Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

6026 – 6050 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 241  242  243 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Muntah duwek

    Duwek ki opo?

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    SETYA612 tulis:

    Slmt ktemu lg nnti malem yo..  :D

    Ketemu ning ndi bro?

  • AYUN952

    18 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Duwek ki opo?

    Senenganku

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Senenganku

    Duwet to kamsudmu?

  • AYUN952

    18 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Duwet to kamsudmu?

    Yoi brow

  • 18 April 2017

    Ning forum lah..  Hehe..

    ANGGORO118 tulis:

    Ketemu ning ndi bro?

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    SETYA612 tulis:

    Ning forum lah..  Hehe..

    Kok ngko bengi??

    Lha saiki bukane wis ketemu bro?

    hehe

  • PRISKA446

    18 April 2017

    Ndak...duduk mas anggoro kyoe...

    Lak ngko nongol wonge...

    ANGGORO118 tulis:

    Lha wa mu mbok kekne sp ae?

    Sing wa yo di antara mereka to pris

    Aku ora lho,, aku duwene nggone darmono &  si nge he3 tok

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Yoi brow

    Ooo bunder

    Tak kiro koe seneng cowok

    Ternyata sing disenengi duwex

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    PRISKA446 tulis:

    Ndak...duduk mas anggoro kyoe...

    Lak ngko nongol wonge...

    Opo darmono??

    wkwk

  • PRISKA446

    18 April 2017

    Aku wes ra iso inbox...

    Hadewh...

    Biarin aja smpe de'e ngaku dewe...

    ANGGORO118 tulis:

    Opo darmono??

    wkwk

  • AYUN952

    18 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ooo bunder

    Tak kiro koe seneng cowok

    Ternyata sing disenengi duwex

    Cowo iku guduk gawe disenengi, tp gawe dicintai

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Cowo iku guduk gawe disenengi, tp gawe dicintai

    Sipppp

    Jik cemberut ra?

  • AYUN952

    18 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Sipppp

    Jik cemberut ra?

    Iyo, aku pgn pangsit, luwe :-(

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Iyo, aku pgn pangsit, luwe :-(

    Pangsite nggo es ra?

  • AYUN952

    18 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Pangsite nggo es ra?

    Iyo ambek es degan. Pangsit semangkok ambek es degan segelas waaahh kanelop

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Iyo ambek es degan. Pangsit semangkok ambek es degan segelas waaahh kanelop

    Dibungkus ra?

  • RENDY070

    18 April 2017

    Sugeng Siang, salam kenal mas/mbak/adik2, kulo asli Solotigo.

    Mangkeh2 mbok menawi enten kopdar bareng kulo tak nyuwun sewu nggih :-D:-p

  • CIEDIE549

    18 April 2017

    solotigo, ethuk pitu yo mas? hehehehe

    RENDY070 tulis:

    Sugeng Siang, salam kenal mas/mbak/adik2, kulo asli Solotigo.

    Mangkeh2 mbok menawi enten kopdar bareng kulo tak nyuwun sewu nggih :-D:-p

  • PRISKA446

    18 April 2017

    Cciiiyyeeehhh mbak CD...

    Ngode...

    CIEDIE549 tulis:

    solotigo, ethuk pitu yo mas? hehehehe

  • PRISKA446

    18 April 2017

    Sugeng sonten...

    Salam kenal juga mas rendy....

    Koq nyuwune mung sewu? Aku lah pingine nyuwun sakyuto...

    Xiixixi.....:D

    RENDY070 tulis:

    Sugeng Siang, salam kenal mas/mbak/adik2, kulo asli Solotigo.

    Mangkeh2 mbok menawi enten kopdar bareng kulo tak nyuwun sewu nggih :-D:-p

  • EKO789

    18 April 2017

    Sopo ya haha

    PRISKA446 tulis:

    Ndak...duduk mas anggoro kyoe...

    Lak ngko nongol wonge...

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    PRISKA446 tulis:

    Sugeng sonten...

    Salam kenal juga mas rendy....

    Koq nyuwune mung sewu? Aku lah pingine nyuwun sakyuto...

    Xiixixi.....:D

    Iki yo podo ngode ki..

    Sippp

  • AYUN952

    18 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Dibungkus ra?

    Citarasa berkurang ketika dibungkus~

    Apasi

  • ANGGORO118

    18 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Citarasa berkurang ketika dibungkus~

    Apasi

    Lha opo to?

    Tgl tuo jik cemberut ra?

6026 – 6050 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 241  242  243 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan