Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

37551 – 37575 dari 37783    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1502  1503  1504 ... 1512  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • Hari Kamis pukul 8:28

    Dikompliti sisan mbak, cengkeh ro mbakone

    DINNA612 tulis:

    Dibakar karo menyan ae

  • Hari Kamis pukul 9:42

    ISMU915 tulis:

    Meh menyan ngendi mb...udan gowo o payung...😁

    Menyan mriko Mas Ismu 😁

  • Hari Kamis pukul 9:43

    BAYU715 tulis:

    Dikompliti sisan mbak, cengkeh ro mbakone

    DINNA612 tulis:

    Dibakar karo menyan ae

    Sing teko mengko 👻

  • Hari Kamis pukul 9:45

    Tengahe bolong ora mbak

    DINNA612 tulis:

    Sing teko mengko 👻

  • Hari Kamis pukul 10:16

    Mriko, laos, tumbar, temulawak, sere, jahe opo kencur..sajake lg seneng masak ki ya mb

    DINNA612 tulis:

    ISMU915 tulis:

    Meh menyan ngendi mb...udan gowo o payung...😁

    Menyan mriko Mas Ismu 😁

    Hari Kamis pukul 10:17 diubah oleh ISMU915

  • Hari Kamis pukul 10:23

    Gayeng lurr..guyon maton

  • Hari Kamis pukul 10:32

    Gayeng kuwi tunggale petruk, bagong

    CHRISTIAN983 tulis:

    Gayeng lurr..guyon maton

  • Hari Kamis pukul 10:37

    Gayung siwur ono gentong,  yen nekat maju ajur yen mulih bakal digotong, rekoso pancen wong urip neng alam donyo mergo ora etuk sambat kudu sabar,  setyo lan tuhu😀😊

    CHRISTIAN983 tulis:

    Gayeng lurr..guyon maton

  • Hari Kamis pukul 10:42

    Anake rama semar..semar menggambar p tino sidin

    BAYU715 tulis:

    Gayeng kuwi tunggale petruk, bagong

  • Hari Kamis pukul 10:45

    Urip iku pancen rekasa,nanging isa dadi entheng nalika ditindakake kanthi ekhlasing ati lan syukur nampa samubarang kang wus dititahake Gusti

    ngono ketoke..hehe

    ISMU915 tulis:

    Gayung siwur ono gentong,  yen nekat maju ajur yen mulih bakal digotong, rekoso pancen wong urip neng alam donyo mergo ora etuk sambat kudu sabar,  setyo lan tuhu😀😊

  • Hari Kamis pukul 10:46

    Semar mendem opo semar mesem mas lurrr

    CHRISTIAN983 tulis:

    Anake rama semar..semar menggambar p tino sidin

  • Hari Kamis pukul 10:48

    Iyo pancen ngono ketoke..iki kudu takon sopo..?😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Urip iku pancen rekasa,nanging isa dadi entheng nalika ditindakake kanthi ekhlasing ati lan syukur nampa samubarang kang wus dititahake Gusti

    ngono ketoke..hehe

  • Hari Kamis pukul 10:49

    CHRISTIAN983 tulis:

    Urip iku pancen rekasa,nanging isa dadi entheng nalika ditindakake kanthi ekhlasing ati lan syukur nampa samubarang kang wus dititahake Gusti

    ngono ketoke..hehe

    Lha yen ora ketok piye?

  • Hari Kamis pukul 10:51

    Ora ketok mergo ditutupi terus..dibuka to ben ketok

    BERTA442 tulis:

    Lha yen ora ketok piye?

  • Hari Kamis pukul 10:51

    Semar mesem..jawil kinthil.senggol modod..🤣

    BAYU715 tulis:

    Semar mendem opo semar mesem mas lurrr

  • Hari Kamis pukul 10:56

    Coba takon kae.. paman sing guyang jaran,mbok menawa pirsa popok beruk keli..😁

    ISMU915 tulis:

    Iyo pancen ngono ketoke..iki kudu takon sopo..?😁

  • Hari Kamis pukul 10:58

    Nganggo kacamata,kacamata hati..dik

    BERTA442 tulis:

    Lha yen ora ketok piye?

  • Hari Kamis pukul 10:58

    Iki jampi2ne ben ora susah yo mas lurr 😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Semar mesem..jawil kinthil.senggol modod..🤣

  • Hari Kamis pukul 11:05

    Iyo..tp kudu di tirakati sikik.tapa pendhem pas malem jumat legi

    BAYU715 tulis:

    Iki jampi2ne ben ora susah yo mas lurr 😁

  • Hari Kamis pukul 11:09

    Nek malem minggu wae piye 🤔

    Malem jum'at ki wayahe....🙊

    CHRISTIAN983 tulis:

    Iyo..tp kudu di tirakati sikik.tapa pendhem pas malem jumat legi

  • Hari Kamis pukul 11:49

    BERTA442 tulis:

    Lha yen ora ketok piye?

    kudu d terawang mbak

  • Hari Kamis pukul 12:02

    Malming aku raisa,,arep rapat

    BAYU715 tulis:

    Nek malem minggu wae piye 🤔

    Malem jum'at ki wayahe....🙊

  • Hari Kamis pukul 12:18

    Udian lurrrr udian.....

    Nembe wae terang

  • Hari Kamis pukul 12:36

    Wis bisa digelari kloso durung

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Udian lurrrr udian.....

    Nembe wae terang

  • Hari Kamis pukul 13:03

    BAYU715 tulis:

    Wis bisa digelari kloso durung

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Udian lurrrr udian.....

    Nembe wae terang

    wes, gek di gelar, jo lali wedang e

37551 – 37575 dari 37783    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1502  1503  1504 ... 1512  Selanjutnya Kirim tanggapan