Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

32626 – 32650 dari 33087    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1305  1306  1307 ... 1324  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 3 Mei

    ANGGORO118 tulis:

    Sampeyan ngibul terus.. wis pamit ae aku mbak.. sampeyan melu ra ? 🙈

    Ora lah... aku dolan dewe wae..

    ati2 yen nyebrang tengok kanan kiri, sein kiri belok kanan yohh... eehhh... 🤣🤣🤣

  • 3 Mei

    BERTA442 tulis:

    Woww kirain capcay mb fenny...  Tajhin arti dlm bhs madura apa?

    Tajhin artiny bubur ,jd rujak tajhin artiny rujak bubur😊

  • 3 Mei

    FENNY899 tulis:

    Tajhin artiny bubur ,jd rujak tajhin artiny rujak bubur😊

    Itu sama dengan bubur ayam?

  • 3 Mei

    A leeee kemebullll lurrrrr, sajake ko nyamleng men adem2 ngene iki .....

  • 3 Mei

    BERTA442 tulis:

    Itu sama dengan bubur ayam?

    kl bubur ayam ,buburny dmasak pke air  kaldu ayam,tp kl ini buburny dmasak pke air santan ,toppingny timun,taoge rawon,bawang goreng  trus dguyur bumbu rujak dr petis madura mba😊

  • 3 Mei

    BERTA442 tulis:

    Ora lah... aku dolan dewe wae..

    ati2 yen nyebrang tengok kanan kiri, sein kiri belok kanan yohh... eehhh... 🤣🤣🤣

    i.pinimg.com/originals/ca/fc/6d/cafc6d49a6e11898482691ee82d59df7.jpg

  • 3 Mei

    GLORIUSNOV760 tulis:

    A leeee kemebullll lurrrrr, sajake ko nyamleng men adem2 ngene iki ..... youtu.be/afMKrAi3af4

    mantaps👍😊

  • 3 Mei

    BERTA442 tulis:

    Wahh iki yo sipppp.... nyuwunn mbak dina. 😄

    Ayoo sini mb 😁

  • 3 Mei

    ANGGORO118 tulis:

    Mau guyon saiki kok ngono mbak e 🤭

    Guyonmu mengenaskan hati 😔

  • 3 Mei

    BERTA442 tulis:

    Aku tak nggeguyu masang ... 😆😆😆

    Tosss mb dina.. 🙌

    Toss...a

  • 3 Mei

    DINNA612 tulis:

    Guyonmu mengenaskan hati 😔

    Yowis ra guyon meneh, tak nyimak ae 😁

  • 3 Mei

    FENNY899 tulis:

    jd ngiler😋

    Ayo sini main ke rmh 😁

  • 3 Mei

    TORO617 tulis:

    Nembe weruh kolak kacang hijau

    😄

    Sstttt ojo rame2

  • 3 Mei

    DINNA612 tulis:

    Ayo sini main ke rmh 😁

    ak dataaang🏃🏃🏃🏃😃

  • 3 Mei

    DINNA612 tulis:

    Enak men bro,,ket mau aku umek karo gawean

    aku mau mulih gasik mbak, lha gawean wes rampung, tkn ngomah langsung leyeh2

  • 3 Mei

    ANGGORO118 tulis:

    Yowis ra guyon meneh, tak nyimak ae 😁

    Hmmm lak mutung 😅

  • 3 Mei

    GLORIUSNOV760 tulis:

    aku mau mulih gasik mbak, lha gawean wes rampung, tkn ngomah langsung leyeh2

    👍

  • 3 Mei

    DINNA612 tulis:

    Hmmm lak mutung 😅

    Yo ora lah.. aku yo guyonan mbak.. sing mutung lak kui 🤣

  • 3 Mei

    FENNY899 tulis:

    kl bubur ayam ,buburny dmasak pke air  kaldu ayam,tp kl ini buburny dmasak pke air santan ,toppingny timun,taoge rawon,bawang goreng  trus dguyur bumbu rujak dr petis madura mba😊

    Kalo petis bikinnya dari bahan apa aja?

  • 3 Mei

    GLORIUSNOV760 tulis:

    A leeee kemebullll lurrrrr, sajake ko nyamleng men adem2 ngene iki ..... youtu.be/afMKrAi3af4

    Ora bagi bagi tohh.... hmm.. dientekne dewe.. semoga menggemuk... 😆

  • 3 Mei

    BERTA442 tulis:

    Kalo petis bikinnya dari bahan apa aja?

    bahan bumbuny petis ikan,cabe rawit tomat dpotong potong,garam dan gula,semua bahan diuleg bareng,gk usah pke air,karena udah ad air dr tomat yg diuleg td😊😊

    3 Mei diubah oleh FENNY899

  • 3 Mei

    BERTA442 tulis:

    Ora bagi bagi tohh.... hmm.. dientekne dewe.. semoga menggemuk... 😆

    lhahhh aku wes ora nguliner mie neh mbak, iki mau yo mung semribit mambu2 aroma mie jowo 😁

    3 Mei diubah oleh GLORIUSNOV760

  • 3 Mei

    GLORIUSNOV760 tulis:

    lhahhh aku wes ora nguliner mie neh mbak, iki mau yo mung semribit mambu2 aroma mie jowo 😁

    Wooo mengibul tohh tak pikir mengebul.... #aromabakmigodog 🤤🤤

  • 3 Mei

    FENNY899 tulis:

    bahan bumbuny petis ikan,cabe rawit tomat dpotong potong,garam dan gula,semua bahan diuleg bareng,gk usah pke air,karena udah ad air dr tomat yg diuleg td😊😊

    Catet trus praktek... ikannya ikan apa tuh mb fenny..

  • 3 Mei

    ANGGORO118 tulis:

    Yo ora lah.. aku yo guyonan mbak.. sing mutung lak kui 🤣

    Ooo kuwi to,,,,yo yo#karomanthuk2

32626 – 32650 dari 33087    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1305  1306  1307 ... 1324  Selanjutnya Kirim tanggapan