Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

43351 – 43375 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1734  1735  1736 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • GLORIUSNOV760

    19 Februari 2022

    BAYU715 tulis:

    Nonton lengger sik lurrr

    Kanggo pepeling urip (lengger sik artine elingo yo ngger / diingatkan melalui tarian) youtu.be/XFqZmDsAaEw

    Weee lha nmbe ngrti tegese lengger aku, lha yo apik tenan iki ....

    Yo pancene poro leluhure awake dw ki nek ngripta seni & budaya penuh makna utamane piwulang2

  • BAYU715

    19 Februari 2022

    Sinau alon2 mas lurr, akeh piwulang nang seni & budaya jawa, gendhing sak tembange yo ono maknane kabeh 😁

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Weee lha nmbe ngrti tegese lengger aku, lha yo apik tenan iki ....

    Yo pancene poro leluhure awake dw ki nek ngripta seni & budaya penuh makna utamane piwulang2

  • GLORIUSNOV760

    19 Februari 2022

    BAYU715 tulis:

    Sinau alon2 mas lurr, akeh piwulang nang seni & budaya jawa, gendhing sak tembange yo ono maknane kabeh 😁

    Sinau sak lawase lurrrr, amargo kuwi dadi paugerane urip, opo mnh awake dw dadi wong jowo lurrrrrr

  • GLORIUSNOV760

    19 Februari 2022

    Sugeng night poro sederek, sugeng weekend .....

  • 19 Februari 2022

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Sugeng night poro sederek, sugeng weekend .....

    arep ngleset ye lurrr???

  • GLORIUSNOV760

    19 Februari 2022

    IMAN982 tulis:

    arep ngleset ye lurrr???

    Ngomah wae sam, sinambi ngrungokne klenengan

  • 19 Februari 2022

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Ngomah wae sam, sinambi ngrungokne klenengan

    sinambi ngopi+ngudud wi

  • 19 Februari 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Krn mmg akar permasalahane nang bapake sing ora setuju😫

    weh malah koyo crito sinetron je...

  • GLORIUSNOV760

    19 Februari 2022

    IMAN982 tulis:

    sinambi ngopi+ngudud wi

    Ora, iki karo madhang lawuh RW

  • 19 Februari 2022

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Ora, iki karo madhang lawuh RW

    weh manteb tenan

  • FAJAR882

    19 Februari 2022

    Kulanuwun.. 🙂 Sugeng dalu, Kanca-kanca. Mampir delet, mumpung malming rada sela..

    .

    IMAN982 tulis:

    weh manteb tenan

    Dhalang "Oye!" iku, Sam.. Ki Manteb Soedarsono (alm.)

  • GLORIUSNOV760

    19 Februari 2022

    FAJAR882 tulis:

    Kulanuwun.. 🙂 Sugeng dalu, Kanca-kanca. Mampir delet, mumpung malming rada sela..

    .

    Dhalang "Oye!" iku, Sam.. Ki Manteb Soedarsono (alm.)

    Monggo pinarak

    Weeee lha sajake kok co2k mlm minggu rengeng2 ngrungokne suluke pakde manteb (alm)

  • CHRISTINE332

    19 Februari 2022

    Selamat malam minggu brotha, cembrengin permainan musik akustik lagi dong, uda lama ga tayang tu🎸😉

    FAJAR882 tulis:

    Kulanuwun.. 🙂 Sugeng dalu, Kanca-kanca. Mampir delet, mumpung malming rada sela..

    .

    Dhalang "Oye!" iku, Sam.. Ki Manteb Soedarsono (alm.)

  • FAJAR882

    19 Februari 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Apa ini terkait nasehat seputar nafsu keduniawian yg kadang bisa melupakan apapun,,kanca sedulur isa dadi mungsuh,dg kata lain nafsu yg membutakan isa lali kanca lali sedulur bahkan mungkin bisa tegel(sampai hati).

    Inggih, kirang langkung, estu kados mekaten menawi dipunpétani lan dioncèki, bab ingkang magepokan kaliyan tema, "Mélik anggéndhong lali," saking lakon Sumantri Ngèngèr kalawingi, Mas Christ. Istilahipun ing basa nasional, "bila ada keinginan yg telah menjadi nafsu yg besar, orang cenderung menghalalkan segala cara. Hal itulah yg sering membuat jadi lupa segalanya.." 😁

    Tur malih, èstonipun, tema punika sanget 'alkitabiah", jumbuh lan selaras kaliyan dhawuh pangandikanipun Gusti ingkang kaserat wonten Kitab Suci kita. Kathah sanget menawi badhé kasebat setunggal mbaka setunggalipun.

    Upaminipun, ingkang kaserat wonten surat Yakobus, ing ngandap punika kula tempel (paste) saking versi terjemahan basa Jawi thn. 1994:

    Yakobus 1:14-15 (JAWA94) - (14) Nanging saben wong digodha déning hawa-nepsuné dhéwé, sing nyèrèd lan mbujuk marang wong mau. (15) Lan yèn hawa-nepsu kuwi dituruti, banjur njalari dosa. Déné yèn dosa wis dilakoni, olèh-olèhané pati.

    19 Februari 2022 diubah oleh FAJAR882

  • FAJAR882

    19 Februari 2022

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Monggo pinarak

    Weeee lha sajake kok co2k mlm minggu rengeng2 ngrungokne suluke pakde manteb (alm)

    Bener Lur.. sinambi leren lan nglaras råså. Tur isa entuk piwulang² lan pitutur² luhur kang migunani tumraping kita, nglakoni urip ing alam ndonya.. 😄

  • FAJAR882

    19 Februari 2022

    CHRISTINE332 tulis:

    Selamat malam minggu brotha, cembrengin permainan musik akustik lagi dong, uda lama ga tayang tu🎸😉

    Hai Christine.. 😃 Apa khabar Dik?

    Wah, sebenernya tadi ini memang mau nyambangi gitar akustik-ku yg telah lama gak tersentuh.. 😅

    Tapi kalo buat ngrekam², wah.. kyknya nanti dulu deh. Atau kapan².. Coba kamu request sama brother Glorius di atas tuh.. Dia yg masih sering gitaran kyknya.. 😁

  • GLORIUSNOV760

    19 Februari 2022

    Bratasena anaku, ngger ojo banget2 kesengsem ngelmu .....

    Babhu kunthi aku ora nggoleki ngelmu nanging goleki KAYU GUNG SUSUHING ANGIN Lan TIRTA PAWITRA sing wus kadawuhke marang guruku yo resi dorna .....

    i.ibb.co/J5dnMyh/Screenshot-20220219-213548.jpg

  • FAJAR882

    19 Februari 2022

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Ngertenono yo kakang, maju ku perang wus dudu bab mbelani siro .....

    i.ibb.co/8byjZ3Z/Screenshot-20220219-020815.jpg

    Nanging maju ku perang kanggo mbelani bumi pertiwiku, bumi tumpah darahku .....

    Hmm.. 🤔 Yen iki.. yen ora kleru, kapethik saka lakon "Kumbakarna Gugur".

    Tema dasar: berkaitan dengan nasionalisme dan/atau patriotisme.

  • CHRISTINE332

    19 Februari 2022

    Takut kalo ke beliau, masternya seram, komen juga cuma "ehemm" doang. 🤪✌

    FAJAR882 tulis:

    Hai Christine.. 😃 Apa khabar Dik?

    Wah, sebenernya tadi ini memang mau nyambangi gitar akustik-ku yg telah lama gak tersentuh.. 😅

    Tapi kalo buat ngrekam², wah.. kyknya nanti dulu deh. Atau kapan².. Coba kamu request sama brother Glorius di atas tuh.. Dia yg masih sering gitaran kyknya.. 😁

  • FAJAR882

    19 Februari 2022

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Bratasena anaku, ngger ojo banget2 kesengsem ngelmu .....

    Babhu kunthi aku ora nggoleki ngelmu nanging goleki KAYU GUNG SUSUHING ANGIN Lan TIRTA PAWITRA sing wus kadawuhke marang guruku yo resi dorna ..... i.ibb.co/J5dnMyh/Screenshot-20220219-213548.jpg

    Wahh.. 😅 ojo okeh² sik Lurr.. Durung tutug pembahasane, wis di-posting-i bab anyar meneh.. Engko ndak ra kecekel, bab pesan moral utawa pelajaran berharganya..

  • GLORIUSNOV760

    19 Februari 2022

    FAJAR882 tulis: i.ibb.co/8byjZ3Z/Screenshot-20220219-020815.jpg Hmm.. 🤔 Yen iki.. yen ora kleru, kapethik saka lakon "Kumbakarna Gugur".

    Tema dasar: berkaitan dengan nasionalisme dan/atau patriotisme.

    Leres sanget meniko kang mas, lakon yg yg sarat akan nilai2 patriotisme & nasionalisme 👍

  • FAJAR882

    19 Februari 2022

    CHRISTINE332 tulis:

    Takut kalo ke beliau, masternya seram, komen juga cuma "ehemm" doang. 🤪✌

    Whahahaha.. 🤣

    Jangan takut.. plisss deh. Biar begitu itu aslinya hatinya lembut kok, selembut sutra. 😃 Coba aja kalo gak percaya..

  • GLORIUSNOV760

    19 Februari 2022

    FAJAR882 tulis:

    Wahh.. 😅 ojo okeh² sik Lurr.. Durung tutug pembahasane, wis di-posting-i bab anyar meneh.. Engko ndak ra kecekel, bab pesan moral utawa pelajaran berharganya..

    Hehehe, hanya mereview koleksi2 klasik swargi bpk, weeee lha kok trnyta msh tersimpan rapi di lemari, hehehe .....

    19 Februari 2022 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • FAJAR882

    19 Februari 2022

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Leres sanget meniko kang mas, lakon yg yg sarat akan nilai2 patriotisme & nasionalisme 👍

    Bro.. itu ada dik Christine, yg jauh² dari Batam, mau berkunjung ke sini lho.. Yuh, diajak ngobrol.

  • GLORIUSNOV760

    19 Februari 2022

    Hallo christine, sugeng ndalu / met mlm

    Monggo mmpir2 ke thread javanese, brgkali mau belajar & saling share disini ☺🙏 .....mampir & enjoy aja 😊

43351 – 43375 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1734  1735  1736 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan