Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

44601 – 44625 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1784  1785  1786 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • CHRISTIAN983

    8 Maret 2022

    Selain rem juga isa pakem yo sam.boster rem

    IMAN982 tulis:

    wayahe nambahi Booster kuwi...ben sinyal e kuat neh😁😝

  • ISMU915

    8 Maret 2022

    Sepi ing thread rame ing pamrih, dunia isine mung panggung sandiwara

  • WULWUL079

    8 Maret 2022

    ISMU915 tulis:

    Sepi ing thread rame ing pamrih, dunia isine mung panggung sandiwara

    Lg pada wedangan

  • ISMU915

    8 Maret 2022

    Oh pd wedangan to

    WULWUL079 tulis:

    Lg pada wedangan

  • INNE351

    8 Maret 2022

    ISMU915 tulis:

    Sepi ing thread rame ing pamrih, dunia isine mung panggung sandiwara

  • GLORIUSNOV760

    8 Maret 2022

    IMAN982 tulis:

    iki kudu colek bro Glo lan om Fajar✋

    Waaaaaa pie sam??? Aku lan kadang2ku arep manjing ono ing tengahing alas wanamarta, hhhmmmmm ......

    i.ibb.co/0hvKTsk/Screenshot-20220308-183623.jpg

  • 8 Maret 2022

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Waaaaaa pie sam??? Aku lan kadang2ku arep manjing ono ing tengahing alas wanamarta, hhhmmmmm ...... i.ibb.co/0hvKTsk/Screenshot-20220308-183623.jpg

    lha sumonggo ki sanak...lanjut 🤘

  • ISMU915

    8 Maret 2022

    Nah iki mantul lague mmg dunia ada yg tukang abab ambune pete, tkg pura2 apus² dsb ono sing senengane sombong pamer bondo pancen lengkap

    INNE351 tulis: youtu.be/221tgQlF9KU

  • INNE351

    8 Maret 2022

    ISMU915 tulis:

    Nah iki mantul lague mmg dunia ada yg tukang abab ambune pete, tkg pura2 apus² dsb ono sing senengane sombong pamer bondo pancen lengkap

    Palingan saiki lagi pengen diakoni dhewek e ✌️

  • CHRISTIAN983

    8 Maret 2022

    Sopo iki..kukune kog nyempil diantara 2 jari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Waaaaaa pie sam??? Aku lan kadang2ku arep manjing ono ing tengahing alas wanamarta, hhhmmmmm ......

    i.ibb.co/0hvKTsk/Screenshot-20220308-183623.jpg

    8 Maret 2022 diubah oleh CHRISTIAN983

  • BAYU715

    8 Maret 2022

    Mungkin kuwi sik diarani kuku bima 🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sopo iki..kukune kog nyempil diantara 2 jari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Waaaaaa pie sam??? Aku lan kadang2ku arep manjing ono ing tengahing alas wanamarta, hhhmmmmm ...... i.ibb.co/0hvKTsk/Screenshot-20220308-183623.jpg

  • ISMU915

    8 Maret 2022

    Oh pingin ditakoni to ngene... aku oleh nyilih duwitmu rong nyuto kanggo kopdaran sesok sasi ngarep tak balekno tambah bunga wes gpp ...wkwk🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️😁

    INNE351 tulis:

    Palingan saiki lagi pengen diakoni dhewek e ✌️

  • CHRISTIAN983

    8 Maret 2022

    Energi drink

    BAYU715 tulis:

    Mungkin kuwi sik diarani kuku bima 🤔

  • GLORIUSNOV760

    8 Maret 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sopo iki..kukune kog nyempil diantara 2 jari

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Waaaaaa pie sam??? Aku lan kadang2ku arep manjing ono ing tengahing alas wanamarta, hhhmmmmm ...... i.ibb.co/0hvKTsk/Screenshot-20220308-183623.jpg

    Waaaaaaa .... iki sing diarani kuku bima, menambah grenggggg stamina

  • CHRISTIAN983

    8 Maret 2022

    Oleh lah.wong liya ra kenal wae ta silihi kog..aku kih dermawan og,keturunan bangsawan,yoiku bangsane tangi awan alias kebluk..#pengakuan🤭

    ISMU915 tulis:

    Oh pingin ditakoni to ngene... aku oleh nyilih duwitmu rong nyuto kanggo kopdaran sesok sasi ngarep tak balekno tambah bunga wes gpp ...wkwk🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️😁

  • CHRISTIAN983

    8 Maret 2022

    Waaaa..jlitheng kakangku.kae ono thread sing,kog mbok dageli.wedi dibrusak yo..😂

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Waaaaaaa .... iki sing diarani kuku bima, menambah grenggggg stamina

  • BAYU715

    8 Maret 2022

    Ngombe kok energi hudu banyu 🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Energi drink

  • ISMU915

    8 Maret 2022

    Nah yen iki guyon maton ning nyoto aku ra kondo2 mung tak nggo dewe wae mergo wong liyo podo ora percoyo...🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Oleh lah.wong liya ra kenal wae ta silihi kog..aku kih dermawan og,keturunan bangsawan,yoiku bangsane tangi awan alias kebluk..#pengakuan🤭

  • GLORIUSNOV760

    8 Maret 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Waaaa..jlitheng kakangku.kae ono thread sing,kog mbok dageli.wedi dibrusak yo..😂

    Waaaa ..... aku mlh rung donk sing ndi??? Sing nyileh duet opo sing ngelu2??? Iyo biyen tau tk dageli mlh dbusak ..... waaaaa

    8 Maret 2022 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • ISMU915

    8 Maret 2022

    Kok aku ora ngerti carane mbusak ki piye, mbok diajari...mengko yen wes pinter tsk nggo dagel genti ono wong komen tak busakane genti men do ngguyu🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️😁

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Waaaa ..... aku mlh rung donk sing ndi??? Sing nyileh duet opo sing ngelu2??? Iyo biyen tau tk dageli mlh dbusak ..... waaaaa

  • GLORIUSNOV760

    8 Maret 2022

    ISMU915 tulis:

    Kok aku ora ngerti carane mbusak ki piye, mbok diajari...mengko yen wes pinter tsk nggo dagel genti ono wong komen tak busakane genti men do ngguyu🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️😁

    Sing mbusak sing nduwe jk bang 😁 naliko kuwi pas jek rajin resik2, dadi melu kesapu 🤦‍♂️😁

  • BAYU715

    8 Maret 2022

    Aq tak ngguyu sik, sakdurunge dho ndagel 🤔🤣

    ISMU915 tulis:

    Kok aku ora ngerti carane mbusak ki piye, mbok diajari...mengko yen wes pinter tsk nggo dagel genti ono wong komen tak busakane genti men do ngguyu🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️😁

  • 8 Maret 2022

    pinjam lagunya mbak Rosa pak Is...

    Ku menangis
    Membayangkan
    Betapa kejamnya dirimu atas diriku
    Kau duakan cinta ini
    Kau pergi bersamanya
    😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
    (nyilih duitku, malah dinggo kopdaran karo wong liyo...)

    #syediiihhhhh

    ISMU915 tulis:

    Oh pingin ditakoni to ngene... aku oleh nyilih duwitmu rong nyuto kanggo kopdaran sesok sasi ngarep tak balekno tambah bunga wes gpp ...wkwk🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️😁

  • ISMU915

    8 Maret 2022

    Umpomo aku daftar melu sahame kiro2 cukup ora koyone duwitku wes akeh ki.. 😁

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Sing mbusak sing nduwe jk bang 😁 naliko kuwi pas jek rajin resik2, dadi melu kesapu 🤦‍♂️😁

  • 8 Maret 2022

    lha emangnya sekarang sdh gak modelan gitu ya mas Glo,
    tp kayanya masih lumayan rajin resik2 kog..

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Sing mbusak sing nduwe jk bang 😁 naliko kuwi pas jek rajin resik2, dadi melu kesapu 🤦‍♂️😁

44601 – 44625 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1784  1785  1786 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan