Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

13076 – 13100 dari 13161    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 523  524  525 ... 527  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 27 juli

    SUYATI064 tulis:

    Eh mbak sayuti tumben njedul?

    Piye kabare?

  • 28 juli

    Mangkane dik,,yen nandur pari iku kudu dirawat,dipupuk lan dipukpuk. sing paling penting dijaga saka hama pelakor. aja sampe wis meh panen eeh pari'ne malah digondhol wong liya.batal deh rasido rabi..

    SUYATI064 tulis:

    Judul lagune "nandur'e pari tukul'e suket teki" 😂

  • 9 agustus

    Dik..dik...anak cecak ki arane apa jal..?

    Cecak cilik om

    Yen anak gajah ??

    Gajah cilik lah

    Anak wedhus ???

    Wedhus cilik to yo..jenengan ki gimana to om,gitu aja kog ora ngerti.percuma tua om

    Woo dasar bocah gemblung

  • NICOLAUS719

    9 agustus

    Salam kenal dari saya Pujakesuma (putra jawa kelahiran sumatra?

  • 22 agustus

    CHRISTIAN983 tulis:

    Dik..dik...anak cecak ki arane apa jal..?

    Cecak cilik om

    Yen anak gajah ??

    Gajah cilik lah

    Anak wedhus ???

    Wedhus cilik to yo..jenengan ki gimana to om,gitu aja kog ora ngerti.percuma tua om

    Woo dasar bocah gemblung

    paling sing diapali anak e lutung, arane.... 😂

  • 22 agustus

    Sugeng ndalu para sederek ingkang kinasih ing Gusti Yesus 🙏😁

  • 22 agustus

    Sugeng daluuu semuanya . ngapunten lama gk nongollll . piyeee warkop e , masiii rameeekahhhhh .

    Yang inbox blm busa balas , karena blm perpanjang .

    22 agustus diubah oleh SUSI954

  • 22 agustus

    Sugeng daluu jeng sisca , salam kenalllll .

  • 22 agustus

    SUSI954 tulis:

    Sugeng daluuu semuanya . ngapunten lama gk nongollll . piyeee warkop e , masiii rameeekahhhhh .

    Yang inbox blm busa balas , karena blm perpanjang .

    warkope sepi

    aku ra inbox lho mbak , ra duwe pulsa 😅

  • 23 agustus

    Salam kenal juga mba 🙏😊

    SUSI954 tulis:

    Sugeng daluu jeng sisca , salam kenalllll .

  • MARIO165

    23 agustus

    Aseli Arek Suroboyo 🙋😁

  • 23 agustus

    ANGGORO118 tulis:

    warkope sepi

    aku ra inbox lho mbak , ra duwe pulsa 😅

    Yoo  nek raaa duwe pulsaaa hp be di jualll aeeee . ha ha haaa

  • 23 agustus

    MEY072 tulis:

    akuuuuuu jg jawa..tp jgn ajak bahasa jawa alus kromo...suwun dahh mboten ngertos:-D

    toosss ahhhh...

  • 23 agustus

    SUSI954 tulis:

    Yoo  nek raaa duwe pulsaaa hp be di jualll aeeee . ha ha haaa

    Yowis tukunen hpku mbak

  • 23 agustus

    ANGGORO118 tulis:

    Yowis tukunen hpku mbak

    Raaa po po .. Pokok e muuuuraaahhh bangetttt . pokok e bkn dolar aeee .

  • 23 agustus

    SUSI954 tulis:

    Raaa po po .. Pokok e muuuuraaahhh bangetttt . pokok e bkn dolar aeee .

    Wong indonesia yo rupiah ae

    Piye pilih rupiah opo dolar opo pilih aku mbak?

  • 25 agustus

    Arane koe..hayo ngaku..hooh po ra..

    EBTA253 tulis:

    paling sing diapali anak e lutung, arane.... 😂

  • 25 agustus

    "Aja gumunan, aja getunan, aja kagetan, aja aleman".

    Sugeng enjing para kadang sedoyo. Gusti amberkahi 🙏

  • 27 agustus

    Wiih bhs nya bagus,penulisannya pun nyaris sempurna.salut msh ada anak muda yg begini bhs nya,pdhl anak tua aja banyak yg pating pecothot bahasa lan penulisane..

    SISCA867 tulis:

    "Aja gumunan, aja getunan, aja kagetan, aja aleman".

    Sugeng enjing para kadang sedoyo. Gusti amberkahi 🙏

  • 27 agustus

    Kenal susan ta gak..susan kan arek suroboyo yeee...

    MARIO165 tulis:

    Aseli Arek Suroboyo 🙋😁

  • 27 agustus

    SISCA867 tulis:

    "Aja gumunan, aja getunan, aja kagetan, aja aleman".

    Sugeng enjing para kadang sedoyo. Gusti amberkahi 🙏

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wiih bhs nya bagus,penulisannya pun nyaris sempurna.salut msh ada anak muda yg begini bhs nya,pdhl anak tua aja banyak yg pating pecothot bahasa lan penulisane..

    biasane nek dipuji ngene ki ono udang di balikpapan..

    lanjuttt mas chris sing klambi abang ojo nganti ucul 👍

    27 agustus diubah oleh ANGGORO118

  • 27 agustus

    dereng wonten ingkang kula tepang seking mriki??????????????????????????

    :(

  • 27 agustus

    Maturnuwun. Kula taksih sinau ugi. Taksih kathah klentunipun.

    Budaya punika kedah dipunlestantunaken, dipun awiti saking basa daerah. Mangga kita lestantunaken basa jawi. 😁🙏

    CHRISTIAN983 tulis:

    Wiih bhs nya bagus,penulisannya pun nyaris sempurna.salut msh ada anak muda yg begini bhs nya,pdhl anak tua aja banyak yg pating pecothot bahasa lan penulisane..

  • 27 agustus

    Nderek nepangaken, kula sisca, saking Jogja 👋😁

    LETFENI039 tulis:

    dereng wonten ingkang kula tepang seking mriki??????????????????????????

    :(

  • 28 agustus

    Ora lah.sadar diri aku,rambut mung kari separo ngene,sedangken dewekke sih kalihdoso pitu eeh pitulikur.ora mampu aku

    ANGGORO118 tulis:

    biasane nek dipuji ngene ki ono udang di balikpapan..

    lanjuttt mas chris sing klambi abang ojo nganti ucul 👍

13076 – 13100 dari 13161    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 523  524  525 ... 527  Selanjutnya Kirim tanggapan