Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

11776 – 11800 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 471  472  473 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 28 April 2018

    CHRISTIAN983 tulis:

    Yawis saiki ngoko wae lah.

    Lha kui..ngoko..ngoko apa sing atos tur dawa/panjang..

    Pal listrik.

  • 28 April 2018

    NUGRA917 tulis:

    Sugeng enjang, sedherek JK sedoyo...

    Dhos pundhi pawartosipun?

    Mugi samiyo bagas kasarasan, siyap kagem tamasya pungkasan minggu tur pungkasan wulan guritno...

    Sugeng enjang,

    Wah ora iso basa alus, maklum ora gede neng Jawi.

  • HENNY421

    28 April 2018

    Selamat weekend javanesese. Sarapan telo rebus dan teh hangat rasa ne joss tenan je

  • ANGGORO118

    28 April 2018

    HENNY421 tulis:

    Selamat weekend javanesese. Sarapan telo rebus dan teh hangat rasa ne joss tenan je

    Sarapan lontong + kopi

  • 28 April 2018

    Ora sarapan, sarapane sosor bebek, :-D

    28 April 2018 diubah oleh TORO617

  • ANGGORO118

    28 April 2018

    TORO617 tulis:

    Ora sarapan, sarapane sosor bebek, :-D

    Sarapan sik mas, ben ra sarap

    ✌ 😂

  • NUGRA917

    28 April 2018

    Singbpenting dhudhu wadag alus nggih bro TORO

    TORO617 tulis:

    Sugeng enjang,

    Wah ora iso basa alus, maklum ora gede neng Jawi.

  • ANGGORO118

    28 April 2018

    TORO617 tulis:

    Sugeng enjang,

    Wah ora iso basa alus, maklum ora gede neng Jawi.

    Diamplas ben alus

    😂

  • NUGRA917

    28 April 2018

    MbakHENNY kie wes kondur kalimantan toch?

    Ndek sana teh rasa joss nggih mbak? Ndek sininakauntaunya cuma rasa manis....semanis..dirimu. aaaww.....🙈

    HENNY421 tulis:

    Selamat weekend javanesese. Sarapan telo rebus dan teh hangat rasa ne joss tenan je

  • 28 April 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Sarapan sik mas, ben ra sarap

    ✌ 😂

    Ngalah karo bebek, ben bebek'e ra sarap.:-D

  • ANGGORO118

    28 April 2018

    TORO617 tulis:

    Ngalah karo bebek, ben bebek'e ra sarap.:-D

    Wah apik tenan,, mugo² entuk jodo yo mas sing modele koyo bebek

    ✌ 😂

  • 28 April 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Wah apik tenan,, mugo² entuk jodo yo mas sing modele koyo bebek

    ✌ 😂

    Hus sosor bebek mringis ke.

  • HENNY421

    28 April 2018

    Sampun mas Nug. Neng kene kopi joss yo ono juga loh.

    Weleh matur nuwun pujian ne, pancen aku manis yo. Nek ngono ra sah ngombe wedhang teh manis aku, wedhi tambah manis.  wkwkwkwk

    NUGRA917 tulis:

    MbakHENNY kie wes kondur kalimantan toch?

    Ndek sana teh rasa joss nggih mbak? Ndek sininakauntaunya cuma rasa manis....semanis..dirimu. aaaww.....🙈

  • ANGGORO118

    28 April 2018

    TORO617 tulis:

    Hus sosor bebek mringis ke.

    Duwurmu kui lg sosor ² an mas

    ✌ 😂

  • NUGRA917

    28 April 2018

    Injih mbakHENNY...kemanisen abot sanggane. Kudu ngurang2i makanan/minuman kesukaan.... 🙈

    HENNY421 tulis:

    Sampun mas Nug. Neng kene kopi joss yo ono juga loh.

    Weleh matur nuwun pujian ne, pancen aku manis yo. Nek ngono ra sah ngombe wedhang teh manis aku, wedhi tambah manis.  wkwkwkwk

  • 28 April 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Duwurmu kui lg sosor ² an mas

    ✌ 😂

    Halah padune meri to awakmu...😀

  • 28 April 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Duwurmu kui lg sosor ² an mas

    ✌ 😂

    Hus saru mboten pareng nggih,:-)

  • ANGGORO118

    28 April 2018

    NANA506 tulis:

    Halah padune meri to awakmu...😀

    Ora.. Aku melu seneng kok mbak

    😁

  • ANGGORO118

    28 April 2018

    TORO617 tulis:

    Hus saru mboten pareng nggih,:-)

    ✌ 😁

  • CHRISTIAN983

    29 April 2018

    Wis pirang2 wengi ora bisa ngimpi

    Miring ngiwa tembok,,miring nengen lha kog simbok

    Dhuh Gusti paringana bojo....

  • ANGGORO118

    29 April 2018

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wis pirang2 wengi ora bisa ngimpi

    Miring ngiwa tembok,,miring nengen lha kog simbok

    Dhuh Gusti paringana bojo....

    Tenang mas sing sabar

    Wong sabar bibire lebar eh dalane jembar

    Ning JK wong wadon sing jomblo okeh, mugo² ndang ketemu bojone ben iso ngimpi bareng 😁

  • HENNY421

    29 April 2018

    Wedhi diabetes njih mas nug, yen kemanisan

    NUGRA917 tulis:

    Injih mbakHENNY...kemanisen abot sanggane. Kudu ngurang2i makanan/minuman kesukaan.... 🙈

  • 29 April 2018

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wis pirang2 wengi ora bisa ngimpi

    Miring ngiwa tembok,,miring nengen lha kog simbok

    Dhuh Gusti paringana bojo....

    mugi Gusti mireng njih, usahakan pdkt ongkang semangat pak hehe, bulan mei wonten acara malih JKS, 5 mei baksos kaliyan pertengahan mei wonten persekutuan doa, monggo bergabung 👍👍

  • CHRISTIAN983

    30 April 2018

    Malah wis kesabaren smp rontok rambutku.buthak iki dim..

    ANGGORO118 tulis:

    Tenang mas sing sabar

    Wong sabar bibire lebar eh dalane jembar

    Ning JK wong wadon sing jomblo okeh, mugo² ndang ketemu bojone ben iso ngimpi bareng 😁

    30 April 2018 diubah oleh CHRISTIAN983

  • NUGRA917

    30 April 2018

    Persekutuan Doa sambil bukber ya sisAYUSARI? 😋

    AYUSARI311 tulis:

    mugi Gusti mireng njih, usahakan pdkt ongkang semangat pak hehe, bulan mei wonten acara malih JKS, 5 mei baksos kaliyan pertengahan mei wonten persekutuan doa, monggo bergabung 👍👍

11776 – 11800 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 471  472  473 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan