Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

10076 – 10100 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 403  404  405 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    8 Juli 2017

    BAMS943 tulis:

    Otw

    Cocok ki..

    Jossss mrongosss bro..

    Langsung tancap gas..

    :-D

  • 8 Juli 2017

    Hati2 ya mas

    :-)

    Ojo nyasar yo

    BAMS943 tulis:

    Otw

  • 8 Juli 2017

    Kw ra sekalian mas?  

    Wkwkk

    ANGGORO118 tulis:

    Cocok ki..

    Jossss mrongosss bro..

    Langsung tancap gas..

    :-D

  • ANGGORO118

    8 Juli 2017

    DEWIERLY354 tulis:

    Kw ra sekalian mas?  

    Wkwkk

    Ora wi,, aku sibuk bingitttt og

    :-D

  • ANGGORO118

    8 Juli 2017

    DEWIERLY354 tulis:

    Hati2 ya mas

    :-)

    Ojo nyasar yo

    Bams paling nek nyasar ning hatimu wi..

  • 8 Juli 2017

    Sibuk golek opo mas?

    ANGGORO118 tulis:

    Ora wi,, aku sibuk bingitttt og

    :-D

  • 8 Juli 2017

    Ladalaahh

    ANGGORO118 tulis:

    Bams paling nek nyasar ning hatimu wi..

  • ANGGORO118

    8 Juli 2017

    DEWIERLY354 tulis:

    Sibuk golek opo mas?

    Pingin tau aja opo tau bulat digoreng dadakan cm 500,- ?

    wkwk

  • 8 Juli 2017

    Tau bulat ae lah

    ANGGORO118 tulis:

    Pingin tau aja opo tau bulat digoreng dadakan cm 500,- ?

    wkwk

  • BAMS943

    8 Juli 2017

    Taukah kamu

  • 8 Juli 2017

    Knp thread iki sing aktif mung mas bams mbe mas Anggoro tok yaa....

    Liane ndi iq..

  • BAMS943

    8 Juli 2017

    DEWIERLY354 tulis:

    Knp thread iki sing aktif mung mas bams mbe mas Anggoro tok yaa....

    Liane ndi iq..

    Wedi karo aku mbk

  • BAMS943

    8 Juli 2017

    DEWIERLY354 tulis:

    Knp thread iki sing aktif mung mas bams mbe mas Anggoro tok yaa....

    Liane ndi iq..

    Wedi karo aku mbk

  • ANGGORO118

    8 Juli 2017

    BAMS943 tulis:

    Taukah kamu

    Aku tau..

    Mau tau aja opo tau bulat?

    :-D

  • ANGGORO118

    8 Juli 2017

    DEWIERLY354 tulis:

    Knp thread iki sing aktif mung mas bams mbe mas Anggoro tok yaa....

    Liane ndi iq..

    Mau tau aja opo tau bulat?

    :-D

  • 8 Juli 2017

    Turu... Turu... Sesok nang grejo

  • 8 Juli 2017

    Malah dodolan

    ANGGORO118 tulis:

    Mau tau aja opo tau bulat?

    :-D

  • ANGGORO118

    8 Juli 2017

    BAMS943 tulis:

    Wedi karo aku mbk

    Makane prikso sik to bro..

    Ben ra wedi kabeh..

    :-D

    8 Juli 2017 diubah oleh ANGGORO118

  • ANGGORO118

    8 Juli 2017

    DEWIERLY354 tulis:

    Turu... Turu... Sesok nang grejo

    Turu kok ngajak2 ki py to ikih?

    Dudu mukrim yo..

    :-D

  • 8 Juli 2017

    Hahahha ura ngono maksud e

    ANGGORO118 tulis:

    Turu kok ngajak2 ki py to ikih?

    Dudu mukrim yo..

    :-D

  • SELLY186

    8 Juli 2017

    DEWIERLY354 tulis:

    Knp thread iki sing aktif mung mas bams mbe mas Anggoro tok yaa....

    Liane ndi iq..

    Yg lain lagi golek wangsit sambil nonton tukang sego k*reng naek hajee

    Wkwkwk

    8 Juli 2017 diubah oleh SELLY186

  • MIRAJOICE907

    8 Juli 2017

    Sugeng dalu sedoyo :D

  • SELLY186

    8 Juli 2017

    MIRAJOICE907 tulis:

    Sugeng dalu sedoyo :D

    Sugeng dalu mbak mira^^

  • BAGUS901

    9 Juli 2017

    sugeng enjang Luuuurrr!!!

  • 9 Juli 2017

    Sing jenenge Sugeng mana to... Gk ngongol2 iq..

10076 – 10100 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 403  404  405 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan