Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

12151 – 12175 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 486  487  488 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANGGORO118

    16 Juli 2018

    GLORIA115 tulis:

    Wahh...yo iki, lek wes mutung, mojok, ngadep tembok nangis geru2.....

    peace ✌✌

    Mas toro nek mutung nggo kocomoto ireng mbak ,,, disik ora nggo kocomoto.. mungkin nggo nutupi nangise sing geru2

    😂😀

  • CHRISTIAN983

    16 Juli 2018

    Kucing..kucing apa sing sikile cacahe 5....

  • ANGGORO118

    16 Juli 2018

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kucing..kucing apa sing sikile cacahe 5....

    Wah sorry ra ngerti lha aku dudu kucing kok mas .. ✌😉

    Aku ngertine mung sego kucing..

    Mungkin konco2 liane ngerti monggo dijawab tebakane mas chris.. 😊

    16 Juli 2018 diubah oleh ANGGORO118

  • GLORIA115

    16 Juli 2018

    Opo yo 🤔, kok ora mungkin. Rekayasa genetika be'e iku mas😆

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kucing..kucing apa sing sikile cacahe 5....

  • 18 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Tuku pulsa , tak tukokne opo tuku dw mas?

    Ora usah repot,...

    Ora usah repot ditolak nek ditukoke :-D

  • 18 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Maksude engkolan opo mas?

    engkolan lengen mbek lengen sopo seng kuat, :-)

  • 18 Juli 2018

    GLORIA115 tulis:

    Anggota enyar neng kene tibakno kudu di plonco sek toh, sippp, seng penting ojo jowo alus, ga lulus2 engkok😆

    :-D

  • 18 Juli 2018

    GLORIA115 tulis:

    Wahh...yo iki, lek wes mutung, mojok, ngadep tembok nangis geru2.....

    peace ✌✌

    Karo ngompol, :-D

  • ANGGORO118

    18 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Ora usah repot,...

    Ora usah repot ditolak nek ditukoke :-D

    Aku wegah repot , tukuo dw ae mas , lha koe ki ngrepotne og 😂

  • ANGGORO118

    18 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    engkolan lengen mbek lengen sopo seng kuat, :-)

    Mergo tersungging trus ngejak engkolan .. ati2 balungmu ceklek ko mas 😂

  • SUYATI064

    18 Juli 2018

    Sugeng siang JK Javanese 🙏

  • ANGGORO118

    18 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Karo ngompol, :-D

    Nggo pampers ukuran double XL ben ra ngompol lan mesing2i nggon 😂

  • 18 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Aku wegah repot , tukuo dw ae mas , lha koe ki ngrepotne og 😂

    Ngono yo nawani ik, :-D

  • 18 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Mergo tersungging trus ngejak engkolan .. ati2 balungmu ceklek ko mas 😂

    Daripada tersungging mending mangan warek,

    Makane mangan kolang-kaling  ben kuat jare ito Sauria.

  • 18 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Nggo pampers ukuran double XL ben ra ngompol lan mesing2i nggon 😂

    Ko kuceke ya bro, :-D

  • 18 Juli 2018

    SUYATI064 tulis:

    Sugeng siang JK Javanese 🙏

    Siang,

  • ANGGORO118

    18 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Daripada tersungging mending mangan warek,

    Makane mangan kolang-kaling  ben kuat jare ito Sauria.

    Ora urus arep tersungging , jengking , mending singing 😉😊

    Jare koe opo kk sauria mas?

  • ANGGORO118

    18 Juli 2018

    SUYATI064 tulis:

    Sugeng siang JK Javanese 🙏

    Siang sugeng

    Mbak sayuti py kbrmu?

  • ANGGORO118

    18 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Ko kuceke ya bro, :-D

    Tak lebokne blender ko mas 😂

  • 18 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Ora urus arep tersungging , jengking , mending singing 😉😊

    Jare koe opo kk sauria mas?

    iqro o, neng info kesehatan halaman 1,

  • 18 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Tak lebokne blender ko mas 😂

    Yo rapopo sekalian dipeme yo mumpung panas hawane.:-D

  • ANGGORO118

    18 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Ngono yo nawani ik, :-D

    Kan takon pilih tuku dw opo ditukokne?

    Nek nganti gelem ditukokne kn kebangeten , byr telongpuluh ewu iso lho😋😂

  • 18 Juli 2018

    ANGGORO118 tulis:

    Kan takon pilih tuku dw opo ditukokne?

    Nek nganti gelem ditukokne kn kebangeten , byr telongpuluh ewu iso lho😋😂

    Nek meh sedekah yo rapopo, rejeki ora bakal ditolak, :-D

  • ANGGORO118

    18 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Nek meh sedekah yo rapopo, rejeki ora bakal ditolak, :-D

    Ngggg.. anuuuu.. nganuuuu mas.. lg bokek ki 😀😅

  • ANGGORO118

    18 Juli 2018

    TORO617 tulis:

    Yo rapopo sekalian dipeme yo mumpung panas hawane.:-D

    Lha saiki wis ngompol drg? Pamperse pesing ra mas?

12151 – 12175 dari 49541    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 486  487  488 ... 1982  Selanjutnya Kirim tanggapan