Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

9651 – 9675 dari 49528    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 386  387  388 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    SELLY186 tulis:

    Nyindir mbak mira to iki goro" seneng lagu just my imagination hehehhe

    Ngece koe sell.. :-D

    Monyong2 mbah tor, lek yono, pak haji karo konco2 lianE opo malming'an yo gaesssss?

  • SELLY186

    1 Juli 2017

    MIRA424 tulis:

    De selllyyyyyy ora NGEDATE karo mbah toro malming ki.... De....???????????? ????????????????????????

    gak lah mbak, anak kecil gak boleh keluar malem-malem^^

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    MIRA424 tulis:

    Aku ise keep contact karu ayun via W*.....INTENS mas bro... Soale de"e wis pamit seko jk to..... Heeee

    Karo selly intens gosip silet ra ki?

    Adimu okeh mir..

    Jossss mrongosss

    :-D

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    SELLY186 tulis:

    gak lah mbak, anak kecil gak boleh keluar malem-malem^^

    wkwk lha kok podo ayun ikih..

    Jangan2 kalian anak kembar sialan?

    :-D

  • SELLY186

    1 Juli 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ngece koe sell.. :-D

    Monyong2 mbah tor, lek yono, pak haji karo konco2 lianE opo malming'an yo gaesssss?

    Mereka lagi arisan panci

    Wkwkwk

  • MIRA424

    1 Juli 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Karo selly intens gosip silet ra ki?

    Adimu okeh mir..

    Jossss mrongosss

    :-D

    Koe aemrongos ne aku smile always..wawawakkkkk......

  • MIRA424

    1 Juli 2017

    SELLY186 tulis:

    gak lah mbak, anak kecil gak boleh keluar malem-malem^^

    Iyo engko marai watuk.... De... Wawawawakkkk

  • SELLY186

    1 Juli 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Karo selly intens gosip silet ra ki?

    Adimu okeh mir..

    Jossss mrongosss

    :-D

    Wa.. genah intens karo silet juga tibak e

    Nek lambe turah ngerti gak lur? Hahaha

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    SELLY186 tulis:

    Mereka lagi arisan panci

    Wkwkwk

    Kok ngerti?

    wkwk

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    SELLY186 tulis:

    Wa.. genah intens karo silet juga tibak e

    Nek lambe turah ngerti gak lur? Hahaha

    Ngerti..

    :-D

  • SELLY186

    1 Juli 2017

    MIRA424 tulis:

    ANGGORO118 tulis:

    Karo selly intens gosip silet ra ki?

    Adimu okeh mir..

    Jossss mrongosss

    :-D

    Koe aemrongos ne aku smile always..wawawakkkkk......

    Aku tak mringis ae yo lur, ben isis

    ≧﹏≦

  • NINGSIH531

    1 Juli 2017

    Sugeng ndalu

  • SELLY186

    1 Juli 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Kok ngerti?

    wkwk

    Minggu ndek ingi soale aku sing mbetok

    Wkwkwk

    1 Juli 2017 diubah oleh SELLY186

  • SELLY186

    1 Juli 2017

    NINGSIH531 tulis:

    Sugeng ndalu

    Sugeng dalu mbak cantik meNING penuh welas aSIH^^

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    MIRA424 tulis:

    ANGGORO118 tulis:

    Karo selly intens gosip silet ra ki?

    Adimu okeh mir..

    Jossss mrongosss

    :-D

    Koe aemrongos ne aku smile always..wawawakkkkk......

    Ngono yo entuk..

    Aku sing waras ngalah..

    :-D

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    SELLY186 tulis:

    Aku tak mringis ae yo lur, ben isis

    ≧﹏≦

    Yo,, nek iso mingkem ae..

    AbabE kotak2..

    :-D

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    NINGSIH531 tulis:

    Sugeng ndalu

    Mbak ningsih suwe ra njedul,, kok fotonE luntur to?

    Kesuwen sing jemur po?

    :-D

  • SELLY186

    1 Juli 2017

    Bar tak sopo kok langsung off  

    aku medeni ta mbak T_T

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    SELLY186 tulis:

    Minggu ndek ingi soale aku sing mbetok

    Wkwkwk

    Mbetok opo to sel?

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    SELLY186 tulis:

    Bar tak sopo kok langsung off  

    aku medeni ta mbak T_T

    Mbak ning emg senengane bar njedul trus metu ngono kui kok sel..

    Ojo kaget..

    wkwk

  • SELLY186

    1 Juli 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Mbetok opo to sel?

    Mbetok tempe karo sembukan

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    SELLY186 tulis:

    Mbetok tempe karo sembukan

    Ra mudeng aku..

    Boso mbois yo sel?

    :-D

  • SELLY186

    1 Juli 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Ra mudeng aku..

    Boso mbois yo sel?

    :-D

    Mbotok maksud e

    Botok lur.. botok

    Botok koyok rambut e profesor

  • ANGGORO118

    1 Juli 2017

    SELLY186 tulis:

    Mbotok maksud e

    Botok lur.. botok

    Botok koyok rambut e profesor

    Lha trus hubunganE entuk arisan panci karo mbotok opo ya?

    hmmm koe lak ra galau to sel ditinggal mulyono?

    wkwk

  • SELLY186

    1 Juli 2017

    ANGGORO118 tulis:

    Lha trus hubunganE entuk arisan panci karo mbotok opo ya?

    wkwk

    Hubungan tanpa status

    Wkwkwwk

    .

    .

    .

    Makin bengi makin somplak aku, omongane ngalor ngidul

9651 – 9675 dari 49528    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 386  387  388 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan