Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

47351 – 47375 dari 48792    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1894  1895  1896 ... 1952  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 14 Juni

    Heeemmm enak kabeh wes😁😁

    FENNY899 tulis:

    kue lumpur🤣🤣🤣🤣

  • 14 Juni

    TRI576 tulis:

    Heeemmm enak kabeh wes😁😁

    aduh nggarai ewul mba😋😋🤪🤪

  • 14 Juni

    Iyo Fen,,,tp aku wes wareg mbayang no tok😁🤭

    FENNY899 tulis:

    aduh nggarai ewul mba😋😋🤪🤪

    14 Juni diubah oleh TRI576

  • 14 Juni

    TRI576 tulis:

    Iyo Fen,,,tp aku wes wareg mbayang no tok😁🤭

    wareg opo warteg😁🤪🤪🤪✌️

  • 14 Juni

    Wareg Fen😁😁😁

    FENNY899 tulis:

    wareg opo warteg😁🤪🤪🤪✌️

  • 14 Juni

    TRI576 tulis:

    Wareg Fen😁😁😁

    mba e seneng kucing ora?

  • 14 Juni

    Seneng Fen,,,,tp lek ngingu emoh Fen😊🤭🙏🏻

    FENNY899 tulis:

    mba e seneng kucing ora?

  • 14 Juni

    TRI576 tulis:

    Seneng Fen,,,,tp lek ngingu emoh Fen😊🤭🙏🏻

    ak nduwe kucing Persia Himalaya mba,jenenge nino😁

  • 14 Juni

    Lucu Yo Fen,,,gemes😊😊

    FENNY899 tulis:

    ak nduwe kucing Persia Himalaya mba,jenenge nino😁

  • 14 Juni

    TRI576 tulis:

    Lucu Yo Fen,,,gemes😊😊

    muanja pol mba si nino iku

  • 14 Juni

    Hiburan Fen😊😊

    FENNY899 tulis:

    muanja pol mba si nino iku

  • DAMI403

    15 Juni

    Pagi Mbak Tri, Ojo lali sarapan...ben tambah semangat.

    TRI576 tulis:

    Hiburan Fen😊😊

    Pagi Mbak Fen, isuk2 ngene sarapn Menjos karo kopi tubruk enak yo...FENNY899 tulis:

    muanja pol mba si nino iku

  • 15 Juni

    Pg dik,,,la Yo wes ta dik😊😊😊

    DAMI403 tulis:

    Pagi Mbak Tri, Ojo lali sarapan...ben tambah semangat.

  • 15 Juni

    FENNY899 tulis:

    ak nduwe kucing Persia Himalaya mba,jenenge nino😁

    kuwi kucing jantan op betina...?

  • 15 Juni

    DAMI403

    pagi mba😊

    Ak wes sarapan roti karo susu i 😁😁😁😁

  • 15 Juni

    IMAN982 tulis:

    kuwi kucing jantan op betina...?

    jantan sam😁

  • 15 Juni

    FENNY899 tulis:

    jantan sam😁

    kuwi sng kembang telon a kucing e?

  • 15 Juni

    IMAN982 tulis:

    kuwi sng kembang telon a kucing e?

    iki lho sam👇😁

    i.ibb.co/tJBtRX7/IMG-20220615-135816.jpg

  • 15 Juni

    Wiihhh lucu ne Fen,,,,gemes aku delok e pingin ngelus2 dadi ne😁🙏🏻

    FENNY899 tulis:

    iki lho sam👇😁

    i.ibb.co/tJBtRX7/IMG-20220615-135816.jpg

    15 Juni diubah oleh TRI576

  • DAMI403

    15 Juni

    Nyempluk yo mbak empusse...nggemesi

    TRI576 tulis:

    Wiihhh lucu ne Fen,,,,gemes aku delok e pingin ngelus2 dadi ne😁🙏🏻

    FENNY899 tulis:

    iki lho sam👇😁 i.ibb.co/tJBtRX7/IMG-20220615-135816.jpg

  • 15 Juni

    😁😁😁😁

    DAMI403 tulis:

    Nyempluk yo mbak empusse...nggemesi

  • 15 Juni

    TRI576 tulis:

    Wiihhh lucu ne Fen,,,,gemes aku delok e pingin ngelus2 dadi ne😁🙏🏻

    iku lek ma’em,jaluk e mesti ak kudu ngenteni de e ma'em ndek cedak e,lek dtinggal diluk ae,bengok bengok de e mba golek i ak😁😁

  • 15 Juni

    DAMI403 tulis:

    Nyempluk yo mbak empusse...nggemesi

    wong ma'em tok si nino iki mba,ma'eme uuiuaaaakeeeeh mba,sedino iku ora kehitung pirang piring wes😃😃

  • DAMI403

    15 Juni

    Pantesan Nyempluk ngono.

    Lak cedak njaluk di uwel2...

    Sore2 ngeneki maem gorengan enak yo...karo nyawang embong teko teras...

    FENNY899 tulis:

    wong ma'em tok si nino iki mba,ma'eme uuiuaaaakeeeeh mba,sedino iku ora kehitung pirang piring wes😃😃

  • 15 Juni

    DAMI403 tulis:

    Pantesan Nyempluk ngono.

    Lak cedak njaluk di uwel2...

    Sore2 ngeneki maem gorengan enak yo...karo nyawang embong teko teras...

    opo maneh lek gorengane iku gedang goreng limpang limpung,w3naaaaak😃

47351 – 47375 dari 48792    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1894  1895  1896 ... 1952  Selanjutnya Kirim tanggapan