Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

37501 – 37525 dari 37783    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1500  1501  1502 ... 1512  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • Hari Rabu pukul 10:54

    Gek digelar klosone

    Hari Rabu pukul 10:54 diubah oleh BAYU715

  • Hari Rabu pukul 10:58

    BAYU715 tulis:

    Gek digelar klosone

    yohhhh lhassss lhessss

  • Hari Rabu pukul 10:59

    Aq arepo nganggo kacamata ireng, tapi hudu tukang lassss mas lurrr ...🤣🙏

    GLORIUSNOV760 tulis:

    yohhhh lhassss lhessss

  • Hari Rabu pukul 11:24

    Sak penak²e wong pijet isih penak yen dipijet bojone dewe

    Sak penak² wong ngguyu dewe isih penak yen ono sing ngejak ngguyu

    Yen ngguyu dewe dikiro wong edan🤣😀🤦🏼‍♂️

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tambah pijet bang,,enak neh

  • Hari Rabu pukul 11:43

    Hmmm jane iki temane opo to?

  • Hari Rabu pukul 11:48

    Isih teman kabeh koyone, durung ono sing jadian 🙃

    DINNA612 tulis:

    Hmmm jane iki temane opo to?

  • Hari Rabu pukul 12:00

    Beda ya ...cukur kuncung dengam cukur batok ?

    🙄🙄🙄😊😊😊

    CHRISTIAN983 tulis:

    Cilikanku rambutku dicukur kuncung

  • Hari Rabu pukul 12:21

    Cukur kuncung ki digundul cuma disisain sikit dhuwur bathuk ki lho. Lha kl potong batok.. boboho/adi bing slamet jaman bingek

    YOHANITA686 tulis:

    Beda ya ...cukur kuncung dengam cukur batok ?

    Hari Rabu pukul 12:22 diubah oleh CHRISTIAN983

  • Hari Rabu pukul 12:24

    Wo yo jelas noh pijet bojone dewe,kecuali mmg kl bojone tangga buka pijat komersial,tp wis mbokdhe2 sih biasane,,susuran ngono kae😂

    ISMU915 tulis:

    Sak penak²e wong pijet isih penak yen dipijet bojone dewe

    Sak penak² wong ngguyu dewe isih penak yen ono sing ngejak ngguyu

    Yen ngguyu dewe dikiro wong edan🤣😀🤦🏼‍♂️

  • Hari Rabu pukul 12:29

    Potong batok angsa,  angsa di kuwali bpk bawa roti mari kita bagi....🎶🎵🎶🎵🎤

    CHRISTIAN983 tulis:

    Cukur kuncung ki digundul cuma disisain sikit dhuwur bathuk ki lho. Lha kl potong batok.. boboho/adi bing slamet jaman bingek

  • Hari Rabu pukul 12:32

    Yen mau temane penak²an mb yen saiki malih tukang pijet🙊👶👦

    DINNA612 tulis:

    Hmmm jane iki temane opo to?

  • Hari Rabu pukul 12:33

    Bebek bos niku bebek,tp yg kelas bebek standard bukan underbone..

    ISMU915 tulis:

    Potong batok angsa,  angsa di kuwali bpk bawa roti mari kita bagi....🎶🎵🎶🎵🎤

    Hari Rabu pukul 12:33 diubah oleh CHRISTIAN983

  • Hari Rabu pukul 12:34

    Ono tha fotone mas christ cilik pas cukur kuncung ?

    Aku tak ndelok..penasaran kie wajah e...

    Hehehe

    CHRISTIAN983 tulis:

    Cukur kuncung ki digundul cuma disisain sikit dhuwur bathuk ki lho. Lha kl potong batok.. boboho/adi bing slamet jaman bingek

  • Hari Rabu pukul 12:38

    Iyo kuwi leres banget..

    Nek ngono ndang mas golek konco anggone ngancani maem, gawek e wedangan, lan liyane...

    Mumpung kalender tahun 2021 durung entek tanggalan e...

    Ngenteni opo kangmas...

    Hehehe

    ISMU915 tulis:

    Sak penak²e wong urip dewe isih penak yen ono koncone

    Sak penak²e wong turu dewe isih penak yen turu dikancani

    Sak penak²e wong mangan dewe isih penak yen sepiring berdua

    Sak penak²e wong wedangan dewe isih penak yen ono sing gawekne

    Sak penak²e piknik dewe isih penak yen ono sing ngajak piknik

    Ora percoyo youwis ora opo²..kanggo guyonan wae ..🤦🏼‍♂️🤣🤣😂

  • Hari Rabu pukul 12:40

    Ya ono lah.mangkane ayo kopdar..😅

    YOHANITA686 tulis:

    Ono tha fotone mas christ cilik pas cukur kuncung ?

    Aku tak ndelok..penasaran kie wajah e...

    Hehehe

  • Hari Rabu pukul 12:42

    Ayo ayo sekalean aku tak kondangan mantenan mu ya kangmas...

    Penghulu ne ojo lali disiapne...

    Hehehe

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ya ono lah.mangkane ayo kopdar..😅

    Hari Rabu pukul 12:46 diubah oleh YOHANITA686

  • Hari Rabu pukul 12:50

    Ha ha ha... wes ngenteni tahunen entek sisan tanggung.. 😁😁

    YOHANITA686 tulis:

    Iyo kuwi leres banget..

    Nek ngono ndang mas golek konco anggone ngancani maem, gawek e wedangan, lan liyane...

    Mumpung kalender tahun 2021 durung entek tanggalan e...

    Ngenteni opo kangmas...

    Hehehe

    ISMU915 tulis:

    Sak penak²e wong urip dewe isih penak yen ono koncone

    Sak penak²e wong turu dewe isih penak yen turu dikancani

    Sak penak²e wong mangan dewe isih penak yen sepiring berdua

    Sak penak²e wong wedangan dewe isih penak yen ono sing gawekne

    Sak penak²e piknik dewe isih penak yen ono sing ngajak piknik

    Ora percoyo youwis ora opo²..kanggo guyonan wae ..🤦🏼‍♂️🤣🤣😂

  • Hari Rabu pukul 12:54

    Jolali nyumbang..butuh duit kih😅

    YOHANITA686 tulis:

    Ayo ayo sekalean aku tak kondangan mantenan mu ya kangmas...

    Penghulu ne ojo lali disiapne...

    Hehehe

  • Hari Rabu pukul 12:55

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Terang lurrrr terang, mugo2 padhang mbulan iki mngko.....

    Padhang mbulan tenan lurrrrr ......

  • Hari Rabu pukul 12:58

    Nggonku ket mau kricik2 bunyi hujan lur

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Padhang mbulan tenan lurrrrr ......

    Hari Rabu pukul 12:58 diubah oleh CHRISTIAN983

  • Hari Rabu pukul 12:59

    CHRISTIAN983 tulis:

    Nghonku ket mau kricik2 bunyi hujan lur

    Weeee lhaaaa, kene terang mas lurrrr

  • Hari Rabu pukul 13:03

    Nggonku udan wet mau iki isih nletik cilik²

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Weeee lhaaaa, kene terang mas lurrrr

  • Hari Rabu pukul 13:09

    ISMU915 tulis:

    Nggonku udan wet mau iki isih nletik cilik²

    Tumben iki mau sisih lor ora udan dino iki

  • Hari Rabu pukul 13:16

    Hahaha..manut..manut

    ISMU915 tulis:

    Ha ha ha... wes ngenteni tahunen entek sisan tanggung.. 😁😁

  • Hari Rabu pukul 13:18

    Yo mesti...saiki ora jaman e nyumbang anggo beras meneh...hehehe

    CHRISTIAN983 tulis:

    Jolali nyumbang..butuh duit kih😅

37501 – 37525 dari 37783    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1500  1501  1502 ... 1512  Selanjutnya Kirim tanggapan