Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

31251 – 31275 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1250  1251  1252 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • CHRISTIAN983

    19 April 2021

    Woiyo..kelingan aku lurr. Iso ngliwet kui wis bejo banget,,rasah ndadak dipikir mumet..😅

    GLORIUSNOV760 tulis:

    hahaha

    Nek ndek mben sing ngetop lagune boy suro kae lho mas, judule "iso ngliwet" lali aku plesetane lagune boyband sopo kae

  • GLORIUSNOV760

    19 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woiyo..kelingan aku lurr. Iso ngliwet kui wis bejo banget,,rasah ndadak dipikir mumet..😅

    nahhhhhh bener kuwi🤘

  • CHRISTIAN983

    19 April 2021

    Wkwkwk..

    Lanjut budhal kerjo opo bali turu ae ki enake..hehe

    GLORIUSNOV760 tulis:

    nahhhhhh bener kuwi🤘

  • GLORIUSNOV760

    19 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wkwkwk..

    Lanjut budhal kerjo opo bali turu ae ki enake..hehe

    neng kntor mung tenguk2 mas lurrrrrrr

  • CHRISTIAN983

    19 April 2021

    Asemi uenak men,kerjo mung tenguk2 tp di bayar 😅✌

    GLORIUSNOV760 tulis:

    neng kntor mung tenguk2 mas lurrrrrrr

  • 19 April 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    hahaha

    Nek ndek mben sing ngetop lagune boy suro kae lho mas, judule "iso ngliwet" lali aku plesetane lagune boyband sopo kae

    wo iyo vidio klip e enek mbak Yati Pesek kae ye?😃

  • 19 April 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    hahaha

    Nek ndek mben sing ngetop lagune boy suro kae lho mas, judule "iso ngliwet" lali aku plesetane lagune boyband sopo kae

    lek ga kliru jeneng e Boyzone.....#era ne N Sync,Simply Red,Westlife....iki sng bocah putri rikolo th 90an apal kuwi😁😎

    19 April 2021 diubah oleh IMAN982

  • 19 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Asemi uenak men,kerjo mung tenguk2 tp di bayar 😅✌

    lha emg pean opo ra krjo ye sam?

  • GLORIUSNOV760

    19 April 2021

    IMAN982 tulis:

    lek ga kliru jeneng e Boyzone.....#era ne N Sync,Simply Red,Westlife....iki sng bocah putri rikolo th 90an apal kuwi😁😎

    iyo era2ne boyband2 thn 90n

  • CHRISTIAN983

    19 April 2021

    Kerjo sam.tp hr iki mau rada awan sam

    IMAN982 tulis:

    lha emg pean opo ra krjo ye sam?

  • 19 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Termasuk yg rajin pedekatein kah😳, meski dicuekin😥

    Tergantung strategi kui mas bro.. 😅

  • CHRISTIAN983

    19 April 2021

    Kiat n strategi ne pripun,mbok kulo dibocori to..

    BERTA442 tulis:

    Tergantung strategi kui mas bro.. 😅

  • 19 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kiat n strategi ne pripun,mbok kulo dibocori to..

    La niku njih tergantung ingkang dipun bribik kados pundi tindak tandukipun... 😁

  • 19 April 2021

    Nyimak aj😊

  • CHRISTIAN983

    19 April 2021

    Tandukipun ampun kathah2 nggih.mundhak timbanganipun lho jeng..😜

    BERTA442 tulis:

    La niku njih tergantung ingkang dipun bribik kados pundi tindak tandukipun... 😁

  • 19 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tandukipun ampun kathah2 nggih.mundhak timbanganipun lho jeng..😜

    Hahaha... mboten nopo nopo menawi timbanganipun ingkang mundhak... 🤣🤣

  • CHRISTIAN983

    19 April 2021

    Eeh ya ampun dik fenny😍

    FENNY899 tulis:

    Nyimak aj😊

  • 19 April 2021

    FENNY899 tulis:

    Nyimak aj😊

    Mb fenny nyimak terus praktek... 😅

  • CHRISTIAN983

    19 April 2021

    Rak inggih mekaten,,bakunipun tresna menika mboten namung babagan timbangan og nggih.nanging tresna menika wontenipun ing raos ingkang dumunung wontening manah.

    Nanging sanes raos tomat nggih,,menika saos,pun crot-aken dhateng mangkok isi bakwan malang panas kebul2,,kecap sethithik sambel'e sing akeh..ssssshaaaahhhh😰.

    Dadi ngiler bakwan malang cah😋

    BERTA442 tulis:

    Hahaha... mboten nopo nopo menawi timbanganipun ingkang mundhak... 🤣🤣

    19 April 2021 diubah oleh CHRISTIAN983

  • ANGGORO118

    19 April 2021

    BERTA442 tulis:

    Mb fenny nyimak terus praktek... 😅

    Aku yo nyimak, trus praktek e ngopo ki mbak ?

  • 19 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Eeh ya ampun dik fenny😍

    iya mas,yaaah mas chris lupa😊

  • 19 April 2021

    BERTA442 tulis:

    Mb fenny nyimak terus praktek... 😅

    hahaha ketinggalan obrolan mba😊😊

  • CHRISTIAN983

    19 April 2021

    Bukan lupa tp pangling.lha ini kamu mirip tika bisono sih(nah lo siapa itu😉)

    FENNY899 tulis:

    iya mas,yaaah mas chris lupa😊

  • 19 April 2021

    ANGGORO118 tulis:

    Aku yo nyimak, trus praktek e ngopo ki mbak ?

    Praktek gawe bakwan malang.. 😋

  • 19 April 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Rak inggih mekaten,,bakunipun tresna menika mboten namung babagan timbangan og nggih.nanging tresna menika wontenipun ing raos ingkang dumunung wontening manah.

    Nanging sanes raos tomat nggih,,menika saos,pun crot-aken dhateng mangkok isi bakwan malang panas kebul2,,kecap sethithik sambel'e sing akeh..ssssshaaaahhhh😰.

    Dadi ngiler bakwan malang cah😋

    Leressss mas.. bakwan malang marakke ngiler... 😆

31251 – 31275 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1250  1251  1252 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan