Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

9526 – 9550 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 381  382  383 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 28 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    ngobong areng gawe masak sayur

    Kocomoto ireng ati-ati nyemplung sumur

    Kocomoto kecemplung tole-tole tak kon nyemplung.

    Mira Selly tak kon narik tambange ojo nganti lali njiret gulune tole-tole ko malah dadi gawe,

    Nek wes kelar tak opahi kebaf

    :-):-):-):-):-)

  • 28 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    sonten sugeng

    Yo ngono lur, ngombe dawet. Ojo keliru ngemil suket

    Suket sak ulere

  • SELLY186

    28 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Kocomoto kecemplung tole-tole tak kon nyemplung.

    Mira Selly tak kon narik tambange ojo nganti lali njiret gulune tole-tole ko malah dadi gawe,

    Nek wes kelar tak opahi kebaf

    :-):-):-):-):-)

    kok mbelani men.. trimo kocomripat ae nganti gotong royong nyemplung sumur. Opah e mung kebaf pisan.

    nek kocomripat e prince william no yo sumbut lur..

  • SELLY186

    28 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Suket sak ulere

    Tinggi protein

    wkwkwkkw

  • 28 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    kok mbelani men.. trimo kocomripat ae nganti gotong royong nyemplung sumur. Opah e mung kebaf pisan.

    nek kocomripat e prince william no yo sumbut lur..

    Kocomoto ora sembarangan, baku tukar karo mobil waaa ojo ngasi.....

  • 28 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    Tinggi protein

    wkwkwkkw

    Ngerti-ngerti nyonyore abuh teng mbrentol,hehehe

    28 Juni 2017 diubah oleh TORO617

  • ANGGORO118

    28 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    ngobong areng gawe masak sayur

    Kocomoto ireng ati-ati nyemplung sumur

    Masak sayur, sayur terong

    Mbah tor nyemplung sumur kakehan omong

  • 28 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Masak sayur, sayur terong

    Mbah tor nyemplung sumur kakehan omong

    Le seng nyemplung sumur kui yo koe-koe iku,

    Kakean omong ijek apek daripada kakean panu, hehehe

    :-)

    28 Juni 2017 diubah oleh TORO617

  • ANGGORO118

    28 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Kocomoto kecemplung tole-tole tak kon nyemplung.

    Mira Selly tak kon narik tambange ojo nganti lali njiret gulune tole-tole ko malah dadi gawe,

    Nek wes kelar tak opahi kebaf

    :-):-):-):-):-)

    Tole2 kecemplung mergo bingung

    Narik tambang narik andong

    Dadi gawe malah dadi linglung

    Juragan kebaf ojo mung domblong

  • 28 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Tole2 kecemplung mergo bingung

    Narik tambang narik andong

    Dadi gawe malah dadi linglung

    Juragan kebaf ojo mung domblong

    Domblong mergone do meh nyemplung wae rebutan,hehehe

    28 Juni 2017 diubah oleh TORO617

  • ANGGORO118

    28 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Le seng nyemplung sumur kui yo koe-koe iku,

    Kakean omong ijek apek daripada kakean panu, hehehe

    :-)

    Koe iku jeneng anak lutung

    Kakehan omong ojo mutung

  • 28 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Koe iku jeneng anak lutung

    Kakehan omong ojo mutung

    Ora mutung wes kebal nek perkoro-perkoro kui,hehehe

  • ANGGORO118

    28 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Domblong mergone meh nyemplung wae do rebutan,hehehe

    Mas toro ndomblong

    Nyemplung mergo rebutan

    Pikiranmu kosong

    Mergo ra tau sarapan

  • 28 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Mas toro ndomblong

    Nyemplung mergo rebutan

    Pikiranmu kosong

    Mergo ra tau sarapan

    Nyawang kebaf wes blenger, sarapane nggo tole-tole wae,hehehe

  • ANGGORO118

    28 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Nyawang kebaf wes blenger, sarapane nggo tole-tole wae,hehehe

    Tull betulll betulll

    Penting ra sarap mas

    :-D

  • 28 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Tull betulll betulll

    Penting ra sarap mas

    :-D

    Wes nguasai ilmu kaluhuran dadi iso handle saraf, hehehe

    Urip rak sah di gawe njlimat-njlimut,hehehe

  • SELLY186

    28 Juni 2017

    Nyimak mawon

  • ANGGORO118

    28 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Wes nguasai ilmu kaluhuran dadi iso handle saraf, hehehe

    Urip rak sah di gawe njlimat-njlimut,hehehe

    Koe yo iso urip to?

    Lg ngerti aku..

    :-D

  • 28 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    Nyimak mawon

    O saiki dodolan minyak tawon, hehehe

    Wes bosen dodolan roti to,hehehe

  • HARDIYANA688

    28 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    sonten sugeng

    Yo ngono lur, ngombe dawet. Ojo keliru ngemil suket

    kui nggayemi nek suket hahhaa

  • ANGGORO118

    28 Juni 2017

    SELLY186 tulis:

    Nyimak mawon

    Loh mumpung juragan lanang njedhul

    Melu nimbrung kene

    Soale nek wis jam 00.00 bali kandang

    :-D

  • 28 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Koe yo iso urip to?

    Lg ngerti aku..

    :-D

    Aku urip yo mikiri seng saraf-saraf kui,hehehe

  • HARDIYANA688

    28 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Leyeh-leyeh karo ngelus -ngelus wetenge seng wareg :-)

    la arep ngelus" tanggane malah diamuk bojone wkwkwkk

  • 28 Juni 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Loh mumpung juragan lanang njedhul

    Melu nimbrung kene

    Soale nek wis jam 00.00 bali kandang

    :-D

    Ojo kliru kandang babi,hehehe

  • ANGGORO118

    28 Juni 2017

    TORO617 tulis:

    Aku urip yo mikiri seng saraf-saraf kui,hehehe

    Maklumlah koe kan MbahE SarNoEDi

    Yo wajar nek muridE sarap

    :-D

9526 – 9550 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 381  382  383 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan