Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

48976 – 49000 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1959  1960  1961 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 2 April 2023

    Amin Om nyuwun pandongane

    Isa theklek kecemplung kalen

    Leh ku golek nganti klalen..

    🤩🤣🙏

    Wis karo sik keri we ben dhang kelar..

    Ora mik mubang mubeng gawe ambyar..

    ISMU915 tulis:

    Iki wes ketinggalan mb pribasane wes kuno, tuwo Ono versi baru

    Balen aluwung timbang golek ngantek tuwek 😄

    Wong edan kari siji timbang jajan dijak ngopi, kopi kapal api rambut ireng kari siji

    Uwanen kabehto😄

  • 2 April 2023

    Iyo Fen,,,po maneh pas udan ngene iki pas deh rasa ne😀😀🤭

    FENNY899 tulis:

    lek sing anget yo serabi anget mba e😁✌️🏃🏃🏃🏃🏃🏃

  • 2 April 2023

    Iso ae pean iku mb Yan😀🤭🙏🏻

    YANTI342 tulis:

    Amin Om nyuwun pandongane

    Isa theklek kecemplung kalen

    Leh ku golek nganti klalen..

    🤩🤣🙏

    Wis karo sik keri we ben dhang kelar..

    Ora mik mubang mubeng gawe ambyar..

  • ISMU915

    2 April 2023

    Byuh kaget aku mak bedunduk jebul wes ganti ora biru maneh🤭😄

    🏃🏃🏃

    Dongo dinongo suk bakdho jereng kloso ponakane diundang njuk disangoni ampao

    Urip tansah seger waras

    YANTI342 tulis:

    Amin Om nyuwun pandongane

    Isa theklek kecemplung kalen

    Leh ku golek nganti klalen..

    🤩🤣🙏

    Wis karo sik keri we ben dhang kelar..

    Ora mik mubang mubeng gawe ambyar..

    2 April 2023 diubah oleh ISMU915

  • 2 April 2023

    Kenyataanya spt itu je mbsay

    TRI576 tulis:

    Iso ae pean iku mb Yan😀🤭🙏🏻

    YANTI342 tulis:

    Amin Om nyuwun pandongane

    Isa theklek kecemplung kalen

    Leh ku golek nganti klalen..

    🤩🤣🙏

    Wis karo sik keri we ben dhang kelar..

    Ora mik mubang mubeng gawe ambyar..

  • LINA843

    2 April 2023

    Udah pake foto profil yaa om ☺

    ISMU915 tulis:

    Byuh kaget aku mak bedunduk jebul wes ganti ora biru maneh🤭😄

    🏃🏃🏃

  • 2 April 2023

    Bener mb pancen ne😀🤭

    YANTI342 tulis:

    Kenyataanya spt itu je mbsay

  • 2 April 2023

    Waduh ngageti ya Om ?

    Wis tak ganti biru maneh we

    Ndak marai jantungen..

    😅🤣

    🏃🏃🏃

    ISMU915 tulis:

    Byuh kaget aku mak bedunduk jebul wes ganti ora biru maneh🤭😄

    🏃🏃🏃

    Dongo dinongo suk bakdho jereng kloso ponakane diundang njuk disangoni ampao

    Urip tansah seger waras

    2 April 2023 diubah oleh YANTI342

  • 2 April 2023

    Yoi saay

    TRI576 tulis:

    Bener mb pancen ne😀🤭

    YANTI342 tulis:

    Kenyataanya spt itu je mbsay

  • 2 April 2023

    TRI576 tulis:

    Iyo Fen,,,po maneh pas udan ngene iki pas deh rasa ne😀😀🤭

    opo maneh kuah santen e,nggarai kpengen🤪😁

  • ISMU915

    2 April 2023

    Lho tambah wong suteris ki..

    Padahal warna biru cerah cenderung melambangkan rasa sedih, kesendirian, refleksi, serta kesunyian njuk suteris wkwk🤭😄

    Nek warna Abang baru berani, jagoan Tante🤭

    YANTI342 tulis:

    Waduh ngageti ya Om ?

    Wis tak ganti biru maneh we

    Ndak marai jantungen..

    😅🤣

    🏃🏃🏃

  • 2 April 2023

    Oh ngono ya Om..

    Njenengqn ora wedi ta...

    Q ora PD blas nganggo foto ku dewe..

    Munine adiku ka tejo badut..

    Mula arep tak pasang nak dina minggu thok we ya..

    Ben ora di kira sombong..

    Karo sik dha pasang foto..

    Aja di geguyu ya Om..

    🤣🤦🤭

    ISMU915 tulis:

    Lho tambah wong suteris ki..

    Padahal warna biru cerah cenderung melambangkan rasa sedih, kesendirian, refleksi, serta kesunyian njuk suteris wkwk🤭😄

    Nek warna Abang baru berani, jagoan Tante🤭

    2 April 2023 diubah oleh YANTI342

  • LINA843

    2 April 2023

    Foto profilnya bagus kok kak ☺

    Ntar kalo om Ismu ngetawain biar om Ismu ku jewer kak 😁😁😁

    YANTI342 tulis:

    Oh ngono ya Om..

    Njenengqn ora wedi ta...

    Q ora PD blas nganggo foto ku dewe..

    Munine adiku ka tejo badut..

    Mula arep tak pasang nak dina minggu thok we ya..

    Ben ora di kira sombong..

    Karo sik dha pasang foto..

    Aja di geguyu ya Om..

    🤣🤦🤭

  • ISMU915

    2 April 2023

    Biasane sing do ora psg ft kae kurang PD, lha Iki kok ora psg malah ngaku PD,  sajake mumet ki urip songo kok ngaku pitu angger ketemu uwong dijak padu jenenge gawe guyu

    Mmg saiki wes akeh wong kentir, lucu sok guyu² dewe ngono kae wah Jan komplit dunia ini, kdg ora di Demok blas njuk nesu njuk ijol🤭😄

    Nek aku sih waras, normal  tante ora bakal guyu dewe lah ngisin²i Jogja Solo Kulonprogo Yen guyuo ora bakal kondo tak meneng wae🤭😄

    YANTI342 tulis:

    Oh ngono ya Om..

    Njenengqn ora wedi ta...

    Q ora PD blas nganggo foto ku dewe..

    Munine adiku ka tejo badut..

    Mula arep tak pasang nak dina minggu thok we ya..

    Ben ora di kira sombong..

    Karo sik dha pasang foto..

    Aja di geguyu ya Om..

    🤣🤦🤭

    2 April 2023 diubah oleh ISMU915

  • 2 April 2023

    Nuwun sewuu,

  • CHRISTIAN983

    2 April 2023

    Piye piye piye..?

    Golek nganti klaten ?

    Golek swike po

    YANTI342 tulis:

    Isa theklek kecemplung kalen

    Leh ku golek nganti klalen..

    🤩🤣🙏

    Wis karo sik keri we ben dhang kelar..

    Ora mik mubang mubeng gawe ambyar..

  • CHRISTIAN983

    2 April 2023

    Adanya mangewu mas,,jujul nggih eh susuk nggih tp ampun susuk konde.yen fiat konde lha niku larang

    AGUNG545 tulis:

    Nuwun sewuu,

  • 2 April 2023

    La  swike kulon tugu kidul ndalan wis suwii ora enek...

    Di rindui ora ngefek...

    Njiaan...

    🤣😂🤭🤦

    CHRISTIAN983 tulis:

    Piye piye piye..?

    Golek nganti klaten ?

    Golek swike po

  • 2 April 2023

    Yo wis Om Ismu nak wis prasaja.

    Ora ngguyu ra ra papa.

    Angger ora di empet...

    Ndak ngguyune metu ngisor..

    Jian isa marai bubar....

    Ning sing kelengan dadi kelegan.

    salam waras [/b

    😍👍]

    ISMU915 tulis:

    Biasane sing do ora psg ft kae kurang PD, lha Iki kok ora psg malah ngaku PD,  sajake mumet ki urip songo kok ngaku pitu angger ketemu uwong dijak padu jenenge gawe guyu

    Mmg saiki wes akeh wong kentir, lucu sok guyu² dewe ngono kae wah Jan komplit dunia ini, kdg ora di Demok blas njuk nesu njuk ijol🤭😄

    Nek aku sih waras, normal  tante ora bakal guyu dewe lah ngisin²i Jogja Solo Kulonprogo Yen guyuo ora bakal kondo tak meneng wae🤭😄

    2 April 2023 diubah oleh YANTI342

  • 2 April 2023

    Wes,,,,wes,,,garak no guyu2 dewe mbakyu😀🤭🙏🏻

    YANTI342 tulis:

    Yo wis Om Ismu nak wis prasaja.

    Ora ngguyu ra ra papa.

    Angger ora di empet...

    Ndak ngguyune metu ngisor..

    Jian isa marai bubar....

    Ning sing kelengan dadi kelegan.

    salam waras [/b

    😍👍]

  • 2 April 2023

    Enak Iki Fen tp kolesterol looo dadine🤭😊🙏🏻

    FENNY899 tulis:

    opo maneh kuah santen e,nggarai kpengen🤪😁

  • 2 April 2023

    TRI576 tulis:

    Enak Iki Fen tp kolesterol looo dadine🤭😊🙏🏻

    hahaha ojok sering sering mba😁✌️

  • ISMU915

    2 April 2023

    Wah yo ora mosok metu kok ngisor teneh kuwi jenenge nelek, Jan saruuu🤭😄

    YANTI342 tulis:

    Yo wis Om Ismu nak wis prasaja.

    Ora ngguyu ra ra papa.

    Angger ora di empet...

    Ndak ngguyune metu ngisor..

    Jian isa marai bubar....

    Ning sing kelengan dadi kelegan.

    salam waras [/b

    😍👍]

    2 April 2023 diubah oleh ISMU915

  • 2 April 2023

    😀😀😀😀

    ISMU915 tulis:

    Wah yo ora mosok metu kok ngisor teneh kuwi jenenge nelek, Jan saruuu🤭😄

  • 2 April 2023

    Iyo Fen wes umur ki😊😊🤭🤭

    FENNY899 tulis:

    hahaha ojok sering sering mba😁✌️

48976 – 49000 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 1959  1960  1961 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan