Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

4726 – 4750 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 189  190  191 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • BAMS943

    26 Maret 2017

    Ngomong "wes mangan durung"

    Ternyata kasar wkwk

    Aku ora ngerti

    ANGGORO118 tulis:

    Nek wedi gondelan to bro..

    Kae ning ngarep wis ono kamera 4 tinggal lambaikan tangan..

    Ngono ae kok digawe perot eh repot..

    :-p

  • ANGGORO118

    26 Maret 2017

    BAMS943 tulis:

    Ngomong "wes mangan durung"

    Ternyata kasar wkwk

    Aku ora ngerti

    Ono sing luwih kasar meneh bro..

    "wis mangan durung" - - - wis nggangglak durung,, nek sing luwih kasar iki ojo diomongke kr camer mu ko ndak dikiro preman karo camer mu,,, wkwk

  • BAMS943

    26 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ono sing luwih kasar meneh bro..

    "wis mangan durung" - - - wis nggangglak durung,, nek sing luwih kasar iki ojo diomongke kr camer mu ko ndak dikiro preman karo camer mu,,, wkwk

    Pengalaman yo mas

  • ANGGORO118

    26 Maret 2017

    BAMS943 tulis:

    Ngomong "wes mangan durung"

    Ternyata kasar wkwk

    Aku ora ngerti

    Ngomong ae ra iso boso jowo alus soale suwe ning luar jawa to bro..

    Wis ra sah digawe bingung,,

  • ANGGORO118

    26 Maret 2017

    BAMS943 tulis:

    Pengalaman yo mas

    Ora pengalaman,, nek ning solo ki boso kromo alus, kasar komplit pokokE..

    Àku disik kromo alus iso bingit mergo kerjo 5 th ning bekasi lali kabeh,, saiki lg sinau sitik2 trus sering ning ibadah sore,, nek nggonku sore nggo boso kromo alus og bro,,

    26 Maret 2017 diubah oleh ANGGORO118

  • PRISKA446

    26 Maret 2017

    Nah....pinter...udh nyambung+tau sndri...

    Wkkwkwk..

    BAMS943 tulis:

    Sopo tekon

  • ANGGORO118

    26 Maret 2017

    PRISKA446 tulis:

    Nah....pinter...udh nyambung+tau sndri...

    Wkkwkwk..

    Yo pinter lah kan wis duwe cemiwi,,

    Tinggal lamaran,,

    Sing durung pinter ngomong boso alus karo camer..

    wkwk

  • BAMS943

    26 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ora pengalaman,, nek ning solo ki boso kromo alus, kasar komplit pokokE..

    Àku disik kromo alus iso bingit mergo kerjo 5 th ning bekasi lali kabeh,, saiki lg sinau sitik2 trus sering ning ibadah sore,, nek nggonku sore nggo boso kromo alus og bro,,

    O em ji

    Aku ora iso blas

    Piye iki

  • BAMS943

    26 Maret 2017

    PRISKA446 tulis:

    Nah....pinter...udh nyambung+tau sndri...

    Wkkwkwk..

    Buoyo kok arep dikadali mbak

  • ANGGORO118

    26 Maret 2017

    BAMS943 tulis:

    O em ji

    Aku ora iso blas

    Piye iki

    Lha cemiwimu opo ngomong koe kudu iso kromo alus kr camer mu to bro?

  • ANGGORO118

    26 Maret 2017

    BAMS943 tulis:

    Buoyo kok arep dikadali mbak

    wis buoyo kr kadal sing rukun to..

    wkwk

  • PUTRA782

    26 Maret 2017

    Halah.. Tiyang Suroboyo ae lho.. Dudu surokadal.. Dadi tetep ra isa d kadali.. Nge he3 :-p

    26 Maret 2017 diubah oleh PUTRA782

  • PUTRA782

    26 Maret 2017

    Lho.. Wis genti yo ? Biyen eling ku cicak persus boyo.. Nge he3 ;-)

    ANGGORO118 tulis:

    wis buoyo kr kadal sing rukun to..

    wkwk

  • ANGGORO118

    26 Maret 2017

    PUTRA782 tulis:

    Halah.. Tiyang Suroboyo ae lho.. Dudu surokadal.. Dadi tetep ra isa d kadali.. Nge he3 :-p

    Iyo bro wong surobajul pancen ra iso dikadali..

    Salam ng3 h3 hon9

  • ANGGORO118

    26 Maret 2017

    PUTRA782 tulis:

    Lho.. Wis genti yo ? Biyen eling ku cicak persus boyo.. Nge he3 ;-)

    wis lg sewidak rolas detik yg lalu bro..

    wkwk

  • PRISKA446

    26 Maret 2017

    Wkkkwk...

    Akhirnya ada yg ngaku buaya...

    #eh...

    BAMS943 tulis:

    Buoyo kok arep dikadali mbak

  • BAMS943

    26 Maret 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Lha cemiwimu opo ngomong koe kudu iso kromo alus kr camer mu to bro?

    Mama'e wong cino mas

    Bapak e wong jowo

  • BAMS943

    26 Maret 2017

    PRISKA446 tulis:

    Wkkkwk...

    Akhirnya ada yg ngaku buaya...

    #eh...

    Awas yo wkwk

  • COOLFACE528

    26 Maret 2017

    Edyan. Kumat neh sakit perutku. Wkwk

  • BAMS943

    26 Maret 2017

    Mas cool uwes entok ektp blm

  • ANGGORO118

    26 Maret 2017

    BAMS943 tulis:

    Mama'e wong cino mas

    Bapak e wong jowo

    UntungE kon ngomong boso kromo alus..

    Nek koe kon ngomong boso cino py bro??

    wkwk

  • BAMS943

    26 Maret 2017

    Hahaha lebih parah aku ora ngerti

    Ya weslah

    Aku arep turu bye bye all

  • BAMS943

    26 Maret 2017

    Hahaha lebih parah aku ora ngerti

    Ya weslah

    Aku arep turu bye bye all

  • PRISKA446

    26 Maret 2017

    Koq aku jadi puyeng yo ndelok mas kulpes komen.....

    Wkkwkwk

    COOLFACE528 tulis:

    Edyan. Kumat neh sakit perutku. Wkwk

  • 26 Maret 2017

    sugeng dalu sedulur kabeh,, wes podo ngilang..

4726 – 4750 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 189  190  191 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan