Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

40451 – 40475 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1618  1619  1620 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 23 Januari 2022

    BAYU715 tulis:

    Ok, sesok tak ewangi ngarit mbak 😁

    DINNA612 tulis:

    Ya wes aku pamit istirahat dulu, bsk waktunya macul

    Yo tak gawakke glangsing

  • BAYU715

    23 Januari 2022

    Siap, met istirahat mbak, sugeng ndalu 🙏

    DINNA612 tulis:

    Yo tak gawakke glangsing

  • ISMU915

    23 Januari 2022

    Iyo saiki wes podo aku ga iso buka yoan mb..

    DINNA612 tulis:

    ISMU915 tulis:

    Mohon ma'af sy ngg bisa baca & balas surat, belum perpanjangan hehe🙏

  • LINA843

    23 Januari 2022

    Ngarit rumput tetangga 😜

    BAYU715 tulis:

    Ok, sesok tak ewangi ngarit mbak 😁

    DINNA612 tulis:

    Ya wes aku pamit istirahat dulu, bsk waktunya macul

  • BAYU715

    23 Januari 2022

    Tak pindahin lg ke tetangga sebelah lho 🤔

    LINA843 tulis:

    Ngarit rumput tetangga 😜

  • CHRISTIAN983

    23 Januari 2022

    Glangsing opo toh ?

    DINNA612 tulis:

    Yo tak gawakke glangsing

  • BAYU715

    23 Januari 2022

    Sik ditarik nganggo tali terus muter, muni nguuuiiiing wedange wis umub 🙊

    CHRISTIAN983 tulis:

    Glangsing opo toh ?

  • CHRISTIAN983

    23 Januari 2022

    Lho iku gangsing..gang pesing🤭🤫

    BAYU715 tulis:

    Sik ditarik nganggo tali terus muter, muni nguuuiiiing wedange wis umub 🙊

    CHRISTIAN983 tulis:

    Glangsing opo toh ?

  • BAYU715

    23 Januari 2022

    Nek ndodok ro ngeden 🙊✌️

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lho iku gangsing..gang pesing🤭🤫

  • CHRISTIAN983

    23 Januari 2022

    Ngijing miring..banyumasan

    BAYU715 tulis:

    Nek ndodok ro ngeden 🙊✌️

  • BAYU715

    23 Januari 2022

    Wis ah, ra arep banyumasan ndak keblondrok, ganti banyubiru po banyu langit 😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ngijing miring..banyumasan

  • CHRISTIAN983

    23 Januari 2022

    Sing penting ojo banyu gendheng..

    BAYU715 tulis:

    Wis ah, ra arep banyumasan ndak keblondrok, ganti banyubiru po banyu langit 😁

  • BAYU715

    23 Januari 2022

    Wedang galak wis cukup ya 🙊✌️

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sing penting ojo banyu gendheng..

  • FAJAR882

    23 Januari 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ngijing miring..banyumasan

    Lha.. 😃 menarik iki. "Kijing Miring" - termasuk gending 'hot'. Parikan'e marai ngguyu ngakak.. 🤣

  • BAYU715

    23 Januari 2022

    Ternyata ono tembange tho 😁

    FAJAR882 tulis:

    Lha.. 😃 menarik iki. "Kijing Miring" - termasuk gending 'hot'. Parikan'e marai ngguyu ngakak.. 🤣

    youtu.be/3m47eSpMnBc

  • CHRISTINE332

    23 Januari 2022

    How long have you been there?

    FAJAR882 tulis:

    Been there. But it was a long time ago. Things must've been a lot different, I guess

  • FAJAR882

    23 Januari 2022

    BAYU715 tulis:

    Ternyata ono tembange tho 😁

    Lebih tepatnya gending berpola Lancaran, masbro. :-)

    Jajal rungokno toh. Ming 2 menitan. Tapi nuansane: seksi tenan.

    Pancen konsep'e gending (biasane diarani 'roso gending') Kijing Miring kuwi, kaya ngono kuwi.

  • FAJAR882

    23 Januari 2022

    CHRISTINE332 tulis:

    How long have you been there?

    It was only like.. 7 or 8 months. Idk, I don't really remember.

    But why? 🙂

  • CHRISTIAN983

    23 Januari 2022

    Mmg waranggono putri ki sok2 celometan ngono ki yo, ngko yen ditenani..bojone mesti nesu🤭

    FAJAR882 tulis:

    Lha.. 😃 menarik iki. "Kijing Miring" - termasuk gending 'hot'. Parikan'e marai ngguyu ngakak.. 🤣 youtu.be/3m47eSpMnBc

  • CHRISTINE332

    23 Januari 2022

    No, I just ask you. I thouht that for long time.

    It means that, Batam is not ok for you?

    FAJAR882 tulis:

    It was only like.. 7 or 8 months. Idk, I don't really remember.

    But why? 🙂

  • FAJAR882

    23 Januari 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Mmg waranggono putri ki sok2 celometan ngono ki yo, ngko yen ditenani..bojone mesti nesu🤭

    Kuwi, bu Yati kuwi, garwane lurah lo Mas.

    Yo, dhasare seniwati yo.. Kok ndilalah garwane kakung, ngidini panjenengane utk terus berkiprah di dunia seni karawitan.

  • FAJAR882

    23 Januari 2022

    CHRISTINE332 tulis:

    No, I just ask you. I thouht that for long time.

    It means that, Batam is not ok for you?

    Not really. It was, just felt a bit 'dry' for my taste. If you know what I mean. :-)

  • BAYU715

    23 Januari 2022

    Lha kok nyindir njenengan mas, rambut gondrong ra duwe duit, berarti wong klei'tn kae duwite akeh, wong rambute sithik tur cendak 🙊✌️

    Lancaran banyumasan yo mas 😁

    FAJAR882 tulis:

    Lebih tepatnya gending berpola Lancaran, masbro. :-)

    Jajal rungokno toh. Ming 2 menitan. Tapi nuansane: seksi tenan.

    Pancen konsep'e gending (biasane diarani 'roso gending') Kijing Miring kuwi, kaya ngono kuwi.

  • FAJAR882

    23 Januari 2022

    BAYU715 tulis:

    Lha kok nyindir njenengan mas, rambut gondrong ra duwe duit, berarti wong klei'tn kae duwite akeh, wong rambute sithik tur cendak 🙊✌️

    Lancaran banyumasan yo mas 😁

    Lha yo kuwi sing aku dadi ra uenak.. 🙄

    Ning pancene, sejatine, yo bener. 😂 Kok yo pas, aku ra nduwe dhuwit .. wkwk

  • BAYU715

    23 Januari 2022

    Kudune diputer bar bayaran kok mas, ben bisa nyangkal 🤣

    FAJAR882 tulis:

    Lha yo kuwi sing aku dadi ra uenak.. 🙄

    Ning pancene, sejatine, yo bener. 😂 Kok yo pas, aku ra nduwe dhuwit .. wkwk

40451 – 40475 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1618  1619  1620 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan