Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

5476 – 5500 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 219  220  221 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    10 April 2017

    BAGUS901 tulis:

    ojo2 Mas iki spion ne Kang Mimin...

    Maksude spion?

  • PUTRA782

    10 April 2017

    Dekne retiE sangkal putung karo puntung rokok nge he3 #pisMbaAyun

    NITA804 tulis:

    Lah... wong jowo kog ra ngerti mutung...? Mutung kie seng panganane gedang nang bonbin kae lhu.... wkwkwwk.....

  • PUTRA782

    10 April 2017

    Spion ning peda motor nge he3

    ANGGORO118 tulis:

    Maksude spion?

  • ANGGORO118

    10 April 2017

    NITA804 tulis:

    Mgkn dia mmg admin JK... karena ol trus tiap waktu.... hmm....

    Nyebar hoax dikick admin lho mbak,, hati2

  • ANGGORO118

    10 April 2017

    PUTRA782 tulis:

    Spion ning peda motor nge he3

    Mosok mimin JK iso guyonan ning thread,,

    Nge he3 ra bro??

    wkwk aneh mereka sing nyebut aku mimin

  • PUTRA782

    10 April 2017

    Mz anggoro iku mimin KW super beE mksudE konco2 iku :$)

  • ANGGORO118

    10 April 2017

    PUTRA782 tulis:

    Mz anggoro iku mimin KW super beE mksudE konco2 iku :$)

    Nge he3 ae pokokE bro

    wkwk

  • AYUN952

    10 April 2017

    PUTRA782 tulis:

    Yo beE mz Anggoro ra reti nek kera ngalam luwih spesifik aremanita kuwi wis nulis sak gedhe2Ne.. JUTEK ngga pake bebek nge he3

    Cie stalking profilku yo hahaha

  • AYUN952

    10 April 2017

    NITA804 tulis:

    Lah... wong jowo kog ra ngerti mutung...? Mutung kie seng panganane gedang nang bonbin kae lhu.... wkwkwwk.....

    Aku jowo kekinian mbak e

  • PUTRA782

    10 April 2017

    Oops.. konangAn wis.. Untung durung kondangAn #ehh

  • AYUN952

    10 April 2017

    PUTRA782 tulis:

    Dekne retiE sangkal putung karo puntung rokok nge he3 #pisMbaAyun

    Kok reti se? Ngerti a? Boso endi iku

  • AYUN952

    10 April 2017

    PUTRA782 tulis:

    Oops.. konangAn wis.. Untung durung kondangAn #ehh

    Lek kondangan nang rabine mas darmono ambek mbak darmini

  • ANGGORO118

    10 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Cie stalking profilku yo hahaha

    wkwk

  • ANGGORO118

    10 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Lek kondangan nang rabine mas darmono ambek mbak darmini

    Darmini koe to yun??

    akhirnya married jg

    Aku diundang loh,, ojo lali

    wkwk

  • PUTRA782

    10 April 2017

    Apalah.. Apalah.. Ak sng retiNe ngalup karo se ngalam raya kuwi tok

  • AYUN952

    10 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    wkwk

    Ojo ngguyu ae, km yo stalking pisan ngono wkwkwkwk

  • AYUN952

    10 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Darmini koe to yun??

    akhirnya married jg

    Aku diundang loh,, ojo lali

    wkwk

    Malesin -_-

    .

    MIMIIIIINN INILOH MAS ANGGORO MENYEBAR FITNAH MIIIINNN, TENDANG DIA MIIIINN, KAN FITNAH GABOLE KAN YA MIN

  • ANGGORO118

    10 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Ojo ngguyu ae, km yo stalking pisan ngono wkwkwkwk

    Koe yo tau stalking yun ning aku

    wkwk

  • AYUN952

    10 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Koe yo tau stalking yun ning aku

    wkwk

    Tp wes suwe -_- tp ga bermutu stalking dirimu wek

  • ANGGORO118

    10 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Malesin -_-

    .

    MIMIIIIINN INILOH MAS ANGGORO MENYEBAR FITNAH MIIIINNN, TENDANG DIA MIIIINN, KAN FITNAH GABOLE KAN YA MIN

    guyon yun,, serius amat sih??

  • PUTRA782

    10 April 2017

    Yah.. Dadi obat nyamuk.. Mlipir ahh..

  • 10 April 2017

    Wes tak urun nguyu wae ben ra stress..... wkwkwkwk...

  • AYUN952

    10 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    guyon yun,, serius amat sih??

    Aku ga serius, aku dua rius wek

    Karena berdua lebih asyique drpd sendirian (?)

    .

    Lagian njodohno ambek mas darmono, mbok njodohno ambek sing keren ngono kek

  • ANGGORO118

    10 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Tp wes suwe -_- tp ga bermutu stalking dirimu wek

    Aku sing waras ngalah ae..

  • 10 April 2017

    Keren kie lak wong seng ra tahan nak diitik2 tho....

    AYUN952 tulis:

    Aku ga serius, aku dua rius wek

    Karena berdua lebih asyique drpd sendirian (?)

    .

    Lagian njodohno ambek mas darmono, mbok njodohno ambek sing keren ngono kek

5476 – 5500 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 219  220  221 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan