Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

38326 – 38350 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1533  1534  1535 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • BAYU715

    13 Desember 2021

    Kuwi artine hudu gombale mukidi 🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sakjane arti gombal mukio ki opo to.ki mau aku bar dionekke ngono ki artine opo jal..

  • CHRISTIAN983

    13 Desember 2021

    Woo iki yo sami gombal mukio berarti yoan

    BAYU715 tulis:

    Kuwi artine hudu gombale mukidi 🤔

  • ISMU915

    13 Desember 2021

    Podo wae gombal amoh😊

    BAYU715 tulis:

    Kuwi artine hudu gombale mukidi 🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sakjane arti gombal mukio ki opo to.ki mau aku bar dionekke ngono ki artine opo jal..

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo iki yo sami gombal mukio berarti yoan

    13 Desember 2021 diubah oleh ISMU915

  • BAYU715

    13 Desember 2021

    Iki merga suwe dinggo gombale, dadi amoh 🤔

    ISMU915 tulis:

    Podo wae gombal amoh😊

  • 13 Desember 2021

    Saking gombal e dadi kanebo

  • BAYU715

    13 Desember 2021

    Kok ora dadi keset ya, nanggonqu dadi keset e 🤔

    EZTHY758 tulis:

    Saking gombal e dadi kanebo

  • CHRISTIAN983

    13 Desember 2021

    Ndhak nglokor

    BAYU715 tulis:

    Kok ora dadi keset ya, nanggonqu dadi keset e 🤔

  • CHRISTIAN983

    13 Desember 2021

    Wah parah yen iki,wis dadi gombal..amoh sisan.dlm kasta pergombalan iku paling rendah gombal amoh ki🤣

    ISMU915 tulis:

    Podo wae gombal amoh😊

  • CHRISTIAN983

    13 Desember 2021

    Turu ra turu..sing penting selonjor,ro ngeluk geger..

    #angelmerem

  • BAYU715

    13 Desember 2021

    Tak critani mbok rondo sebelah omah wae, ben ndang merem 🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Turu ra turu..sing penting selonjor,ro ngeluk geger..

    #angelmerem

  • CHRISTIAN983

    13 Desember 2021

    Sing nginang kui to,jarikan,rambut cemara ? yo gpp, luwung nggo anget2 mbangane ora anget malah anyep.diombeni kopi po ben anget,po wedang jahe,yen nggonku ono wedang blanggentak embuh kono ono ora

    (edisi seling surup)

    BAYU715 tulis:

    Tak critani mbok rondo sebelah omah wae, ben ndang merem 🤔

    13 Desember 2021 diubah oleh CHRISTIAN983

  • BAYU715

    13 Desember 2021

    Blanggentak nganggo gedangdut ora 🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sing nginang kui to,jarikan,rambut cemara ? yo gpp, luwung nggo anget2 mbangane ora anget malah anyep.diombeni kopi po ben anget,po wedang jahe,yen nggonku ono wedang blanggentak embuh kono ono ora

    (edisi seling surup)

  • ISMU915

    14 Desember 2021

    Tahu krungu neng lagu blanggentak gentak tung tak nginang2 siji loro telu tak gentung² deer ambyaaar lagune souimah😁😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sing nginang kui to,jarikan,rambut cemara ? yo gpp, luwung nggo anget2 mbangane ora anget malah anyep.diombeni kopi po ben anget,po wedang jahe,yen nggonku ono wedang blanggentak embuh kono ono ora

    (edisi seling surup)

  • BAYU715

    14 Desember 2021

    Iki gantine tung tung dundang mbokmu 🤔

    ISMU915 tulis:

    Tahu krungu neng lagu blanggentak gentak tung tak nginang2 siji loro telu tak gentung² deer ambyaaar lagune souimah😁😁

  • LOVEYESUS641

    14 Desember 2021

    Shalom, saya orang Kupang, namun sedang mencari pasangan hidup orang Jawa tengah, karena pernah kuliah di UKSW Salatiga, tertarik dengan kehidupan orang Jawa.. Lembut, penyayang dan familiar.. ❤️🤩😍

    Salam kenal, Rismes, di Bekasi.

  • 14 Desember 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wah parah yen iki,wis dadi gombal..amoh sisan.dlm kasta pergombalan iku paling rendah gombal amoh ki🤣

    lha nek gombal mukiyo wi piye sam,penjelasan e😆

  • BAYU715

    14 Desember 2021

    Nunut ngiyup dikene mumpung udan 🤔

  • CHRISTIAN983

    14 Desember 2021

    Ing nganti wektu saini tetep ora jelas sam.durung ono kang bisa medharake tembung iku.aku...putus asa sam

    IMAN982 tulis:

    lha nek gombal mukiyo wi piye sam,penjelasan e😆

  • ISMU915

    14 Desember 2021

    Wo kuwi tahu krungu yoan tung gentak gentung der maju mapan pak bayan sego jagung parutan klopo yen gawene mrengut ora ono sing nyopo.. 😁

    BAYU715 tulis:

    Iki gantine tung tung dundang mbokmu 🤔

    ISMU915 tulis:

    Tahu krungu neng lagu blanggentak gentak tung tak nginang2 siji loro telu tak gentung² deer ambyaaar lagune souimah😁😁

  • CHRISTIAN983

    14 Desember 2021

    Tahu krungu ???

    Anyar iki..setelah yg terakhir model tahu walik,trus tahu krispi.saiki tahu krungu😁

    ISMU915 tulis:

    Wo kuwi tahu krungu yoan tung gentak gentung der maju mapan pak bayan sego jagung parutan klopo yen gawene mrengut ora ono sing nyopo.. 😁

  • BAYU715

    14 Desember 2021

    Enak ora 🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Tahu krungu ???

    Anyar iki..setelah yg terakhir model tahu walik,trus tahu krispi.saiki tahu krungu😁

  • CHRISTIAN983

    14 Desember 2021

    Ha embuh.durung tahu

    BAYU715 tulis:

    Enak ora 🤔

  • 14 Desember 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ha embuh.durung tahu

    durung tahu? Iki yo model anyar. Aq blm pernah rasain. Aq ngerti ne sapo tahu, angsio tahu, klo "durung tahu" mboh ra reti

  • CHRISTIAN983

    14 Desember 2021

    Semacam tahu kemul

    EZTHY758 tulis:

    durung tahu? Iki yo model anyar. Aq blm pernah rasain. Aq ngerti ne sapo tahu, angsio tahu, klo "durung tahu" mboh ra reti

  • ISMU915

    14 Desember 2021

    Bar kuwi tahu ngambung sisan😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Semacam tahu kemul

38326 – 38350 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1533  1534  1535 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan