Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

12076 – 12100 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 483  484  485 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    14 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Ojo nepuk sirah, boso Jowone kene yo jek okeh seng durung "diamplas", :-D

    Sing gawe thread wis almarhum kakehan diamplas 😂😂

  • 14 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Sing gawe thread wis almarhum kakehan diamplas 😂😂

    Rak melu-melu yo, catet :-D

  • ELISA859

    14 Juli 2018

    Ngrumpi opo to bapak2 ki?

  • ELISA859

    14 Juli 2018

    Weleh mas Toro ki seumuran aku ya..baru nyadar,aku kira 35thn ke bawah.

    TORO617 tulis:

    Rak melu-melu yo, catet :-D

  • 14 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Kok ngerti to mas? Aku suwe ra njedul ning javanese ra ngerti malahan

    Lha koe jik sibuk orderan kebab ra ki?

    Kalah saingan karo rotine Selly nganti direwangi ngglangsur neng pawon, :-D

  • 14 Juli 2018

    ELISA859 tulis:

    Weleh mas Toro ki seumuran aku ya..baru nyadar,aku kira 35thn ke bawah.

    TORO617 tulis:

    Rak melu-melu yo, catet :-D

    Malah ono seng ngarani 26 malah,

  • NUGRA917

    14 Juli 2018

    Sugeng dalu nderek ngungak nggih poro kadhang lan sanak.

    Koq nganggo amplas barang kie....

    Juragan mebel po o?

    ANGGORO118 tulis:

    Sing gawe thread wis almarhum kakehan diamplas 😂😂

  • ANGGORO118

    14 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Rak melu-melu yo, catet :-D

    😂😋

  • ANGGORO118

    14 Juli 2018

    ELISA859 tulis:

    Ngrumpi opo to bapak2 ki?

    Kok bp2 to jik anak2 muda aku ki..

    Mbuh nek mas toro 😂

  • ANGGORO118

    14 Juli 2018

    ELISA859 tulis:

    Weleh mas Toro ki seumuran aku ya..baru nyadar,aku kira 35thn ke bawah.

    Fotone kui nggo efek kamera jahat mbak 😄🤭

  • ANGGORO118

    14 Juli 2018

    NUGRA917 tulis:

    Sugeng dalu nderek ngungak nggih poro kadhang lan sanak.

    Koq nganggo amplas barang kie....

    Juragan mebel po o?

    Sugeng dalu

    Sing juragan amplas mas toro mas 😂

  • 14 Juli 2018

    Ora ngerti

    Tapi boleh gabung gabunglah yaa

    Apik wengi kabeh sadulur wadon dear

  • ANGGORO118

    14 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Malah ono seng ngarani 26 malah,

    Iyolah lha efek kamera jahat kok mas 😂

  • ANGGORO118

    14 Juli 2018

    LISNARINAA355 tulis:

    Ora ngerti

    Tapi boleh gabung gabunglah yaa

    Apik wengi kabeh sadulur wadon dear

    Boleh kok silahkan langsung gabung

    Anggap aja spt rumah sendiri

  • ANGGORO118

    14 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Kalah saingan karo rotine Selly nganti direwangi ngglangsur neng pawon, :-D

    Sikkkk ngglangsur ki opo to mas?

  • CHRISTIAN983

    15 Juli 2018

    Lha yen dianggep rmh sendiri,njuk liyane mung ngontrak ngono po..

    ANGGORO118 tulis:

    Boleh kok silahkan langsung gabung

    Anggap aja spt rumah sendiri

  • ANGGORO118

    15 Juli 2018

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lha yen dianggep rmh sendiri,njuk liyane mung ngontrak ngono po..

    Liyane yo podo mas anggap aja rumah sendiri 😀

  • 15 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Boleh kok silahkan langsung gabung

    Anggap aja spt rumah sendiri

    Karo kesenengan, tata krama

    Matur nuwun

  • CHRISTIAN983

    15 Juli 2018

    Emoh bro..males sing nyapu karo ngepel.aq tak kos wae lah

    ANGGORO118 tulis:

    Liyane yo podo mas anggap aja rumah sendiri 😀

  • ANGGORO118

    15 Juli 2018

    LISNARINAA355 tulis:

    Karo kesenengan, tata krama

    Matur nuwun

    Karo kesenengan , maksude piye mbak e?

    Sami2

  • ANGGORO118

    15 Juli 2018

    CHRISTIAN983 tulis:

    Emoh bro..males sing nyapu karo ngepel.aq tak kos wae lah

    Lha sing kon nyapu karo ngepel sp to mas?

    😂

  • 15 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Iyolah lha efek kamera jahat kok mas 😂

    Kameraku ora jahat kok, mben dino tak elus-elus ora nyatek, :-D

  • 15 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Sikkkk ngglangsur ki opo to mas?

    Selly wingi crito ngglangsur nek pawon, rotine ditunggoni wedi neng gosong.

    15 Juli 2018 diubah oleh TORO617

  • 15 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Karo kesenengan , maksude piye mbak e?

    Sami2

    Mungkin maksute seneng.

  • NUGRA917

    15 Juli 2018

    Oo...malah juragan amplas thooo...tak kiro juragab mebel

    ANGGORO118 tulis:

    Sugeng dalu

    Sing juragan amplas mas toro mas 😂

12076 – 12100 dari 49537    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 483  484  485 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan