Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

4226 – 4250 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 169  170  171 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    20 Maret 2017

    EKO789 tulis:

    Wes Ora nge he meneh yo..Wes ihirr

    Ihirrr

    Nge he3

  • COOLFACE528

    20 Maret 2017

    Ngoahahaha

  • ANGGORO118

    20 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Ngoahahaha

    ?

  • PRISKA446

    20 Maret 2017

    Wkkwkwk.....iyoo iki mas kulpes piye toh? Gagal fokus ki...kurang minum A***....

    Hhuuuuu....

    ANGGORO118 tulis:

    Lha iki nek ra nyimak omongane sk awal,, ngertine ciyeee tok.. koe VIP wis mudeng rung mas? :-p

    Nek sbg konco ki ngamini rejeki + jodo yo lumrah to,,

    mosok meh ngamini ra entuk rejeki + ra entuk jodo,, lha nek ngeneki kn konco sing kurang ajar to..

    # conto wong sing ra mudengan yo ngene ki

    wkwk

  • LINSI201

    20 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Jenenge fans mu opo??

    Drg gawe jeneng. Ono ide?

  • LINSI201

    20 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Ngoahahaha

    Kw jalan2 ning ndi wae? Aq ora ditumbaske oleh2?

  • ANGGORO118

    20 Maret 2017

    LINSI201 tulis:

    Drg gawe jeneng. Ono ide?

    Ora,,

    Ak sibuk golek PH soale

    wkwk

  • COOLFACE528

    20 Maret 2017

    Justru karena sebagai konco aku dongakke sing terbaik nggo dirimu mas Anggoro. Ben isa dapet PH. Lha Priska yo nggolek PH. Yowes toh kalian jadian aja. Hohoho

  • COOLFACE528

    20 Maret 2017

    LINSI201 tulis:

    Kw jalan2 ning ndi wae? Aq ora ditumbaske oleh2?

    Lha ndi duite?

  • ANGGORO118

    20 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Justru karena sebagai konco aku dongakke sing terbaik nggo dirimu mas Anggoro. Ben isa dapet PH. Lha Priska yo nggolek PH. Yowes toh kalian jadian aja. Hohoho

    Saiki aku takok opo menurutmu artine jadian kui??

  • BAMS943

    20 Maret 2017

    Kayaknya enek sing arep jadian

  • ANGGORO118

    20 Maret 2017

    BAMS943 tulis:

    Kayaknya enek sing arep jadian

    sombong saiki,,,

    Nek kayaknya berarti ora pasti to??

    Ojo gawe gosip,, hoax bro

    wkwk

    20 Maret 2017 diubah oleh ANGGORO118

  • COOLFACE528

    20 Maret 2017

    Pak Tarno...

    Simsalabim jadi opo? Prok prok prok

    ANGGORO118 tulis:

    Saiki aku takok opo menurutmu artine jadian kui??

  • COOLFACE528

    20 Maret 2017

    Test...btw aku online dari laptop lhooo 8+)

  • ANGGORO118

    20 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Pak Tarno...

    Simsalabim jadi opo? Prok prok prok

    bahasamu ra enak mas..

    Coba jelasno,, baru guyonan,,,

  • BAMS943

    20 Maret 2017

    Mas kolpes rebutan karo mas anggoro wkwk

  • ANGGORO118

    20 Maret 2017

    BAMS943 tulis:

    Mas kolpes rebutan karo mas anggoro wkwk

    Iki contoh meneh sing ora nyimak soko awal..

    wkwk

  • AGNES219

    20 Maret 2017

    Aku ra po po

  • ANANG709

    20 Maret 2017

    Aku seko hp nokia 3310

    COOLFACE528 tulis:

    Test...btw aku online dari laptop lhooo 8+)

  • ANANG709

    20 Maret 2017

    Iyo bener kuwi bro,, kon nyimak wae seko halaman 1 wkwkwk... :-p

    ANGGORO118 tulis:

    Iki contoh meneh sing ora nyimak soko awal..

    wkwk

  • NANA490

    20 Maret 2017

    Shallom ...sugeng dalu.. salam kenal sedayanipun.

  • PRISKA446

    20 Maret 2017

    Ciyeeehhh mas kulpes gahol euy..

    COOLFACE528 tulis:

    Test...btw aku online dari laptop lhooo 8+)

  • PRISKA446

    20 Maret 2017

    Iyo ki....nimbrung ae...

    Coba yo mas bams, nek wes jadian yo Kyo iki ketok'e..wes ora paham bahasan'ne....

    Dadine yo ngawur sak ngawur ngawure...

    ANGGORO118 tulis:

    Iki contoh meneh sing ora nyimak soko awal..

    wkwk

  • PRISKA446

    20 Maret 2017

    Metu2 Nggawene gosyip ae iki mas bams...

    Jgn lupa chat ama pacarnya yak...

    #eh.....wkwkkwk

    BAMS943 tulis:

    Kayaknya enek sing arep jadian

  • PRISKA446

    20 Maret 2017

    Sugeng ndalu mbak nana..salken juga mbak....

    Met gabung di grup enek-enek ae iki mbak...

    Ojo baper nang kene yo mbak...opo meneh karo cowo2'e....

    Lanjut.....

    NANA490 tulis:

    Shallom ...sugeng dalu.. salam kenal sedayanipun.

4226 – 4250 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 169  170  171 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan