Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

10876 – 10900 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 435  436  437 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 12 September 2017

    Mesake men nganti mlorot adoh ki tak unggahke meneh yo,

  • SELLY186

    13 September 2017

    TORO617 tulis:

    Mesake men nganti mlorot adoh ki tak unggahke meneh yo,

    gaweke bandulan wae lur ben gak plorotan terus :-p

  • EBTA253

    13 September 2017

    TORO617 tulis:

    Mesake men nganti mlorot adoh ki tak unggahke meneh yo,

    males nyekrol menduwur, apa ki sing mlorot? #efek mari krungu crita2 saru

    13 September 2017 diubah oleh EBTA253

  • 13 September 2017

    SELLY186 tulis:

    gaweke bandulan wae lur ben gak plorotan terus :-p

    Dibanduli tambah mlorot to,:-D

  • SELLY186

    13 September 2017

    EBTA253 tulis:

    males nyekrol menduwur, apa ki sing mlorot? #efek mari krungu crita2 saru

    Trit e mbak sing mlorot..

    gawat mbak ebta iki sajak e sawanen wkwkwk

    Piss :-)

  • 13 September 2017

    EBTA253 tulis:

    males nyekrol menduwur, apa ki sing mlorot? #efek mari krungu crita2 saru

    Jek abot ngumbahi pakaian dibanding nyekrol,hehehe.

    Lha iki ceritane malah saru-saru ik piye ki,:-)

    13 September 2017 diubah oleh TORO617

  • SELLY186

    13 September 2017

    TORO617 tulis:

    Jek abot ngumbahi pakaian dibanding nyekrol,hehehe.

    Lha iki ceritane malah saru-saru ik piye ki,:-)

    Hahaha... salahe betah mbujang maleh ra ono sing ngumbahke klambi

    Ups...

    >_<

    13 September 2017 diubah oleh SELLY186

  • EBTA253

    13 September 2017

    SELLY186 tulis:

    Trit e mbak sing mlorot..

    gawat mbak ebta iki sajak e sawanen wkwkwk

    Piss :-)

    iyo Sel, sawanen sing drg d eruhi akeh angen2 ne hihihi

  • 13 September 2017

    SELLY186 tulis:

    Hahaha... salahe betah mbujang maleh ra ono sing ngumbahke klambi

    Ups...

    >_<

    Gampang tinggal titip laundry beres, sopo ngerti kenal mbake seng laundry intuk diskon,hehehe

  • EBTA253

    13 September 2017

    TORO617 tulis:

    Jek abot ngumbahi pakaian dibanding nyekrol,hehehe.

    Lha iki ceritane malah saru-saru ik piye ki,:-)

    nek aku jek abotan nyekrol, nek ngumbahi klambi penak kari werrr resik klambine. Lha nek nyekrol ki dadak ndredeg brg, spo yo sing ngomentari aq, spo ngerti ndang ketemu sigarane nyowo dadi ben iso ngumbahi klambi bareng ihhh #sip sip sip :-)

  • 14 September 2017

    EBTA253 tulis:

    nek aku jek abotan nyekrol, nek ngumbahi klambi penak kari werrr resik klambine. Lha nek nyekrol ki dadak ndredeg brg, spo yo sing ngomentari aq, spo ngerti ndang ketemu sigarane nyowo dadi ben iso ngumbahi klambi bareng ihhh #sip sip sip :-)

    Dredeg opo seng komentar nggowo bendo yo, hehehe

  • EBTA253

    14 September 2017

    .

    14 September 2017 diubah oleh EBTA253

  • EBTA253

    14 September 2017

    TORO617 tulis:

    Dredeg opo seng komentar nggowo bendo yo, hehehe

    nggowo pistol ya :-)

    Sugeng siang dulur2 sedaya

  • 14 September 2017

    EBTA253 tulis:

    nggowo pistol ya :-)

    Komentar karo ngrampok sih, :-D

  • EBTA253

    14 September 2017

    TORO617 tulis:

    Komentar karo ngrampok sih, :-D

    nek bendo kan gawe golek kayu, mosok arep e nembak leren golek kayu hehehe....

    Lah apa sing dirampok ki, cinta saja aku tak punya apalagi harta wkwkwk....

    #efekmelu2ndelokfilmindia

  • 14 September 2017

    EBTA253 tulis:

    nek bendo kan gawe golek kayu, mosok arep e nembak leren golek kayu hehehe....

    Lah apa sing dirampok ki, cinta saja aku tak punya apalagi harta wkwkwk....

    #efekmelu2ndelokfilmindia

    Wah korbane modus, biasane pelakune seng modus.:-D

  • EBTA253

    14 September 2017

    Usume modus tp tulus :-)

  • 14 September 2017

    Mbak Nitaaa, maaf g bs buka inbox :(

  • BITA943

    14 September 2017

    mau dong ikutan juga....yukkkkk kopdar jakpus.....

  • EBTA253

    14 September 2017

    BITA943 tulis:

    mau dong ikutan juga....yukkkkk kopdar jakpus.....

    mbak e gak keliru mlebu trit tah iki?? Sak eroh q penghunine trit iki tonggoku kabeh omahe Nganjuk Jombang Kediri thok mbak :-) piye ki dek Selly186 melu nggandol brantas tah bangun karta ki nek d jak ndek Jakarta :-*

    14 September 2017 diubah oleh EBTA253

  • SELLY186

    14 September 2017

    BITA943 tulis:

    mau dong ikutan juga....yukkkkk kopdar jakpus.....

    Mungkin disini trit tentang kopdar untuk daerah Jakarta dan sekitarnya  mbak

    www.jodohkristen.com/topic/1421/12/

  • 15 September 2017

    EBTA253 tulis:

    mbak e gak keliru mlebu trit tah iki?? Sak eroh q penghunine trit iki tonggoku kabeh omahe Nganjuk Jombang Kediri thok mbak :-) piye ki dek Selly186 melu nggandol brantas tah bangun karta ki nek d jak ndek Jakarta :-*

    Jombang hadir

  • EBTA253

    15 September 2017

    BETA487 tulis:

    Jombang hadir

    salken sis Beta, wah jnenge cm d wolak walik hehehe.... Jombang ngendi mbk?

  • SELLY186

    15 September 2017

    Kebo ngelu ngombe bodrek

    Sugeng dalu dulur sederek..

  • ANANG709

    15 September 2017

    Kebo ngelu ngombe panadol

    Nek turu ojo ngompol

10876 – 10900 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 435  436  437 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan