen😊

  • 30 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Semangat sam,,penting duwik masoookkk

    iyo kuwi hukumnya wajib sam...because...nyambut gawe...😃

  • 30 Maret 2021

    BERTA442 tulis:

    Sugeng ambal warso kagem sam Iman, binerkahan kasarasan ugi karahayon... 🎂🍻

    Oyi...mbak..Nuwus😊🙏

  • CHRISTIAN983

    30 Maret 2021

    Tumpeng sego kuning ae sam,,diubengi abon, irisan telor dadar,kering tempe campur kentang,perkedel,lalap timun kemangi,jolali sambel tomat.wis ngono ae,ga usah larang2,sg penting pisto..tipis tp roto

    Ojo dikei ayam lho sam,ngko ndhak malah dieker2

    IMAN982 tulis:

    iyo kuwi hukumnya wajib sam...because...nyambut gawe...😃

  • 30 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tumpeng sego kuning ae sam,,diubengi abon, irisan telor dadar,kering tempe campur kentang,perkedel,lalap timun kemangi,jolali sambel tomat.wis ngono ae,ga usah larang2,sg penting pisto..tipis tp roto

    Ojo dikei ayam lho sam,ngko ndhak malah dieker2

    daging erwe dan b2 yg sudah d olah dengan s.o.p hotel bintang 5 lho sam...wes pokok e wenag puollll...Ledome😊🙂👍

    30 Maret 2021 diubah oleh IMAN982

  • BEBEN182

    30 Maret 2021

    Selamat makin tua mas. Semoga selalu diberkati TUHAN. Amin. 🤗

    IMAN982 tulis:

    wuih rutam nuwus lho sam🙏...Barokah Gusti...😇

  • CHRISTIAN983

    30 Maret 2021

    Asemi pesta tenan ik.gak undang2 awakku sam,pdhl cedhek blitar ki,cuma 4 jam nyampe lah

    IMAN982 tulis:

    daging erwe dan b2 yg sudah d olah dengan s.o.p hotel bintang 5 lho sam...wes pokok e wenag puollll...Ledome😊🙂👍

  • GLORIUSNOV760

    30 Maret 2021

    Ademmmmme lurrrrr

  • 30 Maret 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Ademmmmme lurrrrr

    ini fenny pnya susu coklat panas sama roti bakar keju biar mas glorius gk kedinginan lg

    Tangkaaap 😊

  • 30 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Asemi pesta tenan ik.gak undang2 awakku sam,pdhl cedhek blitar ki,cuma 4 jam nyampe lah

    datang aj mas,rugi kl gk datang lho😆😆

  • FAJAR882

    31 Maret 2021

    Yuh, Lurr.. nyicil waosan Kitab Suci ngiras pantes kanggo ngisi dina mapag Jumat Agung lan Minggu Paskah. 😇

    Mbok menawa, ing dina Minggu kang kapungkur, sedulur²ku ning kene ana kang padha mahargya "Minggu Palma"; waosan ing ngisor iki kapethik saka Injil Lukas 19:41-44 versi terjemahan th. 1981. Nyarita'akè nalika Gusti Yesus wus cedhak lan arep lumebu menyang kutha Yerusalem, sakdurunge kasalib.

    (Video: "Yesus Menangisi Yerusalem", bahasa Jawa, durasi 01:00 menit)

    arc.gt/oza0m?apiSessionId=6063554a0c2035.94949626

    Lukas 19:41-44 (JAWA81)

    (41) Bareng tindake wis saya cedhak lan mirsa kutha iku banjur dimuwuni,

    (42) pangandikane: “Adhuh, iba becike manawa ing dina iki uga kowe nyumurupi apa kang prelu kanggo tentrem rahayumu! Nanging ing saikine bab iku sinamar tumrap mripatmu.

    (43) Sabab bakal tumeka wektune, mungsuhmu padha makuwon ing saubengmu, sarta ngepung lan ngrampid kowe saka ing ngendi-endi.

    (44) Kowe bakal kagempur nganti wrata karo lemah bareng karo anak-anakmu, sarta mungsuhmu ora bakal nglestarekake watu kang siji tumumpang ing watu liyane ing tembokmu, awit kowe ora nyumurupi wayahe anggone Gusti Allah nuweni kowe.”

    alkitab.app/v/1f8d9da31a9e

    31 Maret 2021 diubah oleh FAJAR882

  • 31 Maret 2021

    BEBEN182 tulis:

    Selamat makin tua mas. Semoga selalu diberkati TUHAN. Amin. 🤗

    ok suwun...Amin

  • 31 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Asemi pesta tenan ik.gak undang2 awakku sam,pdhl cedhek blitar ki,cuma 4 jam nyampe lah

    lho khan wes ad oemberitauan klo acra d kedai Kopi dan Teh sebelah to sam....Ledome

    31 Maret 2021 diubah oleh IMAN982

  • 31 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Yuh, Lurr.. nyicil waosan Kitab Suci ngiras pantes kanggo ngisi dina mapag Jumat Agung lan Minggu Paskah. 😇

    Mbok menawa, ing dina Minggu kang kapungkur, sedulur²ku ning kene ana kang padha mahargya "Minggu Palma"; waosan ing ngisor iki kapethik saka Injil Lukas 19:41-44 versi terjemahan th. 1981. Nyarita'akè nalika Gusti Yesus wus cedhak lan arep lumebu menyang kutha Yerusalem, sakdurunge kasalib.

    (Video: "Yesus Menangisi Yerusalem", bahasa Jawa, durasi 01:00 menit)

    arc.gt/oza0m?apiSessionId=6063554a0c2035.94949626

    Lukas 19:41-44 (JAWA81)

    (41) Bareng tindake wis saya cedhak lan mirsa kutha iku banjur dimuwuni,

    (42) pangandikane: “Adhuh, iba becike manawa ing dina iki uga kowe nyumurupi apa kang prelu kanggo tentrem rahayumu! Nanging ing saikine bab iku sinamar tumrap mripatmu.

    (43) Sabab bakal tumeka wektune, mungsuhmu padha makuwon ing saubengmu, sarta ngepung lan ngrampid kowe saka ing ngendi-endi.

    (44) Kowe bakal kagempur nganti wrata karo lemah bareng karo anak-anakmu, sarta mungsuhmu ora bakal nglestarekake watu kang siji tumumpang ing watu liyane ing tembokmu, awit kowe ora nyumurupi wayahe anggone Gusti Allah nuweni kowe.”

    alkitab.app/v/1f8d9da31a9e

    Amiiinn. .😇

29576 – 29600 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1183  1184  1185 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan