Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

7126 – 7150 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 285  286  287 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 10 Mei 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Yo gpp mung berdua mbak.. nek cewek berdua kan lumrah karo gandengan tangan,, :-D lha nek cowok berdua gandengan?? cucoks kelessss,, ooo.. emmm.. jii.. heloooow.. wkwkwk :-D

    Iyo aku ngerti gojek,, tenangno pikirmu,, aku ra nesu :-)

    Wah curiga aku, Ki ketoe pengalaman banget ngerti Yen cucoks barang hmmm ckck -_-

    Ak Yen ketemu kanca cewek ora gandengan koq, tapi ngerumpi hahaha

  • ANGGORO118

    10 Mei 2017

    MIRA424 tulis:

    Juve babak pertama main'e apikkk babak keloro..kok mondo melempem....

    Melempem emang kerupuk? :-D

    Uwis kesel pemainE,,

  • ANGGORO118

    10 Mei 2017

    MIRA424 tulis:

    Sudah halaman 285.... hadeuuuuhhh.....

    Wawawakkk ketinggalan kreto manehhhhh.......

    Nyusul ning stasiun gambir opo jatinegara mirrrr..

  • ANGGORO118

    10 Mei 2017

    AYUSARI311 tulis:

    Wah curiga aku, Ki ketoe pengalaman banget ngerti Yen cucoks barang hmmm ckck -_-

    Ak Yen ketemu kanca cewek ora gandengan koq, tapi ngerumpi hahaha

    Baca berita di internet,, aku kan cowok 100 % normal mbak :-D

    Iyo ngerumpi,, nek cowok ngumpul trus ngerumpi ono ra yo?? wkwkwk :-D

  • EKO789

    11 Mei 2017

    Babak kedua nyantai . kbobolan gol yg ngga pnting

    MIRA424 tulis:

    Juve babak pertama main'e apikkk babak keloro..kok mondo melempem....

  • ANGGORO118

    11 Mei 2017

    EKO789 tulis:

    Babak kedua nyantai . kbobolan gol yg ngga pnting

    yg penting tu agg 4-1 wis gpp bro :-)

    Nanti di final,, Juventus vs Real Madrid

  • NITA804

    11 Mei 2017

    Iyo aku yo solo.... ayo kapan ketemu....

    AYUSARI311 tulis:

    Mbak Nita Yo solo to mbak? Tiwas ajak2 ternyata adoh

  • NITA804

    11 Mei 2017

    Muk alesan thok... opo wedi nak konangan tibae nak bengi seneng ganggo rok.... wkwkwk...

    Piss yo...

    ANGGORO118 tulis:

    aku raiso mbak,, sibuk bingitttt :-D

  • ANGGORO118

    11 Mei 2017

    NITA804 tulis:

    Muk alesan thok... opo wedi nak konangan tibae nak bengi seneng ganggo rok.... wkwkwk...

    Piss yo...

    wkwkwk,, koyo lagune project pop.. "jangan ganggu banci,, jangan ganggu banci.. lan sak teruse :-D

    tenang ko nek wis ra sibuk tak sempetne kopdar,, sopo sing pingin kopdar karo aku?? ngacung :-D wis berdua karo aku gpp,, rame2 yo gpp,,

    iyo pisssang goyeng enyak rasanE mbak :-)

  • 11 Mei 2017

    NITA804 tulis:

    Iyo aku yo solo.... ayo kapan ketemu....

    Pas podo2 longgar wektune wae mbak :) sopo ngerti ana sing njedhul selain kita, ketemu Ning foodcourt utawa warung ngendi ngono, akeh warung anyar mbak ak durung tau nyoba Yoan #modusgolekbolodolan hahahaha

  • ANGGORO118

    11 Mei 2017

    AYUSARI311 tulis:

    Pas podo2 longgar wektune wae mbak :) sopo ngerti ana sing njedhul selain kita, ketemu Ning foodcourt utawa warung ngendi ngono, akeh warung anyar mbak ak durung tau nyoba Yoan #modusgolekbolodolan hahahaha

    Nah mbak2E mengawali kopdar berdua sik,, ko nek aku wis longgar bingit tak njedul :-D

    Kuliner ning solo sing anyar akeh,, pingin nyoba jg aku :-),, aku ra modus,, ngekei woro2 :-)

    Monyong2 nek iso kirim WA,, ben ngobrol2E gampang,, kirim ning mira opo mbak wahyuni ae..

    #cmiww

  • NITA804

    11 Mei 2017

    Nak pgn maem gratis nang warung Steak.e adikku wae... tak traktir.... neng ojo ngmg anggoro ndak nusul.... khan biasane seneng seng gratis.. hahaha..

    AYUSARI311 tulis:

    Pas podo2 longgar wektune wae mbak :) sopo ngerti ana sing njedhul selain kita, ketemu Ning foodcourt utawa warung ngendi ngono, akeh warung anyar mbak ak durung tau nyoba Yoan #modusgolekbolodolan hahahaha

  • ANGGORO118

    11 Mei 2017

    NITA804 tulis:

    Nak pgn maem gratis nang warung Steak.e adikku wae... tak traktir.... neng ojo ngmg anggoro ndak nusul.... khan biasane seneng seng gratis.. hahaha..

    wkwk,, mbak nita,, aku krungu loh.. :-D

    sing gratisan ki marai urip betah og,, iki nek aku loh ya.. hadehhh,, wkwkwk :-D:-D:-D

  • NITA804

    11 Mei 2017

    Lho lak bener tho.... krungu gratis lgsg nggeh....

    Wkwkkwwk..

    ANGGORO118 tulis:

    wkwk,, mbak nita,, aku krungu loh.. :-D

    sing gratisan ki marai urip betah og,, iki nek aku loh ya.. hadehhh,, wkwkwk :-D:-D:-D

  • ANGGORO118

    11 Mei 2017

    NITA804 tulis:

    Lho lak bener tho.... krungu gratis lgsg nggeh....

    Wkwkkwwk..

    Iyo bener cm wektune sing durung longgar mbak,, 100 % ra iso melu,, pisss.. :-D

    wkwkwk :-p

  • 11 Mei 2017

    NITA804 tulis:

    Nak pgn maem gratis nang warung Steak.e adikku wae... tak traktir.... neng ojo ngmg anggoro ndak nusul.... khan biasane seneng seng gratis.. hahaha..

    Jan wah pas banget ana warung steak barang mbak Nita :) lah Yo njedhul Anggoro Haha kekuatan kata gratis ncen aajaib

    11 Mei 2017 diubah oleh AYUSARI311

  • ANGGORO118

    11 Mei 2017

    AYUSARI311 tulis:

    Jan wah pas banget ana warung steak barang mbak Nita :) lah Yo njedhul Anggoro Haha kekuatan kata gratis ncen aajaib

    Aku mung meramaikan loh ben sampeyan2 ngguyu,, :-)

    MesaknE mosok sing kopdar wong 2 tok..

    KenyataanE aku yo ra melu.. :-)

  • ANANG709

    11 Mei 2017

    Tukang lawak ki mesti.. Tugase nggawe wong ngguyu.. Hehe...

    ANGGORO118 tulis:

    Aku mung meramaikan loh ben sampeyan2 ngguyu,, :-)

    MesaknE mosok sing kopdar wong 2 tok..

    KenyataanE aku yo ra melu.. :-)

  • PAULACHR544

    11 Mei 2017

    Salam kenal sederek sedanten, kula saking magelang

  • ANANG709

    11 Mei 2017

    Salam kenal kembali... Selamat datang di forum javanese,, santai saja gak harus boso kromo.. Ning kene ojo gampang tersinggung soale ki wonge akeh sing celelekan alias guyon.. Hehe..

    PAULACHR544 tulis:

    Salam kenal sederek sedanten, kula saking magelang

  • 12 Mei 2017

    Kpn ya bro finale??

    ANGGORO118 tulis:

    yg penting tu agg 4-1 wis gpp bro :-)

    Nanti di final,, Juventus vs Real Madrid

  • 12 Mei 2017

    PAULACHR544 tulis:

    Salam kenal sederek sedanten, kula saking magelang

    Sugeng rawuh mbak Paula :) salam kenal juga

  • ANGGORO118

    12 Mei 2017

    ANANG709 tulis:

    Tukang lawak ki mesti.. Tugase nggawe wong ngguyu.. Hehe...

    Nek aku tukang lawak wis dadi artis pelawak loh mas.. hehe

    Eeee.. ternyata bukan..  yo mung sitik2 iso banyol,, Kadang2 lucu ning okeh ra lucunE :-D

  • ANGGORO118

    12 Mei 2017

    SETYA612 tulis:

    Kpn ya bro finale??

    Juventus vs Real Madrid

    4 Juni 2017 jam 02.45 WIB,, ning SCTV bro..

  • ANGGORO118

    12 Mei 2017

    PAULACHR544 tulis:

    Salam kenal sederek sedanten, kula saking magelang

    Met bergabung di JK Javanese

    Salken jg

7126 – 7150 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 285  286  287 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan