Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

35276 – 35300 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1411  1412  1413 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 22 Juni 2021

    ISMU915 tulis:

    Sugeng sore sederek kinasih ingkang wonten javanese sedoyo, mbok bilih sampun wekdalipun wungu anggenipun sare utawi wkdal kundur  saking makaryo lan sanesipun Gusti tansah pinaringan berkah sedoyo kemawon dateng pejenengan sami nuwun🙏

    Sugeng dalu Mas Ismu, amin maturnuwun 🙏

  • 22 Juni 2021

    FENNY899 tulis:

    Nyimak 😊😁

    Nyamuk2

  • 22 Juni 2021

    DINNA612 tulis:

    Nyamuk2

    nakal,semut semut nakal hahaha😃

  • ISMU915

    22 Juni 2021

    Lho iki wes dalu to...? kok ora kroso ngerti² wes wengi njuk wes dadi sesok meneh urip kok ngono² wae.. 😀😀

    DINNA612 tulis:

    Sugeng dalu Mas Ismu, amin maturnuwun 🙏

  • 22 Juni 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lagune asli,cuma tak bajak mrene njuk tak gubah sethithik😁

    Lagu tul jaeji gubahan mas christian... 😆

  • 22 Juni 2021

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Sipppp 👍 lanjut MTMA eksplore wisata berikutnya

    Pantai Soge Pacitan, sebenarnya bagus kalau dikelola pemda setempat dg sungguh². Jalan ke sana indaahhhh bgt, ky jln² ke pantai² di California (katanya yg udah pernah ke sana sih, kalo sy mah boro² ke California, ke cali pepe aja blm pernah  😂).

    Mnrt sy ini perjalanan paling jauh dr Solo ke pantai Pacitan (apa mungkin pantai yg paling ujung yakk  🤔).

    Pantai² di Pacitan indah². Pantai Klayar mirip bgt dg tanah Lot tp mnrt sy malah lebih indah pantai Klayar drpd tanah Lot.

    Mari semangat dolan biar ga ubanan  💪

    [url=postimages.org/][img]

    i.postimg.cc/02mb5zyq/20200126-145218.jpg

    [/img][/url]

  • 22 Juni 2021

    ISMU915 tulis:

    Lho iki wes dalu to...? kok ora kroso ngerti² wes wengi njuk wes dadi sesok meneh urip kok ngono² wae.. 😀😀

    Iya berputarnya cpt skl ya Mas Ismu 😄

  • CHRISTIAN983

    23 Juni 2021

    Sugeng enjang,sugeng makaryo..rawe2 rantas malang2 tuntas spy utang segera lunas.bar kui njuk utang meneh😁

  • 23 Juni 2021

    Selamat Pagi dan selamat beraktivitas😊🙏

    Jgn lupa sarapan y 😊😊

  • ISMU915

    23 Juni 2021

    Sugeng enjang sedoyo sederek...monggo sami makaryo nopo mawon soal hasil pun pasrahaken dateng Gusti mawon

    23 Juni 2021 diubah oleh ISMU915

  • GLORIUSNOV760

    23 Juni 2021

    TYAS229 tulis:

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Sipppp 👍 lanjut MTMA eksplore wisata berikutnya

    Pantai Soge Pacitan, sebenarnya bagus kalau dikelola pemda setempat dg sungguh². Jalan ke sana indaahhhh bgt, ky jln² ke pantai² di California (katanya yg udah pernah ke sana sih, kalo sy mah boro² ke California, ke cali pepe aja blm pernah  😂).

    Mnrt sy ini perjalanan paling jauh dr Solo ke pantai Pacitan (apa mungkin pantai yg paling ujung yakk  🤔).

    Pantai² di Pacitan indah². Pantai Klayar mirip bgt dg tanah Lot tp mnrt sy malah lebih indah pantai Klayar drpd tanah Lot.

    Mari semangat dolan biar ga ubanan  💪

    [url=postimages.org/][img] i.postimg.cc/02mb5zyq/20200126-145218.jpg [/img][/url]

    segoro kidul pancen pantaine apik2, msh byk yg alami & byk yg blm di explore, dan rata2 perpaduan antara laut dgn tebing2 karang, mugi2 mawon pemda setempat dpt mengoptimalkan mjd kawasan wisata alam yg nantinya akan menambah pendapatan daerah setempat

  • 23 Juni 2021

    Sugeng siang sugeng dahar 😁

  • ISMU915

    23 Juni 2021

    Makan siang sik.. 😄

  • 23 Juni 2021

    Nyimak😊

  • CHRISTIAN983

    23 Juni 2021

    Uwadhem..bakmi kopyok enak ki.sm teh tubruk, tp maunya ditubruknya sm kamu..

  • CHRISTIAN983

    23 Juni 2021

    Lha kui kloyong2 segoro kidul..sopo ngerti nasib awak lg mujur..ketemu bakalan bonsai siap dongkel..

    GLORIUSNOV760 tulis:

    segoro kidul pancen pantaine apik2, msh byk yg alami & byk yg blm di explore, dan rata2 perpaduan antara laut dgn tebing2 karang, mugi2 mawon pemda setempat dpt mengoptimalkan mjd kawasan wisata alam yg nantinya akan menambah pendapatan daerah setempat

  • GLORIUSNOV760

    23 Juni 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lha kui kloyong2 segoro kidul..sopo ngerti nasib awak lg mujur..ketemu bakalan bonsai siap dongkel..

    wahhhh ra wani mas lurrrr, rata2 wes dadi wilayah konservasi , dadi ra iso dongkel2 😁 iso keno UU KSDA ngko 😃

    23 Juni 2021 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • CHRISTIAN983

    23 Juni 2021

    Woiya kl yg termasuk dlm kawasan konservasi yo ojo noh.seperti sabtu wingi pas suntuk pikire..aku kloyong2 seko klaten munggah ngawen-karangmojo-ponjong-semanu trus ngidul arah pantai,nah dlm perjalanan sblm pantai iku ono pegunungan batu yg ciamik yg batunya kl utk bahan gawe on the rock mesti sip,tp aku yo rawani jupuk..hehe

    Tapi yg liaran yg tdk dlm kawasan yg dilindungi koyone yo sih akeh lurr daerah kidul2an kono kae.tp berhubung aku awam babagan perbonsaian yo ga terlalu paham mn yg isoh dadi duit😀.tanggaku ki pemburu bonsai liar,,yo entuk terus ki lurr,jare yo daerah2 kidulan ngono asale

    GLORIUSNOV760 tulis:

    wahhhh ra wani mas lurrrr, rata2 wes dadi wilayah konservasi , dadi ra iso dongkel2 😁 iso keno UU KSDA ngko 😃

  • GLORIUSNOV760

    23 Juni 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woiya kl yg termasuk dlm kawasan konservasi yo ojo noh.seperti sabtu wingi pas suntuk pikire..aku kloyong2 seko klaten munggah ngawen-karangmojo-ponjong-semanu trus ngidul arah pantai,nah dlm perjalanan sblm pantai iku ono pegunungan batu yg ciamik yg batunya kl utk bahan gawe on the rock mesti sip,tp aku yo rawani jupuk..hehe

    Tapi yg liaran yg tdk dlm kawasan yg dilindungi koyone yo sih akeh lurr daerah kidul2an kono kae.tp berhubung aku awam babagan perbonsaian yo ga terlalu paham mn yg isoh dadi duit😀.tanggaku ki pemburu bonsai liar,,yo entuk terus ki lurr,jare yo daerah2 kidulan ngono asale

    wahhhh lha yo sak josss e no MTMA segoro kidul lwt jalur klaten ngidul - gunung kidul

    tekstur watu karang gunung pancen apik nggo desain bonsai on the rock & panorama mas lur, trs ngisorane pasir malang

    Iyo daerah kidul akeh2e serut, ringin, tp nek pesisir kidul wit ndrini <santigi / stigi>

    23 Juni 2021 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • CHRISTIAN983

    23 Juni 2021

    Sirku wingi meh tak bablaske pacitan og,tp tekan sadeng memasuki wonogiri og mendung peteng,tur suepi pol,akhire mengiwa njuk mlipir kondur lwt manyaran.lha sepanjang wonogiri n manyaran kui yo kayane akeh bahan lurr,,daerah hutan.ssstttt adoh soko pengintaian aparat😁✌

    GLORIUSNOV760 tulis:

    wahhhh lha yo sak josss e no MTMA segoro kidul lwt jalur klaten ngidul - gunung kidul

    tekstur watu karang gunung pancen apik nggo desain bonsai on the rock & panorama mas lur, trs ngisorane pasir malang

    Iyo daerah kidul akeh2e serut, ringin, tp nek pesisir kidul wit ndrini <santigi / stigi>

  • ISMU915

    23 Juni 2021

    Kok ngindari aparat opo meh gawe barang / oamah antik spanyolan to mbok aku diajak sopo ngerti iso melu gawe... 😁😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sirku wingi meh tak bablaske pacitan og,tp tekan sadeng memasuki wonogiri og mendung peteng,tur suepi pol,akhire mengiwa njuk mlipir kondur lwt manyaran.lha sepanjang wonogiri n manyaran kui yo kayane akeh bahan lurr,,daerah hutan.ssstttt adoh soko pengintaian aparat😁✌

  • GLORIUSNOV760

    23 Juni 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sirku wingi meh tak bablaske pacitan og,tp tekan sadeng memasuki wonogiri og mendung peteng,tur suepi pol,akhire mengiwa njuk mlipir kondur lwt manyaran.lha sepanjang wonogiri n manyaran kui yo kayane akeh bahan lurr,,daerah hutan.ssstttt adoh soko pengintaian aparat😁✌

    lhahhh seh adoh kuwi, bar sadeng pracimantoro, paranggupito trs mlebu jatim pacitan.

    Lha kono kuwi gudange serut & ringin, apik2 karakter wit e, po meneh sing tukul neng tebing2 parang ngono kae.

    Jane mulih lwt pracimantoro eromoko wuryantoro ambil ngiri manyaran trs tkn klaten neh to mas lurrr

    23 Juni 2021 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • CHRISTIAN983

    23 Juni 2021

    Wkwkwk..pas ono sweeping ternyata😁.sebagian besar perdagangan hasil alam tdk bs dipungkiri bhw itu banyak  mengandung unsur spayolan to bang.iku sdh mjd rahasia umum.jare wong2 kae sing penting ora merem😁😁✌

    Daerah kranyar kan gudange kembang,sampe munggah twmangu mudhun sarangan,pemandangan eksotis memanjaken mata,menjadiken pengen mbojo cah nggunung..hahaha

    ISMU915 tulis:

    Kok ngindari aparat opo meh gawe barang / oamah antik spanyolan to mbok aku diajak sopo ngerti iso melu gawe... 😁😁

  • 23 Juni 2021

    Nyimaaaak😊😊😊

  • CHRISTIAN983

    23 Juni 2021

    Dr arah sadeng,sebelum praci aku belok kiri(ke utara),mlipir perkampungan pereng perbukitan, jedhule sekitar manyaran lur

    GLORIUSNOV760 tulis:

    lhahhh seh adoh kuwi, bar sadeng pracimantoro, paranggupito trs mlebu jatim pacitan.

    Lha kono kuwi gudange serut & ringin, apik2 karakter wit e, po meneh sing tukul neng tebing2 parang ngono kae.

    Jane mulih lwt pracimantoro eromoko wuryantoro ambil ngiri manyaran trs tkn klaten neh to mas lurrr

35276 – 35300 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1411  1412  1413 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan