Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

13026 – 13050 dari 13093    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 521  522  523  524  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 20 mei

    BAYU715 tulis:

    Nek wis nulis ngeneki mesti arep tarik selimut😀

    Ora , biasalah ndek mau lg ngopi mas

  • 20 mei

    Saiki lagi di paste😀

    ANGGORO118 tulis:

    Ora , biasalah ndek mau lg ngopi mas

  • 21 mei

    Mungkin maksud'e anak2an kali,lha wong mung pacar2an sih.kawine mestine yo mung kawin2an.opomeneh iki judule we cuma judul2an..

    BAYU715 tulis:

    Kok nganggo anak kembar, anake sapa?🤔

    21 mei diubah oleh CHRISTIAN983

  • 21 mei

    Anak2an kali kuwi ana selokan, irigasi dll

    CHRISTIAN983 tulis:

    Mungkin maksud'e anak2an kali,lha wong mung pacar2an sih.kawine mestine yo mung kawin2an.opomeneh iki judule we cuma judul2an..

  • 21 mei

    Got sak tikus2e barang,trus parit tanpa hardja..

    BAYU715 tulis:

    Anak2an kali kuwi ana selokan, irigasi dll

  • 21 mei

    Tanpa hardja nek harjo oleh melu ora mas

    CHRISTIAN983 tulis:

    Got sak tikus2e barang,trus parit tanpa hardja..

  • 21 mei

    Harjo harian jogja,harno hari2 nongol,lha yen harmoko piye menurut petunjuk bapak presiden

    BAYU715 tulis:

    Tanpa hardja nek harjo oleh melu ora mas

  • 21 mei

    Tukang senter biyen

    CHRISTIAN983 tulis:

    Harjo harian jogja,harno hari2 nongol,lha yen harmoko piye menurut petunjuk bapak presiden

  • 21 mei

    Iyo,,sithik2 disenteri..sithik2 disenteri,disenteri kog mung sithik,,malah dadi penyakit

    BAYU715 tulis:

    Tukang senter biyen

    21 mei diubah oleh CHRISTIAN983

  • 21 mei

    Yen kakean ra apik mas, mblengeri eh mblerengi

    CHRISTIAN983 tulis:

    Iyo,,sithik2 disenteri..sithik2 disenteri,disenteri kog mung sithik,,malah dadi penyakit

  • 21 mei

    Sugeng ndalu ,  permisiiii

  • 21 mei

    Monggo mas sugeng kalih mbak ndalu

  • 21 mei

    Waiki lakone javanese wis njedul...

    Monggo mas bayu lan mbak susi dilanjut obrolane 😁👍

  • 21 mei

    Kurang dalange🙊

    ANGGORO118 tulis:

    Waiki lakone javanese wis njedul...

    Monggo mas bayu lan mbak susi dilanjut obrolane 😁👍

  • 22 mei

    Mampir maning brooo

  • 23 mei

    Ngasemi..malem jumat lilin entek..njuk meh ngapa ki

  • 23 mei

    Bakar ban wae

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ngasemi..malem jumat lilin entek..njuk meh ngapa ki

  • 26 mei

    Bocah wedok sakmene akehe neng JK kog babarblas ndak ada satupun yg bersedia tak apelin di malem minggu. opo yo wis kaya mangkene iki nasibku..haah

  • 26 mei

    CHRISTIAN983 tulis:

    Bocah wedok sakmene akehe neng JK kog babarblas ndak ada satupun yg bersedia tak apelin di malem minggu. opo yo wis kaya mangkene iki nasibku..haah

    Wisss to ojo ngeluh mas... berdoa karo Gusti Yesus ben dikei kekuatan ngadepi, lha nek ning kene ra ono wong wadon sing gelem, sing sabar.. usaha terus pokok e.. semangat 😊

  • 27 mei

    Iyo iki pengen usaha jd juragan empang..

    ANGGORO118 tulis:

    Wisss to ojo ngeluh mas... berdoa karo Gusti Yesus ben dikei kekuatan ngadepi, lha nek ning kene ra ono wong wadon sing gelem, sing sabar.. usaha terus pokok e.. semangat 😊

  • 28 mei

    CHRISTIAN983 tulis:

    Iyo iki pengen usaha jd juragan empang..

    Pagiii semuaaa . ngapuntennn semuaa ,  empang itu nopo ngihhh

  • 28 mei

    Sugeng enjang.. numpang lewat .. salam kenal sedoyo mawon ☺

  • 28 mei

    SUSI954 tulis:

    Pagiii semuaaa . ngapuntennn semuaa ,  empang itu nopo ngihhh

    Sugeng siang mbak

  • 28 mei

    DHYAH737 tulis:

    Sugeng enjang.. numpang lewat .. salam kenal sedoyo mawon ☺

    Sugeng siang, salam kenal balik

  • 28 mei

    SUSI954 tulis:

    Pagiii semuaaa . ngapuntennn semuaa ,  empang itu nopo ngihhh

    siang kabehhhh

    empang kui sejenis kolam mbak

13026 – 13050 dari 13093    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 521  522  523  524  Selanjutnya Kirim tanggapan