Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

6626 – 6650 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 265  266  267 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    AYUN952 tulis:

    OM ANGGORO, MBK NITA, KIRIMEN KONTAK WA NE SAMPEAN YO

    AYO GAWE GRUP WA JAVANESE MERGANE MINGDEP AKU KATE OFF TEKAN JK, GELEM OPO GA? LEK GA YWS GPP :-)

    Ok,, tak dadi anggota penuh sik yun..

    Monyong2 pirang2 minggu wingi putra curhat karo aku ngekei wa cewek trs dikertu abang ki py nek aku yo dikertu abang?

    Ko aku tak takok bro eko ae nek wis anggota penuh,, wedi aku nek jaluk cewek kan ra entuk kesusu nek jaluk ning cewek :-D

    29 April 2017 diubah oleh ANGGORO118

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    AYUSARI311 tulis:

    Lagi balapan to mbak? Hehe koq salip2an...nggango ngepot Karo mbelok Ra?

    NITA804 tulis:

    Balapan nang solo... nak numpak sepur mudun stasiun balapan...

    Stasiun Balapan, Didi Kempot

    Ning stasiun balapan

    Kuto solo sing dadi kenangan

    Kowe karo aku

    Naliko ngeterke lungamu

    Ning stasiun balapan

    Rasane koyo wong kelangan

    Kowe ninggal aku

    Ra kroso netes eluh ning pipiku

    Da a... Dada sayang

    Da... Slamat jalan

    Reff:

    Janji lungo mung sedelo

    Jare sewulan ra ono

    Pamitmu naliko semono

    Ning stasiun balapan solo

    Jare lungo mung sedelo

    Malah tanpo kirim warto

    Lali opo pancen nglali

    Yen eling mbok enggal bali

    # nyanyi :-D:-D:-D

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Duh maleh pgn kan :-(

    Aku yo pingin ki??

    Ah sudahlahhhh

    Maksi sik guys :-D

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    MIRA424 tulis:

    Cah iki..ki emang kabeh..2x doyan....(omnivora pemakan segala)...

    Sugeng enjang lur..happy long weekend......

    Ngono kui jenenge normal mir,, kebutuhan urip :-D

    Wah wis awan ki,, sugeng siang ae ya.. :-D

    29 April 2017 diubah oleh ANGGORO118

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    MIRA424 tulis:

    Seneng bingitzzz tread iki wes nyalip tread sebelah.....wawawakkkk ayoooooo nguya nguyu..maneh,,,neng kene......wawawakkkkkkkk

    Sssttttt ojo diece to,, ra entuk loh,, po rung tau dikirimi surat cinta mimin??

    Koe ngguya ngguyu dw ya.. Aku tak sing nyawang :-D

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Iyolah, penak to sing dadi bojoku gausa bingung lek ngejak aku kuliner wkwk

    Iyo beruntung pokokE sing dadi bojone ayun..

    Nek bingung gondelan bareng ae lah :-D

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    NITA804 tulis:

    Kuah khan emg air jahe... plus sari kedele.... jadi klo rasa yha sama kuahnya...

    Nggo sari kedele to?

    Nek wedang ronde ki nggo sari kedele ra to?

    Soale aku isone mung mangan,, ra reti bahanE opo ae :-D

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Biasane ono wong dodol sekoteng sasetan, jd kita nek rmh karek kasi air anget tok wes dadi. Papaku biasane biyen seneng iku wkwk

    Sekoteng sasetan? setan opo yun? Ngeri loh koe :-D

  • BAGUS901

    29 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ok,, tak dadi anggota penuh sik yun..

    Monyong2 pirang2 minggu wingi putra curhat karo aku ngekei wa cewek trs dikertu abang ki py nek aku yo dikertu abang?

    Ko aku tak takok bro eko ae nek wis anggota penuh,, wedi aku nek jaluk cewek kan ra entuk kesusu nek jaluk ning cewek :-D

    emang nek rung anggota penuh ra oleh ngkei no WA?

  • AYUN952

    29 April 2017

    NITA804 tulis:

    Yo seng putih kui lak seko dele yun... nang kene 5rb nak ra salah...  esuk awan bengi ono nang kene gur seng dodol ganti2...

    Walah nek mlg ada e pas mlm tok kyk ronde ambek angsle

  • AYUN952

    29 April 2017

    NITA804 tulis:

    Ak tung perpanjang anggota yun... mgko nak wes perpanjang tak inbox koe yo...

    Ealah aku selak off tekan kene lho wkwk

  • AYUN952

    29 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ok,, tak dadi anggota penuh sik yun..

    Monyong2 pirang2 minggu wingi putra curhat karo aku ngekei wa cewek trs dikertu abang ki py nek aku yo dikertu abang?

    Ko aku tak takok bro eko ae nek wis anggota penuh,, wedi aku nek jaluk cewek kan ra entuk kesusu nek jaluk ning cewek :-D

    Yws sampean inbox o mas eko ae, lha mas eko lho wegah nggawe grup wa, guwayaaaa -_-

  • AYUN952

    29 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Aku yo pingin ki??

    Ah sudahlahhhh

    Maksi sik guys :-D

    Pgn opo?

  • AYUN952

    29 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Iyo beruntung pokokE sing dadi bojone ayun..

    Nek bingung gondelan bareng ae lah :-D

    Poae om om

  • AYUN952

    29 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Sekoteng sasetan? setan opo yun? Ngeri loh koe :-D

    Haduh mksdku saschet. Guduk setan -_-

  • 29 April 2017

    Klo wedang ronde tdk pake sari kedelai... tp tepung ketan diisi gulajawa n kacang...

    ANGGORO118 tulis:

    Nggo sari kedele to?

    Nek wedang ronde ki nggo sari kedele ra to?

    Soale aku isone mung mangan,, ra reti bahanE opo ae :-D

  • 29 April 2017

    Bukan tdk blh mas tp klo tdk anggota penuh kie ra iso kirim surat utowo moco surat...

    BAGUS901 tulis:

    emang nek rung anggota penuh ra oleh ngkei no WA?

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    BAGUS901 tulis:

    emang nek rung anggota penuh ra oleh ngkei no WA?

    Ora ngono maksudku mas..

    Nih ada ketentuan dr JK di tulisan syarat dan kondisi yg warnanya biru letaknya paling bawah aku ambil yg no 16,, tp tak edit,, untuk lbh jelasnya bs dilihat di ketentuan syarat & kondisi :-)

    16. memberikan atau meminta kontak info pribadi (meliputi, namun tidak terbatas pada, nomor telepon, PIN BB, alamat email, username Skype, kontak info Facebook, dan username Yahoo Messenger) dalam komunikasi pribadi anda dengan anggota lain, sebelum melakukan komunikasi yang mendalam satu sama lain secara eksklusif melalui sistem internal www.jodohkristen.com selama minimal 1 (satu) minggu; (j) menuliskan atau mempublikasikan kontak info pribadi (meliputi, namun tidak terbatas pada, nomor telepon, PIN BB, alamat email, username Skype, kontak info Facebook, dan username Yahoo Messenger) pada area umum di www.jodohkristen.com (meliputi, namun tidak terbatas pada, chatbox, forum, dan profil esai);

    29 April 2017 diubah oleh ANGGORO118

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Yws sampean inbox o mas eko ae, lha mas eko lho wegah nggawe grup wa, guwayaaaa -_-

    Yo ngko nek aku wis anggota penuh sik drg tak perpanjang og

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Pgn opo?

    Pgn berdua sm kamu,, :-p

    Yo pgn tahwa to,, kn mau bahas tahwa

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Poae om om

    Monyong2 kok aku diceluk om to?

    Mbak nita diceluk mbak??

    Jangan gila donk yun :-D

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    AYUN952 tulis:

    Haduh mksdku saschet. Guduk setan -_-

    Owalah saschet to

    Makane nek ngetik sing jelas to yun

    :-D:-D

  • ANGGORO118

    29 April 2017

    NITA804 tulis:

    Klo wedang ronde tdk pake sari kedelai... tp tepung ketan diisi gulajawa n kacang...

    Iyo bener mbak,, soale nek tak sruputtt ngono ra ono rasane sari kedelai tp wedang jahe

  • CIEDIE549

    29 April 2017

    Hola sederek.... Boleh info no wa tp di via inbox, itupun gak boleh langsung.  Aku pernah gitu,  lgs dpt peringatan.  Hrs berbalas2an inbox bbrp kali dulu.  Lha menurutku kesuwen,  eh koq di prit karo admin. Yawis manut.

  • AYUN952

    29 April 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Yo ngko nek aku wis anggota penuh sik drg tak perpanjang og

    Ngkol lek aku keburu off dr JK, sampean kirim nng mas eko ae ya, rayuen mas eko ben dy yo gelem melu grup wa :-( mbak mira ambek mbak priska wes setuju kok

6626 – 6650 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 265  266  267 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan