Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

44976 – 45000 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1799  1800  1801 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 17 Maret 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Awang awang dumunung ana ing angkasa..klambi abang opo kowe kerasa yen atiku saiki nelangsa😞 youtu.be/TY4Q-FfCT50

    ayam goreng kuwi,mengandung merek restoran francise lho neng wilayahku😋

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2022

    Sayang..ojo lali maem.biar padat berisi.soale yen kurus..kowe elek

  • ISMU915

    18 Maret 2022

    Lali mangan dadi kuru, wong lali ora kelingan yen eling dadi lemu suk bakale dadi duwekmu lan sisihanmu😂

    jarenesimbahku🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♀️✌️

    CHRISTIAN983 tulis:

    Sayang..ojo lali maem.biar padat berisi.soale yen kurus..kowe elek

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2022

    Amiiinnnn..

    (isin isin piye ngene iki aku😚)

    ISMU915 tulis:

    Lali mangan dadi kuru, wong lali ora kelingan yen eling dadi lemu suk bakale dadi duwekmu lan sisihanmu😂

    jarenesimbahku🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♀️✌️

  • ISMU915

    18 Maret 2022

    Isin-isin wong wes tuwek gelungan konde, timbang golek aluwung rabi koncone dewe😁

    CHRISTIAN983 tulis:

    Amiiinnnn..

    (isin isin piye ngene iki aku😚)

  • ISMU915

    18 Maret 2022

    Asem kecut gulo legi Prawan joko rung wani rabi wong tuwo kari siji, mulo gek ndang podo rabi😁

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2022

    Pit mini pit jengki..wani aku rabi

    ISMU915 tulis:

    Asem kecut gulo legi Prawan joko rung wani rabi wong tuwo kari siji, mulo gek ndang podo rabi😁

  • BAYU715

    18 Maret 2022

    Tangi...tangi...gek mapan neh 🙊

  • ISMU915

    18 Maret 2022

    Sepeda mini cilik sepeda jengki gede sopo sing wes wani rabi bakal diceluk  pakde

    CHRISTIAN983 tulis:

    Pit mini pit jengki..wani aku rabi

    18 Maret 2022 diubah oleh ISMU915

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2022

    Yen wis mapan..njuk ngopo

    BAYU715 tulis:

    Tangi...tangi...gek mapan neh 🙊

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2022

    Pakdhe garwane budhe..

    ISMU915 tulis:

    Sepeda mini cilik sepeda jengki gede sopo sing wes wani rabi bakal diceluk  pakde

  • BAYU715

    18 Maret 2022

    Turu neh, neruske ngimpi 🙃 arep udud sik yo rapopo 🙈

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yen wis mapan..njuk ngopo

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2022

    Ojo sok di ududi..ndhak dadi dowo

    BAYU715 tulis:

    Turu neh, neruske ngimpi 🙃 arep udud sik yo rapopo 🙈

  • ISMU915

    18 Maret 2022

    Tangi turu mangan ketemu wong ayu mung bayangan...tett ngimpi !

    BAYU715 tulis:

    Tangi...tangi...gek mapan neh 🙊

  • BAYU715

    18 Maret 2022

    Pakdhe garwane budhe, yen wis gede ojo semendhe

    Abot 🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Pakdhe garwane budhe..

  • BAYU715

    18 Maret 2022

    Mangan karo wong ayu

    Yen konangan tinggal mlayu

    ISMU915 tulis:

    Tangi turu mangan ketemu wong ayu mung bayangan...tett ngimpi !

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2022

    Yen abot yo diselehke po dikurepke nang pawon

    BAYU715 tulis:

    Pakdhe garwane budhe, yen wis gede ojo semendhe

    Abot 🤔

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2022

    Tangi turu mangan..tangi turu mangat.yen wis lemu njuk diperes susune.teetttt sapi🤣

    ISMU915 tulis:

    Tangi turu mangan ketemu wong ayu mung bayangan...tett ngimpi !

  • BAYU715

    18 Maret 2022

    Rewangi tho, karang abot ra kuat le arep nyelehke po neh ngurepke 🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yen abot yo diselehke po dikurepke nang pawon

  • ISMU915

    18 Maret 2022

    Pakde kakange sibu yen bar ngendang njuk sangu

    CHRISTIAN983 tulis:

    Pakdhe garwane budhe..

  • ISMU915

    18 Maret 2022

    Ono wong ayu rung kenal aku, yen wes kenal aku bakal tak gowo mlayu

    BAYU715 tulis:

    Mangan karo wong ayu

    Yen konangan tinggal mlayu

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2022

    Mlayu sipat kuping..cah ayu ora kudu langsing

    ISMU915 tulis:

    Ono wong ayu rung kenal aku, yen wes kenal aku bakal tak gowo mlayu

  • CHRISTIAN983

    18 Maret 2022

    Yen karang apung..iku enteng mas lur,ora abot

    BAYU715 tulis:

    Rewangi tho, karang abot ra kuat le arep nyelehke po neh ngurepke 🤔

    18 Maret 2022 diubah oleh CHRISTIAN983

  • BAYU715

    18 Maret 2022

    Kok malah mlayu, kendaraane terus ditinggal 🤔

    ISMU915 tulis:

    Ono wong ayu rung kenal aku, yen wes kenal aku bakal tak gowo mlayu

  • BAYU715

    18 Maret 2022

    Watu sak ons ro kapas sekilo yo jik abot kapase 🙊✌️

    Kuwi watu apung nek 1 ton lakyo abot 🤔

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yen karang apung..iku enteng mas lur,ora abot

44976 – 45000 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1799  1800  1801 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan