Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

10851 – 10875 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 434  435  436 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • MACARIOS749

    6 September 2017

    iki wong jowo kabeh yo?:-D

  • SELLY186

    6 September 2017

    BAGUS901 tulis:

    Sangkur A, Sangkur B, dts...

    Sangkur Satu, Sangkur Dua, dts

    *dts=diterusin sendiri

    klo aq yg nerusin, capek lah...

    blum kenalan sama induk ayamnya, nanyain KK nya, tanya biodatanya...

    terusin sendiri lah Mbak Sell...

    Petugas sensus perpitikan ki dadi e wkwkwk

    biodata ayam isi e opo mas?

    Nama, alamat, TTL, nomer absen, kata" mutiara?

    Hahaha

  • SELLY186

    6 September 2017

    MACARIOS749 tulis:

    iki wong jowo kabeh yo?:-D

    Wong jowo ono...

    Wong setengah jowo ono...

    Wong ra njowo yo ono.. (koyo aku >_<)

    Hehehe..

    Monggo, selamat bergabung :-)

  • ANANG709

    6 September 2017

    SELLY186 tulis:

    koyok e mas Anang iki juragan sepeda, saben wong jawab bener mesti bagi" sepeda :-p

    Aku cuma maklar sepeda og.. Hehe...

  • 6 September 2017

    Nek sak ngertiku anak pitek jenenge piyek. Njajal nek ditinggal babone munine kan piyek-piyek. Lha nek wes dewasa dibeleh dimasak jenenge macem-macem ono pitek opor, pitek goreng, pitek rica-rica lan sak ambrek-ambrek jenenge,:-D

  • SELLY186

    6 September 2017

    TORO617 tulis:

    Nek sak ngertiku anak pitek jenenge piyek. Njajal nek ditinggal babone munine kan piyek-piyek.

    Piyek iku anak doro jarene pepak boso

    Lha nek wes dewasa dibeleh dimasak jenenge macem-macem ono pitek opor, pitek goreng, pitek rica-rica lan sak ambrek-ambrek jenenge,:-D

    ono maneh PITEKantropus erectus karo PITEKantropus solensis

  • 6 September 2017

    SELLY186 tulis:

    Piyek iku anak doro jarene pepak boso

    Ooo ngono maklum ora belajar boso Jowo mergo gede neng prantauan.:-D

  • SELLY186

    6 September 2017

    TORO617 tulis:

    Ooo ngono maklum ora belajar boso Jowo mergo gede neng prantauan.:-D

    Halah.. podo belajare. kulinoku yo ngarai piyek ternyata jeneng e kuthuk.

  • 6 September 2017

    SELLY186 tulis:

    Halah.. podo belajare. kulinoku yo ngarai piyek ternyata jeneng e kuthuk.

    Mergo anak pitek munine piyek-piyek paling:-D

  • SELLY186

    6 September 2017

    TORO617 tulis:

    Mergo anak pitek munine piyek-piyek paling:-D

    Bisa jadi..

    Niat e nyeluk mbok e tek..pitek.. mergo iseh cilik omong e rodok pelo meleh dadine piyek wkwkwk

    #SokTau

  • 6 September 2017

    SELLY186 tulis:

    Bisa jadi..

    Niat e nyeluk mbok e tek..pitek.. mergo iseh cilik omong e rodok pelo meleh dadine piyek wkwkwk

    #SokTau

    Tambah pelo meneh malah dadi peyek,hehehe

  • SELLY186

    6 September 2017

    TORO617 tulis:

    Tambah pelo meneh malah dadi peyek,hehehe

    Jhiahahahha.. nguakak

    Iki ngono suwe" iso dadi sejarahe pecel ayam

  • 6 September 2017

    SELLY186 tulis:

    Jhiahahahha.. nguakak

    Iki ngono suwe" iso dadi sejarahe pecel ayam

    Uwong seng nggawe sejarah pitek seng protes

  • SELLY186

    6 September 2017

    Nek menurut sejarah perpitikan..

    disik pitek opo ndog pitek lur?

  • 6 September 2017

    SELLY186 tulis:

    Nek menurut sejarah perpitikan..

    disik pitek opo ndog pitek lur?

    Tinggal nyebute nek nyebut pitek brati pitek sek nek nyebut ndog brati ndog sek,hehehe

  • SELLY186

    7 September 2017

    Wkwkwk maksude asal usul e disek sing endi

    (~_~メ)

  • 8 September 2017

    SELLY186 tulis:

    Wkwkwk maksude asal usul e disek sing endi

    (~_~メ)

    Njajal blusukan neng kebon, nek intuk pitek wedhok dingoni terus jekjing mbek jantan tonggone trus ngendog brarti disek pitek, lha nek intuk endog trus diengkremke alat penetas nek netes brarti endog ndisek, opo meneh diengkremi dewe iso netes, hehehe.

    #mumet rak?

    8 September 2017 diubah oleh TORO617

  • SELLY186

    8 September 2017

    Sugeng ambal warsa mbak dewierly..

    GYTB :-)

  • SELLY186

    8 September 2017

    TORO617 tulis:

    Njajal blusukan neng kebon, nek intuk pitek wedhok dingoni terus jekjing mbek jantan tonggone trus ngendog brarti disek pitek, lha nek intuk endog trus diengkremke alat penetas nek netes brarti endog ndisek, opo meneh diengkremi dewe iso netes, hehehe.

    #mumet rak?

    Jelas mumet wong aku ra iso mbedakno pitik lanang karo wedhok wkwkwkwk

  • ANANG709

    9 September 2017

    SELLY186 tulis:

    Jelas mumet wong aku ra iso mbedakno pitik lanang karo wedhok wkwkwkwk

    Cara mbedakno pitik lanang/ wedok ki dites vokal wae sel.. Nek suarane u,,uk u,,,uk,,, kuwi brti lanang.. Tp nek suarane tok,,petok,, kuwi brti wedok.. Lah nek raono suarane brti perlu dipertanyakan kuwi.. Ojo2 trans gender..! Wkwkwk...

  • 9 September 2017

    Wong jowo...

  • SELLY186

    9 September 2017

    ANANG709 tulis:

    Cara mbedakno pitik lanang/ wedok ki dites vokal wae sel.. Nek suarane u,,uk u,,,uk,,, kuwi brti lanang.. Tp nek suarane tok,,petok,, kuwi brti wedok.. Lah nek raono suarane brti perlu dipertanyakan kuwi.. Ojo2 trans gender..! Wkwkwk...

    U..uk..u..ukkk iku sakjane pitek lanang opo pitek keselek hahaha...

    9 September 2017 diubah oleh SELLY186

  • SELLY186

    9 September 2017

    NYMANIEZ548 tulis:

    Wong jowo...

    Sugeng siang ny.maniez..

    monggo pinarak :-)

  • ANANG709

    9 September 2017

    SELLY186 tulis:

    U..uk..u..ukkk iku sakjane pitek lanang opo pitek keselek hahaha...

    Jajal kono takok o dewe.. Hihi... :p

  • NITA804

    11 September 2017

    Sugeng ndalu sederek... pripun kabare...?

10851 – 10875 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 434  435  436 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan