Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

9226 – 9250 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 369  370  371 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • MIRA424

    24 Juni 2017

    MULYONO146 tulis:

    Wala mudik sambil nton tv...

    Hehehe galau tempat air kale..

    Jeng mira neng jakarta opo wes mudik

    ...

    Ora mudik mas bro.. Jaga kemayoran ae men ora mlayu.... Tempat air mah GALONNNNNNNNN kaleeeeeee waqawawakkkkkk

  • MULYONO146

    24 Juni 2017

    Wala orang kmayoran jenengan..

    Kemayoran kok dijogo...wes aman jeng hehehe

  • EKO789

    24 Juni 2017

    Selmt pagi ????????

  • ANGGORO118

    24 Juni 2017

    MIRA424 tulis:

    Sumpah aku ra takon kowe mudik opo ora.... Wawawawakkkkkk

    Selly karo john toro endi ki?

    ono roti krumpul ono roti semir

    kang mul padamu mir

    selly ngadon roti

    mas toro mangan roti ultah

  • ANGGORO118

    24 Juni 2017

    EKO789 tulis:

    Selmt pagi ????????

    Pagi slamet

    Mudik ora bro?

  • 24 Juni 2017

    Chatingan ngucapke, selamat pagi

    Isuk isuk trhead javanese, isih sepi

    Gegoro Ms.Toro ngerayake anniversari

    Eh pengen konco ngejak mb. XXXXi

    Batin'e Ms. Anggoro opo ora meri ?

    Bukane aku pengen arep ngrecoki

    wong aku ora ngerti krononologi

    ojo baper, opo maneh gawe wedi

    nek serius, mugo2 ojo ditanggepi

    digawe hepi wae ojo gowo ati

    suwun pangapura sadurung'e seko memedi

    ora ono poto profil, yo koyo memedi

    heran yo gelem ngobrol karo memedi

    #priiiiiiiittttttttt pelanggaran

    ANGGORO118 tulis:

    ono roti krumpul ono roti semir

    kang mul padamu mir

    selly ngadon roti

    mas toro mangan roti ultah

    24 Juni 2017 diubah oleh ANDREAS171

  • SELLY186

    24 Juni 2017

    Sugeng enjing lur...

    Tuhan memberkati^^^

    24 Juni 2017 diubah oleh SELLY186

  • ANGGORO118

    24 Juni 2017

    ANDREAS171 tulis:

    Chatingan ngucapke, selamat pagi

    Isuk isuk trhead javanese, isih sepi

    Gegoro Ms.Toro ngerayake anniversari

    Eh pengen konco ngejak mb. XXXXi

    Batin'e Ms. Anggoro opo ora meri ?

    Bukane aku pengen arep ngrecoki

    wong aku ora ngerti krononologi

    ojo baper, opo maneh gawe wedi

    nek serius, mugo2 ojo ditanggepi

    digawe hepi wae ojo gowo ati

    suwun pangapura sadurung'e seko memedi

    ora ono poto profil, yo koyo memedi

    heran yo gelem ngobrol karo memedi

    #priiiiiiiittttttttt pelanggaran

    Sorry bro uwis bosen bales pantun..

    Tak sing minyak ae eh nyimak..

    #cmiww :-)

  • ANGGORO118

    24 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    Sugeng enjing lur...

    Tuhan memberkati^^^

    Selamat pagi gaesssss

    Gusti tansah mberkahi

  • 24 Juni 2017

    Sebener'e juga bosen, ngikut nimbrung soalnya ada kesempatan / ide ngomong basa jawa.
    Ya meskipun jawa-nya kasar/ngoko, biasane ngomong Indo sih.

    Aku coba ngikut nyimak ae lah:up:

    ANGGORO118 tulis:

    Sorry bro uwis bosen bales pantun..

    Tak sing minyak ae eh nyimak..

    #cmiww :-)

  • MIRA424

    24 Juni 2017

    MULYONO146 tulis:

    Wala orang kmayoran jenengan..

    Kemayoran kok dijogo...wes aman jeng hehehe

    Ngeh mas bro....

  • MIRA424

    24 Juni 2017

    ANDREAS171 tulis:

    Sebener'e juga bosen, ngikut nimbrung soalnya ada kesempatan / ide ngomong basa jawa.

    Ya meskipun jawa-nya kasar/ngoko, biasane ngomong Indo sih.

    Aku coba ngikut nyimak ae lah:up:

    Yo ne wes bosen ngomong jowo ngoko opo indo...yo ngomong  boso londo ngono loxxxxxxxxx

  • 24 Juni 2017

    Hahaha,

    Ngomong boso londo bukan kapasitasku , identitaskku , malah mblengeri engko
    Mb. Mira ae coba ngomong londo dhisik , monggo silahken :-)

    MIRA424 tulis:

    Yo ne wes bosen ngomong jowo ngoko opo indo...yo ngomong  boso londo ngono loxxxxxxxxx

  • SELLY186

    24 Juni 2017

    ANDREAS171 tulis:

    Hahaha,

    Ngomong boso londo bukan kapasitasku , identitaskku , malah mblengeri engko

    Mb. Mira ae coba ngomong londo dhisik , monggo silahken :-)

    Mbak mira isa e ngomong pake bahasa kalbu

    Ea... wkwkwkkw

  • ANGGORO118

    24 Juni 2017

    ANDREAS171 tulis:

    Sebener'e juga bosen, ngikut nimbrung soalnya ada kesempatan / ide ngomong basa jawa.

    Ya meskipun jawa-nya kasar/ngoko, biasane ngomong Indo sih.

    Aku coba ngikut nyimak ae lah:up:

    Iyo bro gpp..

    Bosen ga bosen sing penting enjoy ae..

    Gusti tansah mberkahi :-)

  • MIRA424

    24 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    Mbak mira isa e ngomong pake bahasa kalbu

    Ea... wkwkwkkw

    Iki lo bro andreas wes di jawab de sely nek aku iso ne ngomong BAHASA KALBU......

    WAWAWAKKKKKKMK.....

  • ANGGORO118

    24 Juni 2017

    ANDREAS171 tulis:

    Hahaha,

    Ngomong boso londo bukan kapasitasku , identitaskku , malah mblengeri engko

    Mb. Mira ae coba ngomong londo dhisik , monggo silahken :-)

    Arep ngomong londo kek utowo opo kek

    Sing penting konco2 kabeh iso ngguyu ngekek

    Monyong2 fotomu kok membiru? ora disileh pak RT nggo gawe KTP to kan wis ono E -  KTP..

    hehe pisss

  • ANGGORO118

    24 Juni 2017

    MIRA424 tulis:

    Iki lo bro andreas wes di jawab de sely nek aku iso ne ngomong BAHASA KALBU......

    WAWAWAKKKKKKMK.....

    Bahasa kalbu opo babu mir?

    #Loncat2 trus salto :-D

  • SELLY186

    24 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Arep ngomong londo kek utowo opo kek

    Sing penting konco2 kabeh iso ngguyu ngekek

    Monyong2 fotomu kok membiru? ora disileh pak RT nggo gawe KTP to kan wis ono E -  KTP..

    hehe pisss

    Mungkin mas andreas avatar kali..

    Awak e biru jhihahahah

  • SELLY186

    24 Juni 2017

    MIRA424 tulis:

    Iki lo bro andreas wes di jawab de sely nek aku iso ne ngomong BAHASA KALBU......

    WAWAWAKKKKKKMK.....

    Kalbu ayam opo kalbu sapi mbak?

    Wkwkkw.. cuss masak sop

  • ANGGORO118

    24 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    Mungkin mas andreas avatar kali..

    Awak e biru jhihahahah

    Ati2 keno jurus pengendali angin..

    diangin2i koe sellll ben isisssss

    #avatar sing versi gundul plontos

    :-D

    24 Juni 2017 diubah oleh ANGGORO118

  • MIRA424

    24 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Bahasa kalbu opo babu mir?

    #Loncat2 trus salto :-D

    Bahasa ART mas bro... ora oleh ngomong babu...... (sensor) heeeee

  • MIRA424

    24 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    Kalbu ayam opo kalbu sapi mbak?

    Wkwkkw.. cuss masak sop

    Kalbu  sapi de seleeeeeyyyyyyyyyyyh wawawakkkk

  • MIRA424

    24 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ati2 keno jurus pengendali angin..

    diangin2i koe sellll ben isisssss

    :-D

    GF to avatar song dimaksud selly dudu avatar kartun mas bro tapi seng avatar movie 3d..... Wawawakkkk #kurang AQUA..........

  • SELLY186

    24 Juni 2017

    MIRA424 tulis:

    GF to avatar song dimaksud selly dudu avatar kartun mas bro tapi seng avatar movie 3d..... Wawawakkkk #kurang AQUA..........

    Wkwkw gak po po mbak mir.. pengaruh umur mungkin atau lagi kurak piknik

    Piss lur^^

9226 – 9250 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 369  370  371 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan