Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

30801 – 30825 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1232  1233  1234 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 15 April 2021

    Sam iman...  sehat toh? 🤣🤣🤣

  • FAJAR882

    15 April 2021

    FENNY899 tulis:

    om te lo let om😁

    Halo Mbak Fenny..

    Ada yg lagi UlTah hari ini lho.. 🙂 Sedang dirayakan di kedai JK. Yuk, mampir, nimbrung.

  • 15 April 2021

    BERTA442 tulis:

    Sam iman...  sehat toh? 🤣🤣🤣

    Oyi...👍

  • 15 April 2021

    FAJAR882 tulis:

    Halo Mbak Fenny..

    Ada yg lagi UlTah hari ini lho.. 🙂 Sedang dirayakan di kedai JK. Yuk, mampir, nimbrung.

    seneng deh bsa bantu bantu d kedai hehehe

    Trimakasih mas udah ngajak Fenny😆😆😆

  • GLORIUSNOV760

    15 April 2021

    Mlm jemuah lurrrr

    15 April 2021 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 15 April 2021

    Sereeem

  • FAJAR882

    15 April 2021

    FENNY899 tulis:

    seneng deh bsa bantu bantu d kedai hehehe

    Trimakasih mas udah ngajak Fenny😆😆😆

    Hehe.. 😁 Sama², trima kasih juga Mbak Fenny, sudah ikut berpartisipasi dan banyak membantu.

    Sesuai janji saya dulu kan? 😄 Kalau ada "ulang tahun"-an di kedai JK.

  • 15 April 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Mlm jemuah lurrrr

    Njuk ngopo... sedelo meneh malem sabtu ngono po? Terus libur... 😄

  • GLORIUSNOV760

    15 April 2021

    BERTA442 tulis:

    Njuk ngopo... sedelo meneh malem sabtu ngono po? Terus libur... 😄

    ora tk kiro iki mau tiwas ngenteni crt2 horror neng radio, terjebul slm sasi poso crtne dliburkan 😆

  • 15 April 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    ora tk kiro iki mau tiwas ngenteni crt2 horror neng radio, terjebul slm sasi poso crtne dliburkan 😆

    Kembooooo.... 🤣🤣🤣

    Mbok kene tak critani aku tau dikepyuri krikil akeh.. tapi ora ono krikile mung suarane tok. Sampe adekku tak saut njuk tak gendong trus mlayu... iki pas aku isih SD..

    Njuk aku tau diweruhi putih2 neng dhuwur wit gedang pas karo adekku juga. Njuk adekku takon ' kae opo mbak?' Njuk tak jawab... bagor nggo nutupi wit gedang ben cepet awoh... lah adekku takon meneh... ' ono bagor kok soyo gede?' ... aku mung mesam mesem karo wedi.. ning penasaran tak delokke terus.. putih2e meh koyo mabur tapi gak mabur2.. akhire tak tinggal lungo karo adekku....

    Demikian sekilat info horor....

  • GLORIUSNOV760

    15 April 2021

    BERTA442 tulis:

    Kembooooo.... 🤣🤣🤣

    Mbok kene tak critani aku tau dikepyuri krikil akeh.. tapi ora ono krikile mung suarane tok. Sampe adekku tak saut njuk tak gendong trus mlayu... iki pas aku isih SD..

    Njuk aku tau diweruhi putih2 neng dhuwur wit gedang pas karo adekku juga. Njuk adekku takon ' kae opo mbak?' Njuk tak jawab... bagor nggo nutupi wit gedang ben cepet awoh... lah adekku takon meneh... ' ono bagor kok soyo gede?' ... aku mung mesam mesem karo wedi.. ning penasaran tak delokke terus.. putih2e meh koyo mabur tapi gak mabur2.. akhire tak tinggal lungo karo adekku....

    Demikian sekilat info horor....

    horrrorrrr ki horrrorrrrr crtne

  • 15 April 2021

    Horor meneh kui pas jam 2.30 esuk aku tangi meh doa pagi.. biasane yen puasa sregep ndonga... 😄. Begitu amin.. njuk lungguhan sik sakdurunge bobok.... ehhh la kok krungu cewek nangis... ""hiiii...hiiii...hhiiiiii" ... tak etungi le nangis nganti ping 5... njuk tak tinggal krukupan kemul.... mangkelkehhhhh.....wedine malah wis 2 hari kemudian....  😆😆

  • GLORIUSNOV760

    15 April 2021

    BERTA442 tulis:

    Horor meneh kui pas jam 2.30 esuk aku tangi meh doa pagi.. biasane yen puasa sregep ndonga... 😄. Begitu amin.. njuk lungguhan sik sakdurunge bobok.... ehhh la kok krungu cewek nangis... ""hiiii...hiiii...hhiiiiii" ... tak etungi le nangis nganti ping 5... njuk tak tinggal krukupan kemul.... mangkelkehhhhh.....wedine malah wis 2 hari kemudian....  😆😆

    lha iki merinding ki, nek wes nganti rungon2en ngono kuwi

  • 15 April 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    lha iki merinding ki, nek wes nganti rungon2en ngono kuwi

    Jare koncoku sik iso weruh.. yen nangise lirih berarti neng cedak, yen nangise sero berarti makhluke rodo adoh... 👻👻👻👻

  • 16 April 2021

    Sepi

  • 16 April 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    ora tk kiro iki mau tiwas ngenteni crt2 horror neng radio, terjebul slm sasi poso crtne dliburkan 😆

    serem maneh yen THR d batalkan/d undur mergo Efek markona😬😱

  • ISMU915

    16 April 2021

    Iyo bener lebaran th iki wes g rame meneh podho th wingi, sakjane penak ora usah tambah th dadi awake jik tetep sih enom..😁

    IMAN982 tulis:

    serem maneh yen THR d batalkan/d undur mergo Efek markona😬😱

  • 16 April 2021

    ISMU915 tulis:

    Iyo bener lebaran th iki wes g rame meneh podho th wingi, sakjane penak ora usah tambah th dadi awake jik tetep sih enom..😁

    se-7 pak Dhe😁😉

  • DAMAS641

    16 April 2021

    lha kok malah ditinggal krukrupan kemul to mbak ya melas to karo cewek sing nangis nganti ping 5, kudune mbok di cedeki lan ditakoni ono opo kok nangis? sopo ngerti cewek iku agi sedih golek bojo urung nemu, mbak BERTA iso nyenengke atine :"wis ora usah nangis sabar ae mengko nek wis wektune Gusti mesti ketemu jodone, delengo aku iki urung nemu jodoku nanging aku ora nangis-nangis koyo kowe iki.":-):-):-)

    BERTA442 tulis:

    Horor meneh kui pas jam 2.30 esuk aku tangi meh doa pagi.. biasane yen puasa sregep ndonga... 😄. Begitu amin.. njuk lungguhan sik sakdurunge bobok.... ehhh la kok krungu cewek nangis... ""hiiii...hiiii...hhiiiiii" ... tak etungi le nangis nganti ping 5... njuk tak tinggal krukupan kemul.... mangkelkehhhhh.....wedine malah wis 2 hari kemudian....  😆😆

  • GLORIUSNOV760

    16 April 2021

    IMAN982 tulis:

    serem maneh yen THR d batalkan/d undur mergo Efek markona😬😱

    kuwi mjd momok semua org bro, wes bayaran telat THR diundur & iso2 dibatalken, sereme puollllll kuwi 👻

  • 16 April 2021

    BERTA442 tulis:

    Kembooooo.... 🤣🤣🤣

    Mbok kene tak critani aku tau dikepyuri krikil akeh.. tapi ora ono krikile mung suarane tok. Sampe adekku tak saut njuk tak gendong trus mlayu... iki pas aku isih SD..

    Njuk aku tau diweruhi putih2 neng dhuwur wit gedang pas karo adekku juga. Njuk adekku takon ' kae opo mbak?' Njuk tak jawab... bagor nggo nutupi wit gedang ben cepet awoh... lah adekku takon meneh... ' ono bagor kok soyo gede?' ... aku mung mesam mesem karo wedi.. ning penasaran tak delokke terus.. putih2e meh koyo mabur tapi gak mabur2.. akhire tak tinggal lungo karo adekku....

    Demikian sekilat info horor....

    Aku yo pernah disawat krikil.karo embuh sing enek neng wit sukun pas arep tumbas nek toko, kiro2 bar magrib lah. Lha aku mlayu malah ngliwati kebon kembang mlati 😅. Iku yo pas jaman aku sik SD.

  • 16 April 2021

    BERTA442 tulis:

    Horor meneh kui pas jam 2.30 esuk aku tangi meh doa pagi.. biasane yen puasa sregep ndonga... 😄. Begitu amin.. njuk lungguhan sik sakdurunge bobok.... ehhh la kok krungu cewek nangis... ""hiiii...hiiii...hhiiiiii" ... tak etungi le nangis nganti ping 5... njuk tak tinggal krukupan kemul.... mangkelkehhhhh.....wedine malah wis 2 hari kemudian....  😆😆

    Aku yo pernah sekitaran jam 1 an krungu cewek nangis, aku mbatin ki tonggo sebelah tukaran karo.suamine kok jam yahmene sampe nangis2 😁

  • 16 April 2021

    IMAN982 tulis:

    serem maneh yen THR d batalkan/d undur mergo Efek markona😬😱

    Nggonku wes di umumne THR tgl 3 mei

  • 16 April 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    kuwi mjd momok semua org bro, wes bayaran telat THR diundur & iso2 dibatalken, sereme puollllll kuwi 👻

    Hiiiii ngerrriiii 🙈

  • CHRISTIAN983

    16 April 2021

    Semacam bubur lethok/bubur tumpang

    BERTA442 tulis:

    Jenang lemu kui opo mas Chris?

30801 – 30825 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1232  1233  1234 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan