Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

46126 – 46150 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1845  1846  1847 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 3 Mei 2022

    LINA843 tulis:

    Mau tau aja atau mau tau banget

    Upsss 🏃🏃🏃🏃🏃🏃

    ak meluuuuu🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃😃

  • WULWUL079

    3 Mei 2022

    Sugeng enjang menjelang siang

  • ISMU915

    3 Mei 2022

    Sugeng siang menjelang sore😁

  • WULWUL079

    3 Mei 2022

    ISMU915 tulis:

    Sugeng siang menjelang sore😁

    Blm makan siang msh pagi

  • 3 Mei 2022

    WULWUL079 tulis:

    Sugeng enjang menjelang siang

    sugeng siang ugi😁😁

  • LINA843

    3 Mei 2022

    Cape lari2 terus euy 😆😆😆

    FENNY899 tulis:

    ak meluuuuu🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃😃

  • 3 Mei 2022

    LINA843 tulis:

    Cape lari2 terus euy 😆😆😆

    🥱🥱🥱🥱

    Lariny udah berhenti dr td kak, alias bobok siang😁😁✌️

    3 Mei 2022 diubah oleh FENNY899

  • GLORIUSNOV760

    3 Mei 2022

    Sugeng ndalu sederek, dangu mboten pinanggihan wonten mriki. Nembe midangetaken tiyang kotbah wonten sebelah, jan sak jossss e 😝🤧🤮

  • GLORIUSNOV760

    3 Mei 2022

    Menawi kirang jls saged njapri kulo 😆

  • 4 Mei 2022

    🤦🏻‍♂️🤭😁🙏🏻🙏🏻🙏🏻(mung kopi taste 😁)

    Pitutur Jawa kanggo kabeh, ora kabeh sifat *setan* kuwi elek, sifat-sifat sing becik kang  iso di tiru & dituladhani.

    *Tuyul*

    Senajan isih cilik tapi wis pinter golek duit.

    *Kuntilanak*

    Susah lan seneng tetep ngguyu ngekek.

    *Pocong*

    Senajan akeh klambi model anyar, tapi tetep sederhana, ora gelem ganti model sing neko-neko.

    *Nyai Roro Kidul*

    Senajan ayu lan panggone ono ing segoro, tapi gak tau ngagem bikini, agemane tetep rapi, amargo tansah njogo etika lan kehormatan.

    *Genderuwo*

    Iki lelembut sing paling istimewa. Senajan gak tau adus, gak tau sikatan, ambune penguk, rambute acak-acakan tur kemproh pol tapi sih tlaten moco iki nganti rampung...

  • GLORIUSNOV760

    4 Mei 2022

    INNE351 tulis:

    Mbak inn

  • INNE351

    4 Mei 2022

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Mbak inn

    Hadeerrr bro

  • CHRISTIAN983

    4 Mei 2022

    Siji meneh lur..yoiku setan kredit.wani spekulasi drpd mati garing🤭

    TORO617 tulis:

    🤦🏻‍♂️🤭😁🙏🏻🙏🏻🙏🏻(mung kopi taste 😁)

    Pitutur Jawa kanggo kabeh, ora kabeh sifat *setan* kuwi elek, sifat-sifat sing becik kang  iso di tiru & dituladhani.

    ...

    Iki lelembut sing paling istimewa. Senajan gak tau adus, gak tau sikatan, ambune penguk, rambute acak-acakan tur kemproh pol tapi sih tlaten moco iki nganti rampung...

    4 Mei 2022 diubah oleh JODOHKRISTEN

  • CHRISTIAN983

    4 Mei 2022

    Japri ah..kangen je

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Menawi kirang jls saged njapri kulo 😆

  • GLORIUSNOV760

    4 Mei 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Japri ah..kangen je

    i.ibb.co/MD6g4PH/Screenshot-20220504-181943.jpg

    Wheeee lha dalahhhh, yo bandhaku yo donyaku ....

    awit wingi tak wasapadake ono dom sumuruping banyu neng trit kebalkebul, nanging iki mau wes mecutat mencelat malih abang mbranang paraupane .......

  • 4 Mei 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Siji meneh lur..yoiku setan kredit.wani spekulasi drpd mati garing🤭

    Bener kang.

  • CHRISTIAN983

    4 Mei 2022

    Yen wis mapan gek dithuthuk gamelane,ta ngrungokke sambi ngeteh ro udud🤭

    GLORIUSNOV760 tulis: i.ibb.co/MD6g4PH/Screenshot-20220504-181943.jpg Wheeee lha dalahhhh, yo bandhaku yo donyaku ....

    awit wingi tak wasapadake ono dom sumuruping banyu neng trit kebalkebul, nanging iki mau wes mecutat mencelat malih abang mbranang paraupane .......

  • GLORIUSNOV760

    4 Mei 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yen wis mapan gek dithuthuk gamelane,ta ngrungokke sambi ngeteh ro udud🤭

    Yen mengkono opo tabuh gamelane tk tutuke menungso2 sing neng mapan kae ben ngelu - ngelu 🤣🤭

  • CHRISTIAN983

    4 Mei 2022

    Bener kui.nyilih gada ne baladewa dong,sekali gada mobat mabit saknalika...😁

    (eh..bener ora sih,sing duwe gada sakti ki baladewa?)

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Yen mengkono opo tabuh gamelane tk tutuke menungso2 sing neng mapan kae ben ngelu - ngelu 🤣🤭

    4 Mei 2022 diubah oleh CHRISTIAN983

  • GLORIUSNOV760

    4 Mei 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Bener kui.nyilih gada ne baladewa dong,sekali gada mobat mabit saknalika...😁

    (eh..bener ora sih,sing duwe gada sakti ki baladewa?)

    Baladewa / Balarama ki guru gada ne duryudono & bima

    Iyo senjatane gada alugara

    4 Mei 2022 diubah oleh GLORIUSNOV760

  • CHRISTIAN983

    4 Mei 2022

    Woo ta kira baladewa ki balane grup dewa🤭.

    Lha nganu duryudono kui musuh bebuyutan ro bima,tp isoh tunggal guru yo

    GLORIUSNOV760 tulis:

    Baladewa / Balarama ki guru gada ne duryudono & bima

    Iyo senjatane gada alugara

  • GLORIUSNOV760

    4 Mei 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Woo ta kira baladewa ki balane grup dewa🤭.

    Lha nganu duryudono kui musuh bebuyutan ro bima,tp isoh tunggal guru yo

    lha kn kuwi jan2e iseh sedulur to mas lurrr

  • CHRISTIAN983

    4 Mei 2022

    Lha iya to,mmg sedulur mereka,tp dadi crah.ky yg terjadi pd hari2 ini..akeh sing awale sedulur malah akhire dadi musuh,biasane rebutan bandha donya mas lur.dho pengen mapan🤭

    GLORIUSNOV760 tulis:

    lha kn kuwi jan2e iseh sedulur to mas lurrr

    4 Mei 2022 diubah oleh CHRISTIAN983

  • 5 Mei 2022

    CHRISTIAN983 tulis:

    Siji meneh lur..yoiku setan kredit.wani spekulasi drpd mati garing🤭

    kredit panci opo yg laen?😁😅

  • 5 Mei 2022

    GLORIUSNOV760 tulis:

    lha kn kuwi jan2e iseh sedulur to mas lurrr

    dulur e Prabu Kresno....@crito wayang#👍

46126 – 46150 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1845  1846  1847 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan