Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

4426 – 4450 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 177  178  179 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • LINSI201

    22 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Emg tenanan to?

    Ak wingi yowis ngomong,, sing woles ae,, ojo dilebokne ati,, kn ra sedeng nek mlebu ati to??

    Lha mboh. Jal di WA tho? Kalian kan BFF

    Kw mlebu ati q yo rak sedeng. Nek ditugel2 sik dadi 100 mbok menowo ne sedeng. Wkwkwkwwk gojeg, ojok nesu lho

  • LINSI201

    22 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Awakku pegel kbh,, jik lemburrr..

    Sp sing gelem mijeti ak..??

    Nek wedok tak pek bojo..

    Nek lanang tak kon mijeti trs..

    wkwk

    Ono kae langganan q pijet. Jenenge mbah sadiyah. Gelem tak celukke kon moro mrono? Wedok lho! Kw mengko jd yg ke 2 buat simbah e

  • BAMS943

    22 Maret 2017

    Cara ngirim foto piye yoo

  • ANGGORO118

    22 Maret 2017

    LINSI201 tulis:

    Lha mboh. Jal di WA tho? Kalian kan BFF

    Kw mlebu ati q yo rak sedeng. Nek ditugel2 sik dadi 100 mbok menowo ne sedeng. Wkwkwkwwk gojeg, ojok nesu lho

    Duwe ku WA bambang n putra tok

    Nek atiku padamu py?

  • ANGGORO118

    22 Maret 2017

    LINSI201 tulis:

    Ono kae langganan q pijet. Jenenge mbah sadiyah. Gelem tak celukke kon moro mrono? Wedok lho! Kw mengko jd yg ke 2 buat simbah e

    Nek simbah rasido

    wkwk

  • ANGGORO118

    22 Maret 2017

    BAMS943 tulis:

    Cara ngirim foto piye yoo

    Nggo laptop opo PC isone

    Koe nggo hp nganti aku dadi presiden yo ra bakal iso to bro

    wkwk

  • LINSI201

    22 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Nek simbah rasido

    wkwk

    Lha mau kriteria ne mung nek wedok dipek bojo

    Ora dijelaske wes simbah2 opo ora

    Hayo hayo

  • ANANG709

    22 Maret 2017

    Lah mau kan mbengok masss lopisssss.... Tak kiro ki nawakke lopis... Wkwk...

    LINSI201 tulis:

    Lah kok tekan lopis tho? Sopo sing dodol?

    Parani omahe adoh lah, aq nembe ning kudus kok

    Suk nek aq balek smg, tak parani omahe

  • ANANG709

    22 Maret 2017

    Cerdas... :-D

    LINSI201 tulis:

    Lha mau kriteria ne mung nek wedok dipek bojo

    Ora dijelaske wes simbah2 opo ora

    Hayo hayo

  • COOLFACE528

    22 Maret 2017

    Ngrasani aku kabeh. Zzzz...

  • PUTRA782

    22 Maret 2017

    Maklum, bang kulpes kan artis.. Nge he3 :-p

    COOLFACE528 tulis:

    Ngrasani aku kabeh. Zzzz...

  • COOLFACE528

    22 Maret 2017

    PUTRA782 tulis:

    Maklum, bang kulpes kan artis.. Nge he3 :-p

    Hush...ngawur. Aku atlit, dudu artis...Xixixi

  • BAMS943

    22 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Nggo laptop opo PC isone

    Koe nggo hp nganti aku dadi presiden yo ra bakal iso to bro

    wkwk

    Meleset iki pantes tak golek ne ora ketemu

  • LINSI201

    22 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Ngrasani aku kabeh. Zzzz...

    Hula hula hula

    Aq hadir pak guru

  • COOLFACE528

    22 Maret 2017

    LINSI201 tulis:

    Hula hula hula

    Aq hadir pak guru

    Ada oleh-oleh buatmu Lin.

    Bisa diambil di toko swalayan terdekat. Syarate mudah. Serahkan aja sejumlah uang sesuai dengan nominal yang tertera di rak di bawah oleh2 pilihanmu.

  • ANGGORO118

    22 Maret 2017

    LINSI201 tulis:

    Lha mau kriteria ne mung nek wedok dipek bojo

    Ora dijelaske wes simbah2 opo ora

    Hayo hayo

    Lha rumangsamu ak wis simbah2 ngono??

    wkwk

  • ANGGORO118

    22 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Ngrasani aku kabeh. Zzzz...

    Lha wingi koe ngomong undurkan diri og

    Yo kita2 mikire metu mas

    Wkwkwk

  • COOLFACE528

    22 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Lha wingi koe ngomong undurkan diri og

    Yo kita2 mikire metu mas

    Wkwkwk

    Maksudku omongan sampeyan rak kulayani neh. Cooldown sik.

  • ANGGORO118

    22 Maret 2017

    BAMS943 tulis:

    Meleset iki pantes tak golek ne ora ketemu

    Ketinggalan jaman koe og bro..

    Perlu belajar kr ak py? Ben ra gaptek??

    :-p

  • ANGGORO118

    22 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Maksudku omongan sampeyan rak kulayani neh. Cooldown sik.

    Ooo bunder seser

  • COOLFACE528

    22 Maret 2017

    Sing aku heran, wes aku rak ono fotone, tak gawe juga profilku elek, yo jik ono wae sing ngintipi profilku terus. Atau mungkin kepencet yo? Wakaka

  • ANANG709

    22 Maret 2017

    Nek kepencet ki paling ping pisan bro,, tp nek terus2an ki brti penasaran kuwi... :-D

    COOLFACE528 tulis:

    Sing aku heran, wes aku rak ono fotone, tak gawe juga profilku elek, yo jik ono wae sing ngintipi profilku terus. Atau mungkin kepencet yo? Wakaka

  • COOLFACE528

    22 Maret 2017

    ANANG709 tulis:

    Nek kepencet ki paling ping pisan bro,, tp nek terus2an ki brti penasaran kuwi... :-D

    Ihihihihihihihi...tak jamin sing penasaran bakal nyesel :v

  • LINSI201

    22 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Sing aku heran, wes aku rak ono fotone, tak gawe juga profilku elek, yo jik ono wae sing ngintipi profilku terus. Atau mungkin kepencet yo? Wakaka

    Aq suwi ora buka profilmu, malah penasaran mbok gawe seelek opo profilmu?

  • LINSI201

    22 Maret 2017

    COOLFACE528 tulis:

    Ada oleh-oleh buatmu Lin.

    Bisa diambil di toko swalayan terdekat. Syarate mudah. Serahkan aja sejumlah uang sesuai dengan nominal yang tertera di rak di bawah oleh2 pilihanmu.

    Sejumlah uang e ndi? Aq njaluk sik tho, nembe aq lungo ning swalayan

4426 – 4450 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 177  178  179 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan