Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

3276 – 3300 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 131  132  133 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • RENALDI424

    7 Maret 2017

    Malang juga ya ? mbak ?

    PRISKA446 tulis:

    Oyi sam....

    Salken...rutam nuwus....

  • PRISKA446

    7 Maret 2017

    Dudu mas...

    Mung iparku wong ngalam, thn kmren kebetulan abis trip ke malang dadine, sik agak penasaran sama ngalam mbois...soale rung semuane disinggahi...

    RENALDI424 tulis:

    Malang juga ya ? mbak ?

  • RENALDI424

    7 Maret 2017

    oooh.sini loh main2 kemari. wkwkwkwk. enak kok malang.

    PRISKA446 tulis:

    Dudu mas...

    Mung iparku wong ngalam, thn kmren kebetulan abis trip ke malang dadine, sik agak penasaran sama ngalam mbois...soale rung semuane disinggahi...

  • ANGGORO118

    7 Maret 2017

    PRISKA446 tulis:

    Dudu mas...

    Hayo tebak,mestine wonge ra bkalan ngaku

    Wkmkmwkwk

    Wonge ono ning thread iki ra mbak?

  • PRISKA446

    7 Maret 2017

    Ono...

    Coba deh kalo sampe ngerti, mesti ono yg aneh wonge....

    ANGGORO118 tulis:

    Wonge ono ning thread iki ra mbak?

  • ANGGORO118

    7 Maret 2017

    PRISKA446 tulis:

    Ono...

    Coba deh kalo sampe ngerti, mesti ono yg aneh wonge....

    Mesakke lho mbak langsung dadekke ae,,

    Wis tak dukung,, langsung kopdar kono..

  • COOLFACE528

    7 Maret 2017

    Dudu aku

  • ANGGORO118

    7 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Dudu aku

    Py kabarmu mas??

    Wis iso move on durung?

  • COOLFACE528

    7 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Py kabarmu mas??

    Wis iso move on durung?

    Uwis. Kokehan kerjaan mas. Lupa dengan sendirinya. Haha

  • EKO789

    7 Maret 2017

    Iya Mas..banyak kegiatan memang bikin lupa..tapi jngn lupa segalanya ya

    COOLFACE528 tulis:

    Uwis. Kokehan kerjaan mas. Lupa dengan sendirinya. Haha

  • ANGGORO118

    7 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Uwis. Kokehan kerjaan mas. Lupa dengan sendirinya. Haha

    Lha kui ngerti carane nog,, kok wingi sampe bingung ngono??

    Wah sampeyan lebay og mas,, :-p

  • PUTRA782

    7 Maret 2017

    Wuik.. Lali sak kabehanE iku kyk opo ? Podho karo lali (men)darat ta ? :-p

  • 7 Maret 2017

    heKA446 tulis:

    Dudu mas...

    Hayo tebak,mestine wonge ra bkalan ngaku

    Wkmkmwkwk

    dudu aku yo, wkwkwk

  • COOLFACE528

    7 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Lha kui ngerti carane nog,, kok wingi sampe bingung ngono??

    Wah sampeyan lebay og mas,, :-p

    Wingi lg kurang kerjaan wae. Wkwk

  • ANGGORO118

    7 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Wingi lg kurang kerjaan wae. Wkwk

    hmmm caper yo.. opo kuper??? haha

    hadehhh mas kulpes mas kulpes..

    LOL

    7 Maret 2017 diubah oleh ANGGORO118

  • COOLFACE528

    7 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    hmmm caper yo.. opo kuper??? haha

    hadehhh mas kulpes mas kulpes..

    LOL

    capek mas. Orak caper. Haha

  • ANGGORO118

    7 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    capek mas. Orak caper. Haha

    Curcole wingi tenanan ra kui??

    Ko karangan tok..??

    Monyong2 fotone luntur opo lg mangkel neh mas?

  • COOLFACE528

    7 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Curcole wingi tenanan ra kui??

    Ko karangan tok..??

    Monyong2 fotone luntur opo lg mangkel neh mas?

    Ngapain aku ngarang curhatan sepanjang kuwi mas? Kuwi ceritane tenanan yo. Tapi yo monggo terserah panjenengan mawon meh nganggepe piye.

  • ANANG709

    7 Maret 2017

    Wah ketoke aku ketinggalan berita ki..

  • ANGGORO118

    7 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Ngapain aku ngarang curhatan sepanjang kuwi mas? Kuwi ceritane tenanan yo. Tapi yo monggo terserah panjenengan mawon meh nganggepe piye.

    Iyo2 aku mung takok tok lho..

  • COOLFACE528

    7 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Iyo2 aku mung takok tok lho..

    Aku yo mung jawab juga lho..

  • ANGGORO118

    7 Maret 2017

    ANANG709 tulis:

    Wah ketoke aku ketinggalan berita ki..

    Tenang mas,, siaran ulange ko ning metroTV jam 00.00,,, wkwk

  • ANGGORO118

    7 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Aku yo mung jawab juga lho..

    Ono sing rung bok jawab 1 lho,, fotomu luntur opo mangkel meneh lhooo?

    7 Maret 2017 diubah oleh ANGGORO118

  • COOLFACE528

    7 Maret 2017

    Kulo mung teko lhooo

  • COOLFACE528

    7 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ono sing rung bok jawab 1 lho,, fotomu luntur opo mangkel meneh?

    Orak sih mas. Tapi elek wae fotoku. Wkwk...

3276 – 3300 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 131  132  133 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan