Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

826 – 850 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 33  34  35 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 27 Juli 2016

    syallom semuanya..sugeng ndalu,

    @mb. Roma...sugeng tepang saking kulo nggih ( salam kenal dari saya ya)

    saya bantu jawab nggih pertanyaan utk mas Joan 905.

    *sederek = saudara

    *derek..klu ndak salah penulisan yg bnr utk kata derek adalah nderek (dlm bhs jawa). Nderek/derek artinya : ikut

    hehee...jadi jika kata derek/nderek td di gabung dgn kalimat pernyataan/ajakan dr mas Joan905 sudah beda arti mbak..

  • PUNGKI264

    29 Juli 2016

    Ijin gabung, kulo asli jawi tengah.  Salam kenal sedoyo

  • JOAN905

    1 Agustus 2016

    Jeng Roma...itu sudah di jawab oleh Jeng Tina :)

    Mohon maaf kepada semua yg sudah ataupun yg baru bergabung di JK Javanese, karena kesibukan saya semakin super jadi saya tidak bisa menyapa saudara semua setiap saat.

    Tapi masih ada Jeng Stefany yg sangat rajin dan yg lainnya yg bisa menemani ada semua.

    Berkah Dalem

  • SHEIZ004

    1 Agustus 2016

    Sugeng sonten nderek gabung,

    Saking ngayogyokarto;)

    Berkah Dalem,,

  • 1 Agustus 2016

    Mampir ke tetangga ah ...

    boleh yah :D

  • SHEIZ004

    1 Agustus 2016

    Ah elah, kakang Ts,wonten pundi niki hla kok malah mlipir hehe piss

  • 5 Agustus 2016

    Piye kabare para sedulur???

  • STEFANY387

    5 Agustus 2016

    Puji Tuhan sae...

    NAWANG415 tulis:

    Piye kabare para sedulur???

  • ANDREAS753

    5 Agustus 2016

    Sugeng dalu para sedherek sadaya..

    nDherek absen, kulo saking Kulon Progo Binangun..

    mugi saged nambah pasedherekan..

  • 5 Agustus 2016

    Sugeng ndalu para sederek, ijin gabung.

    nyuwun sewu basa kulo teng pecotot maklum ageng ing luar njawi

  • AGUNG838

    6 Agustus 2016

    Permisi numpang lewat mba'e mas'e

    Hehe????

  • ARFIAN017

    6 Agustus 2016

    wun sewu, eh mang ngewu diink..

    nderek Langkung mas mbak, ajeng tangLet, tangLet ning rodo curhat sitik dink

    nek umur 29 njuk jombLo wis kerjo rodo cukup (pas nggo madang dong njajan) tur wis bosen ngopo2, kegiatan opo jaL sing josh? sakLiane kon mati Lho, nek mati aku ra tekon.

    wun

  • 6 Agustus 2016

    Lha hobbyne opo mas

    ARFIAN017 tulis:

    wun sewu, eh mang ngewu diink..

    nderek Langkung mas mbak, ajeng tangLet, tangLet ning rodo curhat sitik dink

    nek umur 29 njuk jombLo wis kerjo rodo cukup (pas nggo madang dong njajan) tur wis bosen ngopo2, kegiatan opo jaL sing josh? sakLiane kon mati Lho, nek mati aku ra tekon.

    wun

  • ARFIAN017

    6 Agustus 2016

    TORO617 tulis:

    Lha hobbyne opo mas

    ngegame, ngeband, turu, trus po meneh ya? akeh kok, tur wis kabeh tur bosen, koyo kanciLen bingung meh ngopo, maksudte kuLo niku sing dereng tau ne..

  • 6 Agustus 2016

    bingunge mben ndino rak mas, he3

    mergone faktor menjomblo paling mas, nek msalahe  iki yo podo he3

    6 Agustus 2016 diubah oleh TORO617

  • ETTY026

    6 Agustus 2016

    Nderek langkung :D

  • ARFIAN017

    6 Agustus 2016

    TORO617 tulis:

    bingunge mben ndino rak mas, he3

    mergone faktor menjomblo paling mas, nek msalahe  iki yo podo he3

    iyo mas mbendino.. oh ha podo, njenengan kuat suwe, obate nopo mas?

  • 6 Agustus 2016

    ARFIAN017 tulis:

    iyo mas mbendino.. oh ha podo, njenengan kuat suwe, obate nopo mas?

    obate yo dilakoni,anggep wae kabeh kui senine urip ono seneng ono susah termasuk njomblo, seng penting usaha sek sopo ngerti seng kuasa ngei dalan. Toh urepe manungso ora lebih sejuto jam.

    wes tamblek nek ditakoi soal bojo he3

  • 6 Agustus 2016

    monggo diajeng badhe tindak pundi, atos2 nggeh.

    ============================

    # Edisi belajar basa Jawa

    ETTY026 tulis:

    Nderek langkung :D

    6 Agustus 2016 diubah oleh TORO617

  • 7 Agustus 2016

    Bosen ngopo2 tp ra bosen mangan ro jajan yo mending wisata Kuliner wae Dik Bro... Pas to mangan ro jajan, apik meneh neh iso njajakke dulure heheh

    Sumonggo...

  • 9 Agustus 2016

    Wah setuju banget, mumpung baper ( bawaan laper) he3

    #koco motone keren

    NAWANG415 tulis:

    Bosen ngopo2 tp ra bosen mangan ro jajan yo mending wisata Kuliner wae Dik Bro... Pas to mangan ro jajan, apik meneh neh iso njajakke dulure heheh

    Sumonggo...

  • ELISA859

    9 Agustus 2016

    Waduh kangmas TORO,kulo mboten gadah sewu meniko pripun??

    TORO617 tulis:

    Sugeng ndalu para sederek, ijin gabung.

    nyuwun sewu basa kulo teng pecotot maklum ageng ing luar njawi

  • 9 Agustus 2016

    Enggeh sak wontene:-D

    ELISA859 tulis:

    Waduh kangmas TORO,kulo mboten gadah sewu meniko pripun??

    TORO617 tulis:

    Sugeng ndalu para sederek, ijin gabung.

    nyuwun sewu basa kulo teng pecotot maklum ageng ing luar njawi

  • ELISA859

    9 Agustus 2016

    Wontene namong roso lan tresno loh kangmas,,

    TORO617 tulis:

    Enggeh sak wontene:-D

  • 9 Agustus 2016

    Sak meniko kulo nembe butuh seng wonten nol nole he3

    9 Agustus 2016 diubah oleh TORO617

826 – 850 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 33  34  35 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan