Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

8801 – 8825 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 352  353  354 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 17 Juni 2017

    Deweke jare nduwe bakat nyanyi wes suwe terpendam lha nek wes profesional meh tampilke neng kene pas agustusan awake dewe siape kado wae mbuh kadone opo,  ....

  • ANGGORO118

    17 Juni 2017

    HARDIYANA688 tulis:

    lamaran mbah Tor kan arep nglamar sampean..hahahhaa piye toh cah iki

    Lha yo to wis tuo kok yo lali..

    MakanE ojo kakehan mangan kebaf mbah..

    :-D

  • ANGGORO118

    17 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Deweke jare nduwe bakat nyanyi wes suwe terpendam lha nek wes profesional meh tampilke neng kene pas agustusan awake dewe siape kado wae mbuh kadone opo,  ....

    Terpendam ki opo ning jero lemah mbah?

    :-D

  • 17 Juni 2017

    HARDIYANA688 tulis:

    lamaran mbah Tor kan arep nglamar sampean..hahahhaa piye toh cah iki

    Lo do konslet to,opo mergo kakean kebab popiye? Hehehe

  • SELLY186

    17 Juni 2017

    Kak seto...

    telah terjadi tindak bullying terhadap anak dibawah sumur. Mohon ditindak lanjut

    Help me kak seto..

  • ANGGORO118

    17 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    Kak seto...

    telah terjadi tindak bullying terhadap anak dibawah sumur. Mohon ditindak lanjut

    Help me kak seto..

    SeTo ki Selly Toro..

    :-D

  • 17 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Lha yo to wis tuo kok yo lali..

    MakanE ojo kakehan mangan kebaf mbah..

    :-D

    Aku ndelok kebab ae wes mblenger makane tak kei nggo sampean2 kui, tp ojo salah kebab seng ndok kandang kui

  • 17 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    SeTo ki Selly Toro..

    :-D

    Wah salah mangan kebab iki,

  • SELLY186

    17 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Deweke jare nduwe bakat nyanyi wes suwe terpendam lha nek wes profesional meh tampilke neng kene pas agustusan awake dewe siape kado wae mbuh kadone opo,  ....

    Di sawer sego koreng opo kebab araf wae

    Warek lur..

  • ANGGORO118

    17 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Aku ndelok kebab ae wes mblenger makane tak kei nggo sampean2 kui, tp ojo salah kebab seng ndok kandang kui

    Ngapusi opo iso ndelok?

    Kocomotomu kan ireng?

    Opo ra peteng kabeh mbah?

    :-D

  • ANGGORO118

    17 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Wah salah mangan kebab iki,

    Kak seto aku salah mangan kebaf..

    :-D

  • 17 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    Di sawer sego koreng opo kebab araf wae

    Warek lur..

    Tak kon mangan kebab neng nduwur malah kebab neng kandang,

    17 Juni 2017 diubah oleh TORO617

  • 17 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Kak seto aku salah mangan kebaf..

    :-D

    Kebab seng KErian BABi kui

  • ANGGORO118

    17 Juni 2017

    Kak SeTo,,

    Aku pamit sik yo..

    Sugeng ndalu..

    Ojo lali sing rukun..

    :-D

  • 17 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ngapusi opo iso ndelok?

    Kocomotomu kan ireng?

    Opo ra peteng kabeh mbah?

    :-D

    Oooo jo gumun kocomotoku iki otomatis peteng iso ketok,

  • 17 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Kak SeTo,,

    Aku pamit sik yo..

    Sugeng ndalu..

    Ojo lali sing rukun..

    :-D

    Jo lali rambute dikrukupi plastik,hehehe

  • SELLY186

    17 Juni 2017

    Lapak e mpun buyar to lur?

    17 Juni 2017 diubah oleh SELLY186

  • 17 Juni 2017

    Panganane entek yo buyar,hehehe

    Tak sangoni kebab wes warek sesok meneh. Do hobby mangan kebab,hehehe

    17 Juni 2017 diubah oleh TORO617

  • SELLY186

    17 Juni 2017

    Wes warek penak e turu lur..

    Sesok ojo kebab maneh, ganti menu. Krabby patty kek ben gak mblenger kebab

  • 17 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    Wes warek penak e turu lur..

    Sesok ojo kebab maneh, ganti menu. Krabby patty kek ben gak mblenger kebab

    Hehehe

  • EKO789

    17 Juni 2017

    Selmt malem

  • HARDIYANA688

    18 Juni 2017

    Sugeng enjing...ampun kesupen ngibadahe yo..

    mugi Gusti Yesus paring berkah lan jodo..menawi dereng angsal jodo nggih ditengga mawon kanthi sabar lan bingah

  • ANGGORO118

    18 Juni 2017

    HARDIYANA688 tulis:

    Sugeng enjing...ampun kesupen ngibadahe yo..

    mugi Gusti Yesus paring berkah lan jodo..menawi dereng angsal jodo nggih ditengga mawon kanthi sabar lan bingah

    Siap ndannn..

  • SELLY186

    18 Juni 2017

    Selamat siang lur..

    Tuhan memberkati^^

  • SELLY186

    18 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Siap ndannn..

    Sing iki komandan opo hamdan lur..

    Wkkkkwk

8801 – 8825 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 352  353  354 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan