Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

44501 – 44525 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1780  1781  1782 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • CHRISTIAN983

    7 Maret 2022

    Ra ajak2 ig

    ISMU915 tulis:

    Weh wes pjg komene sorry lg mulih wedangan tp wes sepi saiki..

  • ISMU915

    7 Maret 2022

    Lha kpn² merapat drpd gur udur ora mutu yo mending wedangan to darik iso ktmu konco2

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ra ajak2 ig

  • CHRISTIAN983

    7 Maret 2022

    Hehe setuju bos.utk topik di sebelah yg jenengan komenin.sdh diemin aja,,ngga penting juga meladeni yg seperti itu.percuma alias mung nge-ceh2 tenaga bos raono paedahe.menang dadi areng kalah dadi awu..samimawon

    Kita cukup senyum aja tp miring kekiri

    ISMU915 tulis:

    Lha kpn² merapat drpd gur udur ora mutu yo mending wedangan to darik iso ktmu konco2

    7 Maret 2022 diubah oleh CHRISTIAN983

  • ISMU915

    7 Maret 2022

    Iya betul justru kita skrg jd paham mereka rasah digagas wong aku yo mung ngoceh biasa ora meh nerusne wegahtimen preeet🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️😁 ptg cukup dimengerti sj..

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hehe setuju bos.utk topik di sebelah yg jenengan komenin.sdh diemin aja,,ngga penting juga meladeni yg seperti itu.percuma alias mung nge-ceh2 tenaga bos raono paedahe.menang dadi areng kalah dadi awu..samimawon

    Kita cukup senyum aja tp miring kekiri

  • INNE351

    7 Maret 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hehe setuju bos.utk topik di sebelah yg jenengan komenin.sdh diemin aja,,ngga penting juga meladeni yg seperti itu.percuma alias mung nge-ceh2 tenaga bos raono paedahe.menang dadi areng kalah dadi awu..samimawon

    Kita cukup senyum aja tp miring kekiri

    Mung nesu-nesu wae,  ngopo diladeni.😉✌️#senyumnganan

    7 Maret 2022 diubah oleh INNE351

  • ISMU915

    7 Maret 2022

    Ora cukup nesu tok mertanggung sakjane, tp yowes opo² yen mertanggung mesti endinge elik kok alias ora bermutu!  Mbok yen duwite ake disedekahkan ke panti opo ngopeni anak yatim mungkin lebih mulia

    Oh ono lagune muliakanlah klip mn klip..?

    INNE351 tulis:

    Mung nesu-nesu wae,  ngopo diladeni.😉✌️#senyumnganan

  • INNE351

    7 Maret 2022

    ISMU915 tulis:

    Ora cukup nesu tok mertanggung sakjane, tp yowes opo² yen mertanggung mesti endinge elik kok alias ora bermutu!  Mbok yen duwite ake disedekahkan ke panti opo ngopeni anak yatim mungkin lebih mulia

    Oh ono lagune muliakanlah klip mn klip..?

    🙏 Sugeng sare

  • GLORIUSNOV760

    7 Maret 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hehe setuju bos.utk topik di sebelah yg jenengan komenin.sdh diemin aja,,ngga penting juga meladeni yg seperti itu.percuma alias mung nge-ceh2 tenaga bos raono paedahe.menang dadi areng kalah dadi awu..samimawon

    Kita cukup senyum aja tp miring kekiri

    sing ndi ik mas lurrr?

  • AVE856

    7 Maret 2022

    Ehh apa ini,, wahh ktinggalan brita nihh aku..

    CHRISTIAN983 tulis:

    Hehe setuju bos.utk topik di sebelah yg jenengan komenin.sdh diemin aja,,ngga penting juga meladeni yg seperti itu.percuma alias mung nge-ceh2 tenaga bos raono paedahe.menang dadi areng kalah dadi awu..samimawon

    Kita cukup senyum aja tp miring kekiri

  • CHRISTIAN983

    7 Maret 2022

    Dirimu merasa kaya ora? Kl iya,ada tuh thread unjuk kekayaan,lg rame.sampe eneg sy..

    AVE856 tulis:

    Ehh apa ini,, wahh ktinggalan brita nihh aku..

  • 7 Maret 2022

    eneg itu mesti karena kemanisan pak Chris :-p

    CHRISTIAN983 tulis:

    Dirimu merasa kaya ora? Kl iya,ada tuh thread unjuk kekayaan,lg rame.sampe eneg sy..

  • CHRISTIAN983

    7 Maret 2022

    Kebanyakan bumbu...cerita🤭

    AUGUSTINA449 tulis:

    eneg itu mesti karena kemanisan pak Chris :-p

  • ISMU915

    7 Maret 2022

    Ah yg blum tentu benar aslinya spt apa nmnya jg dumay semua penuh sandiwara koyo lague sp kae... mn klip? 😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Dirimu merasa kaya ora? Kl iya,ada tuh thread unjuk kekayaan,lg rame.sampe eneg sy..

  • 7 Maret 2022

    waduh... lagi emosiongseee nih ceritanya.....
    hehehehehehehehe...
    mending disini ae pak, adem....

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kebanyakan bumbu...cerita🤭

  • ISMU915

    7 Maret 2022

    Marahi anu kok kae,  piye yo angel sik jelasne soale kae ki ngene njuk ngono trus muter meneh... Nah bingun ora yen ngono kuwi🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♀️✌️😁

    AUGUSTINA449 tulis:

    waduh... lagi emosiongseee nih ceritanya.....

    hehehehehehehehe...

    mending disini ae pak, adem....

  • 7 Maret 2022

    kalau bingung pegangan pak Is... yang kenceng pegangane..
    pasti gak bingung lagi... caya deh ? :-)

    ISMU915 tulis:

    Marahi anu kok kae,  piye yo angel sik jelasne soale kae ki ngene njuk ngono trus muter meneh... Nah bingun ora yen ngono kuwi🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♀️✌️😁

  • ISMU915

    7 Maret 2022

    Karepe yo meh pegangan tp malah dadi bingung lha meh megang sing di pegang wes ora ono..piye jal🤦🏼‍♂️✌️😁

    AUGUSTINA449 tulis:

    kalau bingung pegangan pak Is... yang kenceng pegangane..

    pasti gak bingung lagi... caya deh ? :-)

  • 7 Maret 2022

    lha dalah... bingung maneh pak Is

    ISMU915 tulis:

    Karepe yo meh pegangan tp malah dadi bingung lha meh megang sing di pegang wes ora ono..piye jal🤦🏼‍♂️✌️😁

  • CHRISTIAN983

    7 Maret 2022

    Kl bingung biasae klambiku ta balik,trus jongkok.. sambil ngampet..rindu🤪

    AUGUSTINA449 tulis:

    kalau bingung pegangan pak Is... yang kenceng pegangane..

    pasti gak bingung lagi... caya deh ? :-)

  • CHRISTIAN983

    7 Maret 2022

    Genggamlah tanganku iki,...menika lagunipun

    ISMU915 tulis:

    Karepe yo meh pegangan tp malah dadi bingung lha meh megang sing di pegang wes ora ono..piye jal🤦🏼‍♂️✌️😁

    7 Maret 2022 diubah oleh CHRISTIAN983

  • ISMU915

    7 Maret 2022

    Dulu spt ini

    cdn.popbela.com/content-images/post/20220210/ezgifcom-gif-maker-07d9f5daaf41a5854e2a2f6bde308436_750x500.jpg

    Skrg cuma begini klu lihat² alias ngintip org

    assets.kompasiana.com/items/album/2018/10/29/salam-satu-jempol-5bd70ebc6ddcae28ec53bd03.jpg

    AUGUSTINA449 tulis:

    lha dalah... bingung maneh pak Is

    7 Maret 2022 diubah oleh ISMU915

  • CHRISTIAN983

    7 Maret 2022

    Lha kan..tenan

    ISMU915 tulis:

    Dulu spt ini cdn.popbela.com/content-images ... 436_750x500.jpg

  • ISMU915

    7 Maret 2022

    Lague jmn aq smp vina panduwinata biyen penyanyi terkenal saiki yo isih penyanyi ding yo😁😊

    CHRISTIAN983 tulis:

    Genggamlah tanganku iki,...menika lagunipun youtu.be/rOHgJ3YWihg

  • GLORIUSNOV760

    7 Maret 2022

    Aku ki lho, omahku di enggoni wong pirang2 negoro sing do trapeling neng 🇮🇩 trs saiki do manggon omahku wae aku biasa wae okh.

    Wes bbrp wong mancanegara tinggal neng omahku yo aku biasa wae, ora heboh koyo sebelah, sing manggon ki ya

    1. Mas Gatotkaca seko negoro pringgadani

    2. Mas Anoman seko negoro kendalisodo

    3. Mas Cakil seko negoro guo barong

    4. Dll.

    Nek tk sebutke ra cukup nggone ngko forume😆😝 tp aku ttp rendah hati okh 😇

  • ISMU915

    7 Maret 2022

    Lha uwis tau ngono biyen ah biyen yo saiki wes oraaaaa kwi mau mung nggambarne jaman semongko.. 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lha kan..tenan

44501 – 44525 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1780  1781  1782 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan