Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

29626 – 29650 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1185  1186  1187 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • FAJAR882

    31 Maret 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    thn 90n ono acara klompencapit

    Nek 'klompen' ki lek gak salah sejenis sandal kayu, utawa thèklèk.. Ato bakiak. 🙂hehe

    Eh, kwi bener deng.. 🙃 (*gagal plesetan..)

  • 31 Maret 2021

    Nyimak dlu deh😊

  • 31 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Dee..waaaa.. 😲

    Sing nganggo "19" ki Dewa yoo.. "Dewa sembilan blass"

    Plesetan koq adoh men yow? 😩

    Maksud sam iman kopid 19 alias coroncesss 😅

  • 31 Maret 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    thn 90n ono acara klompencapit

    Hehe iyo neng tvri , yen rebutan jawaban nuthuk2 kenthongan 😆

  • 31 Maret 2021

    Thek thek thek thek thek(suara penjual tahu lontong)😊

  • 31 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Dee..waaaa.. 😲

    Sing nganggo "19" ki Dewa yoo.. "Dewa sembilan blass"

    Plesetan koq adoh men yow? 😩

    wuih...mesthi loro...kepleset adoh...wes mesthi P3K kui😬

  • 31 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Nek 'klompen' ki lek gak salah sejenis sandal kayu, utawa thèklèk.. Ato bakiak. 🙂hehe

    Eh, kwi bener deng.. 🙃 (*gagal plesetan..)

    bakiak...bareng cak kirun ayo ngakak...😃👍#acara stand up comedy jawa timuran@jtv nasional

    31 Maret 2021 diubah oleh IMAN982

  • CHRISTIAN983

    31 Maret 2021

    Telepisi rekiblik indonesa

    BERTA442 tulis:

    Hehe iyo neng tvri , yen rebutan jawaban nuthuk2 kenthongan 😆

  • FAJAR882

    31 Maret 2021

    BERTA442 tulis:

    Maksud sam iman kopid 19 alias coroncesss 😅

    Lhoh.. wis ganti toh? 😳 Wingi ki isih nganggo "C" karo "u" kiy? Dadine "cupid"; kuwi nek gak salah sejenis dewa asmara ning mithology yunani.

    Ha nek "coroncesss" kuwi istilahe cah saiki sing artine meh padha karo 'kemecer' (utawa ngiler) merga wiruh panganan sing ketok enak. 😅

  • FAJAR882

    31 Maret 2021

    IMAN982 tulis:

    wuih...mesthi loro...kepleset adoh...wes mesthi P3K kui😬

    Nek loro i ngene iki Sam --> ✌🙂

    IMAN982 tulis:

    bakiak...bareng cak kirun ayo ngakak...😃👍#acara stand up comedy jawa timuran@jtv nasional

    Ngono a Sam.. 🙂 Ha nek thèklèk opo a Sam?

  • 31 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Nek loro i ngene iki Sam --> ✌🙂

    Ngono a Sam.. 🙂 Ha nek thèklèk opo a Sam?

    theklek=selipar....alas kaki soko kayu sam #istilah boso blitar😀

  • FAJAR882

    31 Maret 2021

    IMAN982 tulis:

    theklek=selipar....alas kaki soko kayu sam #istilah boso blitar😀

    Oo.. 🧐 Tak kiro sejenis masakan sing bahane thethelan utawa daging sing isih akeh balunge.

    #eh.. Kuwi thengklèng dink yo.. 🙃 Bedo maneh.

  • 31 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    Oo.. 🧐 Tak kiro sejenis masakan sing bahane thethelan utawa daging sing isih akeh balunge.

    #eh.. Kuwi thengklèng dink yo.. 🙃 Bedo maneh.

    yo ngono kuwi sam😊

  • FAJAR882

    31 Maret 2021

    IMAN982 tulis:

    yo ngono kuwi sam😊

    Jal mbalik neng bahasan "theklek" meneh, Sam.

    Pilih endi..

    a. Theklek kecemplung kalèn = timbang golèk aluwung balèn

    atau..

    b. Theklek kecemplung kalèn = luwung golèk tinimbang balèn

    Piye jal? 🙂

  • CHRISTIAN983

    31 Maret 2021

    Iku rapid lur..rapid copperfield

    GLORIUSNOV760 tulis:

    brti kuwi kudu di capittt test sek

  • 31 Maret 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Iku rapid lur..rapid copperfield

    kuwi pesulap sam bro ..

  • 31 Maret 2021

    FAJAR882 tulis:

    pilih 50-50 ae ngono ..😄

    31 Maret 2021 diubah oleh IMAN982

  • CHRISTIAN983

    1 April 2021

    Urunan kanggo opo kui sam

    IMAN982 tulis:

    pilih 50-50 ae ngono ..😄

  • CHRISTIAN983

    1 April 2021

    Kelompok pendengar pembaca (yg sedang) pit-pitan

    GLORIUSNOV760 tulis:

    thn 90n ono acara klompencapit

  • 1 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Urunan kanggo opo kui sam

    melok kuis.....pilihan e phone friend,50-50,lan ask to the audience...😋.#who wants to be millionaire

  • GLORIUSNOV760

    1 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kelompok pendengar pembaca (yg sedang) pit-pitan

    😆😆😆

    Acara tv thn 80/90n

    1 April 2021 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 1 April 2021

    FAJAR882 tulis:

    Nek 'klompen' ki lek gak salah sejenis sandal kayu, utawa thèklèk.. Ato bakiak. 🙂hehe

    Eh, kwi bener deng.. 🙃 (*gagal plesetan..)

    Lhooo bakiak opo duk jenenge jajanan asal banyuwangi?

  • CHRISTIAN983

    1 April 2021

    Woo ta kira urunan 50-50 arep nggo nyumbang😀

    IMAN982 tulis:

    melok kuis.....pilihan e phone friend,50-50,lan ask to the audience...😋.#who wants to be millionaire

  • CHRISTIAN983

    1 April 2021

    Yen di tvri jogja,dulu ono acara (m)bangun desa lur..iku termasuk program pemerintah dlm bidang penyuluhan pertanian,sing disuhi (diasuh) dening pak bina kang diperanake heru kesawamurti.sing dadi sengkuni utawa provokator alias tukang obor2 yo ono,,yoiku den baguse ngarso plus antek setia beliau,yoiku Lik kuriman,kedua tokoh peran ini nganyelke tp yo lucu. Iku termasuk acara sing tak senengi lur.penyuluhan pertanian jd tdk monoton n membosanken,tur banyak pemirsanya,yg berarti program tsb tepat sasaran

    GLORIUSNOV760 tulis:

    😆😆😆

    Acara tv thn 80/90n

    1 April 2021 diubah oleh CHRISTIAN983

  • 1 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo ta kira urunan 50-50 arep nggo nyumbang😀

    kuis thn 2000an itu😆😆😆😆

    Pas mlm minggu😆😆😆

29626 – 29650 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1185  1186  1187 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan