Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

38576 – 38600 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1543  1544  1545 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • LINA843

    26 Desember 2021

    Sapu tangannya disimpen baik2, jangan sampe lepas yaa

    CHRISTIAN983 tulis:

    Rapopo,mengko dicuci sm sy,kasih pewangi biar selamanya harum..di keabadian.(kali iki ga pake lagu)

  • ISMU915

    26 Desember 2021

    Pasti disimpan rapilah..

    c.tenor.com/CB4KYvB1Q1MAAAAC/raisa-percayala.gif

    LINA843 tulis:

    Sapu tangannya disimpen baik2, jangan sampe lepas yaa

    26 Desember 2021 diubah oleh ISMU915

  • CHRISTIAN983

    26 Desember 2021

    Iya.bagiku itu adalah sebuah amanah,yg hrs selalu aku jaga,dimanapun n sampai kapanpun

    LINA843 tulis:

    Sapu tangannya disimpen baik2, jangan sampe lepas yaa

    26 Desember 2021 diubah oleh CHRISTIAN983

  • 26 Desember 2021

    😃😃😃

  • 26 Desember 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ga usah rebutan..kudu trima ing pandum

    dadine woles alias selow...santai😃

  • CHRISTIAN983

    26 Desember 2021

    Asemi,,diketawain ma fenny😠

    FENNY899 tulis:

    😃😃😃

  • CHRISTIAN983

    26 Desember 2021

    Reneb sam.

    Th baruan nandi sam..malang ta blitar

    IMAN982 tulis:

    dadine woles alias selow...santai😃

  • 27 Desember 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Reneb sam.

    Th baruan nandi sam..malang ta blitar

    sek pancet d Blitar sam,penggawean full biasa akhir taun....taun baruan yo gawe d mess karyawan,lha wong taun baru khan onok penyekatan lho

    27 Desember 2021 diubah oleh IMAN982

  • 27 Desember 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Asemi,,diketawain ma fenny😠

    enak madu sam,legi² piye ngunu😁

  • 27 Desember 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Asemi,,diketawain ma fenny😠

    i.ibb.co/LgCjhQY/kancil-imut.gif

    Piiiiiissss😁✌️

  • BAYU715

    27 Desember 2021

    Mumpung sepi bisa nunut leyeh2 dikene 😴

  • 27 Desember 2021

    Ak juga dong ikutan😊

  • CHRISTIAN983

    27 Desember 2021

    Miaauwww

    FENNY899 tulis: i.ibb.co/LgCjhQY/kancil-imut.gif Piiiiiissss😁✌️

  • CHRISTIAN983

    27 Desember 2021

    Asem kecut madu legi..prawan ngentut ambune wangi, tp sak wangi2ne tetep kudu😷

    IMAN982 tulis:

    enak madu sam,legi² piye ngunu😁

    27 Desember 2021 diubah oleh CHRISTIAN983

  • ISMU915

    27 Desember 2021

    Asem kecut gulo legi yen mambu biasane tutupi masker 😷

    CHRISTIAN983 tulis:

    Asem kecut madu legi..prawan ngentut ambune wangi, tp sak wangi2ne tetep kudu😷

  • 27 Desember 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Miaauwww

    tunggu deh,itu suara kucing manis bukan y?✌️✌️

  • 27 Desember 2021

    CHRISTIAN983 tulis:

    Asem kecut madu legi..prawan ngentut ambune wangi, tp sak wangi2ne tetep kudu😷

    🤣🤣🤣

  • LINA843

    27 Desember 2021

    Bee

    CHRISTIAN983 tulis:

    Miaauwww

  • FAJAR882

    27 Desember 2021

    Sugeng dalu,

    Mampir lèrèn, nunut ngéyup, sinambi numpang komen.. 🙂

    Kepareng, ndhèrèk ngaturaken dhumateng sedhèrèk² JK Javanese sedaya kemawon lan ing pundi kèmawon:

    Sugeng Natal 2021 lan Mapag Warså Anyar 2022

    Mugi sukå basuki-ning riyadi Natal, såhå nugråhå tentrem rahayu, tansah kajiwå-kasarirå, tumraping gesang kitå sedåyå. Kanthi mahargyå rawuhipun Sri Yesus wonten ing alam ndonyå, mugi Sabdanirå Kanjeng Pangeran ugi linairaken lan kaenggalaken ing manah kitå sami.

    Rohmat såhå berkah karaharjan linubèraken déning Gusti Maha Asih. Samyå memuji kanthi lebdå ing galih. Rahayu ingkang tansah pinanggih. Lumuntur mring kawulå dasih.

    Amin. 😇 Gusti Yesus mberkahi 🙏

  • CHRISTIAN983

    27 Desember 2021

    Katawis dangu mboten pinanggih ing ngriki,,namung saged nyenyuwun raka mas fajar tansaho pinaring berkahing Gusti..amin

    Sugeng natal ugi lan sugeng mapag warsa enggal kanthi semangat kang makantar-kantar😁✌

    🙏

    FAJAR882 tulis:

    Sugeng dalu,

    Mampir lèrèn, nunut ngéyup, sinambi numpang komen.. 🙂

    Kepareng, ndhèrèk ngaturaken dhumateng sedhèrèk² JK Javanese sedaya kemawon lan ing pundi kèmawon:

    Sugeng Natal 2021 lan Mapag Warså Anyar 2022

    Mugi sukå basuki-ning riyadi Natal, såhå nugråhå tentrem rahayu, tansah kajiwå-kasarirå, tumraping gesang kitå sedåyå. Kanthi mahargyå rawuhipun Sri Yesus wonten ing alam ndonyå, mugi Sabdanirå Kanjeng Pangeran ugi linairaken lan kaenggalaken ing manah kitå sami.

    Rohmat såhå berkah karaharjan linubèraken déning Gusti Maha Asih. Samyå memuji kanthi lebdå ing galih. Rahayu ingkang tansah pinanggih. Lumuntur mring kawulå dasih.

    Amin. 😇 Gusti Yesus mberkahi 🙏

  • CHRISTIAN983

    27 Desember 2021

    Aktris jepun hot

    LINA843 tulis:

    Bee

  • LINA843

    27 Desember 2021

    Pak RT mah nyaho wae ih 😁😁😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Aktris jepun hot

  • CHRISTIAN983

    27 Desember 2021

    Abdi teh botol..eeh piye sih. Ga isa sunda aing teh..mon dihampuraken..eh bener ora sih🤭

    LINA843 tulis:

    Pak RT mah nyaho wae ih 😁😁😁

  • LINA843

    27 Desember 2021

    Teh hijau hadir 🙋

    CHRISTIAN983 tulis:

    Abdi teh botol..eeh piye sih. Ga isa sunda aing teh..mon dihampuraken..eh bener ora sih🤭

  • BAYU715

    27 Desember 2021

    Aq kesasar nang sunda po yo 🤔

38576 – 38600 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1543  1544  1545 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan