Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

36851 – 36875 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1474  1475  1476 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 20 Oktober 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo gitu..tilik kampung yo,nyekar simbah mesti

    Dolan karo kancaku SMP, makame eyang Sby kok

  • 20 Oktober 2021

    DINNA612 tulis:

    Dolan karo kancaku SMP, makame eyang Sby kok

    Nganjuk jg sih

  • CHRISTIAN983

    20 Oktober 2021

    Hmm..clbk mesti

    DINNA612 tulis:

    Dolan karo kancaku SMP,

  • 20 Oktober 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hmm..clbk mesti

    Hahaha rame2 Mas Christ

  • CHRISTIAN983

    20 Oktober 2021

    Rame2 itu biasane cuma kamuflase awal clbk,,krn mmg rada malu2 takut oleh kesalahan yg memicu keributan di masa yg lalu.tetapi begitu suasana mencair,malah bisa seperti baru kenal,ngobrol asik eeh kog msh bisa nyambung. dan setelah keramaian berakhir lanjut japrian.ga peduli anaknya udah smp..😅

    #efekreuniakbar

    DINNA612 tulis:

    Hahaha rame2 Mas Christ

  • AVE856

    20 Oktober 2021

    😂😂😂

    Mas Christ iihh guyonnya,, awalnya support ehh ujungnya menjatuhkan itu,, pake bawa2 anak udh smp sgala ahhh,,  

    CHRISTIAN983 tulis:

    Rame2 itu biasane cuma kamuflase awal clbk,,krn mmg rada malu2 takut oleh kesalahan yg memicu keributan di masa yg lalu.tetapi begitu suasana mencair,malah bisa seperti baru kenal,ngobrol asik eeh kog msh bisa nyambung. dan setelah keramaian berakhir lanjut japrian.ga peduli anaknya udah smp..😅

    #efekreuniakbar

  • CHRISTIAN983

    20 Oktober 2021

    Waduh biyung jabang bayi..

    😜

    AVE856 tulis:

    😂😂😂

    Mas Christ iihh guyonnya,, awalnya support ehh ujungnya menjatuhkan itu,, pake bawa2 anak udh smp sgala ahhh,,  

  • 21 Oktober 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Rame2 itu biasane cuma kamuflase awal clbk,,krn mmg rada malu2 takut oleh kesalahan yg memicu keributan di masa yg lalu.tetapi begitu suasana mencair,malah bisa seperti baru kenal,ngobrol asik eeh kog msh bisa nyambung. dan setelah keramaian berakhir lanjut japrian.ga peduli anaknya udah smp..😅

    #efekreuniakbar

    Mantanku msh single yo....

  • ISMU915

    21 Oktober 2021

    DINNA612 tulis:

    Mantanku msh single yo....

    Biasne klu sdh jenuh single pinginya main double krn main single terus capek g ada yg bantu mukul🏸  arah pojok belakang kanan kiri,  tengah, dpn  atau smash dsb. wkwk😁

  • CHRISTIAN983

    21 Oktober 2021

    Lha kan..andhani og.lha wong ta terawang lho teko kene.wis kui wae,,theklek kecemplung kalen😅. wong yo msh sami2 sayang toh. masalah beda,bisa disamakan toh..hehe

    🙏✌

    DINNA612 tulis:

    Mantanku msh single yo....

  • CHRISTIAN983

    21 Oktober 2021

    Woo padakken pingpong wae

    ISMU915 tulis:

    Biasne klu sdh jenuh single pinginya main double krn main single terus capek g ada yg bantu mukul🏸  arah pojok belakang kanan kiri,  tengah, dpn  atau smash dsb. wkwk😁

  • ISMU915

    21 Oktober 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo padakken pingpong wae

    Lho lho iki mau lakone opo to? 😁😁

  • 21 Oktober 2021

    ISMU915 tulis:

    Biasne klu sdh jenuh single pinginya main double krn main single terus capek g ada yg bantu mukul🏸  arah pojok belakang kanan kiri,  tengah, dpn  atau smash dsb. wkwk😁

    Bisa aj Mas Ismu 😁

  • 21 Oktober 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lha kan..andhani og.lha wong ta terawang lho teko kene.wis kui wae,,theklek kecemplung kalen😅. wong yo msh sami2 sayang toh. masalah beda,bisa disamakan toh..hehe

    🙏✌

    Beda keyakinan Mas Christ itu yg susah

  • CHRISTIAN983

    21 Oktober 2021

    Lakone bebek adus genthong nututi sate lonnthong..bapak maen pingpong ke semes udele bodong😁😁

    ISMU915 tulis:

    Lho lho iki mau lakone opo to? 😁😁

  • CHRISTIAN983

    21 Oktober 2021

    Wah mmg berat yen ngono kui.mbuh kui berat rojolele opo berat menthik wangi..

    DINNA612 tulis:

    Beda keyakinan Mas Christ itu yg susah

  • ISMU915

    21 Oktober 2021

    DINNA612 tulis:

    Bisa aj Mas Ismu 😁

    Ya kan hrs serba bisa, krn wong urip kuwi urup artinya hrs belajar bs atasi semua problem hidup yg sdh di dpn mata klu gak bs tar susah jlni urip mau ndak dino mung sarwo peteng, uring²an wae wes ora karuan koyo wong lg dioyak-oyak utang, kan mending dinggo madang wetenge wareg nggo nyawang yo padang mbut gawe yo nyaman yen wes wayahe yo ndang nyang rasah kakehan mikir mengko kepiye ptg atine seneng mlaku ora spaneng golek konco yo sing kenceng lan mateng yen iso sing ganteng ben iso gawe anteng wkwk😁

  • 21 Oktober 2021

    ISMU915 tulis:

    Ya kan hrs serba bisa, krn wong urip kuwi urup artinya hrs belajar bs atasi semua problem hidup yg sdh di dpn mata klu gak bs tar susah jlni urip mau ndak dino mung sarwo peteng, uring²an wae wes ora karuan koyo wong lg dioyak-oyak utang, kan mending dinggo madang wetenge wareg nggo nyawang yo padang mbut gawe yo nyaman yen wes wayahe yo ndang nyang rasah kakehan mikir mengko kepiye ptg atine seneng mlaku ora spaneng golek konco yo sing kenceng lan mateng yen iso sing ganteng ben iso gawe anteng wkwk😁

    😁

  • CHRISTIAN983

    22 Oktober 2021

    Ampyang gulane jowo..isoh nyawang ora isoh nggowo

    Ampyang gulane jowo..sing disawang kog ora rumongso

    Ampyang gulane jowo..meh ta sayang tp kog dudu opo2

    22 Oktober 2021 diubah oleh CHRISTIAN983

  • ISMU915

    22 Oktober 2021

    Ampyang soko gulo jowo wong rambut abang kwi jenenge sopo

    Ampyang gulo jowo meh kencan nembungo calon morotuwo

    Ampyang gulo jowo Klambi abang duweke sopo

    Ampyang gulo jowo Wani nyawang ora wani nyopo

    Wkwk... 😁😁😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ampyang gulane jowo..isoh nyawang ora isoh nggowo

    Ampyang gulane jowo..sing disawang kog ora rumongso

    Ampyang gulane jowo..meh ta sayang tp kog dudu opo2

    22 Oktober 2021 diubah oleh ISMU915

  • CHRISTIAN983

    22 Oktober 2021

    Rambut abang jenenge blonde bang😁.beda lagi blondho yg merupaken santen kental yg dimasak sampai mengering,biasane kanggo cocolan maem jadah(selain srundeng)

    ISMU915 tulis:

    Ampyang soko gulo jowo wong rambut abang kwi jenenge sopo

    Wkwk... 😁😁😁

  • DIMAS604

    22 Oktober 2021

    Mpun dangu boten mampir. Salam mas2 mbak2 sing paling kece😁

    Sae boten panjenengan?

  • ISMU915

    23 Oktober 2021

    Wow kabaripun sae ..semanten ugi panjenengan lan kelg besar tansah pinaringan karahayon, wilujeng sae pun tebihaken saking godha lan rubetho TYM Amin🙏 monggo katuran asring2 pinarak wonten javanese mriki👍

    DIMAS604 tulis:

    Mpun dangu boten mampir. Salam mas2 mbak2 sing paling kece😁

    Sae boten panjenengan?

  • CHRISTIAN983

    23 Oktober 2021

    Yen kabar ha nggih sae2 kemawon.tp kondisi keuangan sing morat marit nutup kredit

    DIMAS604 tulis:

    Mpun dangu boten mampir. Salam mas2 mbak2 sing paling kece😁

    Sae boten panjenengan?

  • DIMAS604

    23 Oktober 2021

    Muantab mas e,

    Donga ingkang sami kagem panjenengan.

    Siap, menika sampun dlosoran kaliyan klekaran sak nggon2😂

    ISMU915 tulis:

    Wow kabaripun sae ..semanten ugi panjenengan lan kelg besar tansah pinaringan karahayon, wilujeng sae pun tebihaken saking godha lan rubetho TYM Amin🙏 monggo katuran asring2 pinarak wonten javanese mriki👍

36851 – 36875 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1474  1475  1476 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan