Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

13101 – 13125 dari 13161    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 524  525  526  527  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • 28 agustus

    Weladalah..malah dibasani mlipir ngene.malah kaya guru ro murid wae basa

    Inggih leres mekaten,,ngudi basa menika salah satunggaling cara nglestantunaken budaya

    Nanging estunipun babagan basa menika,sami panjenengan,kula inggih ugi taksih sinau kok dik. Lha menapa sinau bareng dospundi,sekalian pedekate..eaaalaaah meksa modus nggombal-e metu.ha nggih nyuwunpangapunten,awit babagan penggombal-gambilan menika kula kebacut tercemar wonten mriki..hehe

    guyon sithik gpp yo,,ben liyane dho mangkel..hehe

    Sumangga dipun lajengaken,kula tak mlipir sakwetawis wekdal..nuwun

    SISCA867 tulis:

    Maturnuwun. Kula taksih sinau ugi. Taksih kathah klentunipun.

    Budaya punika kedah dipunlestantunaken, dipun awiti saking basa daerah. Mangga kita lestantunaken basa jawi. 😁🙏

  • 29 agustus

    Sugeng dalu semuanya..aku kelahiran jakarta, bapak Jawa dan Ibu Batak..tp ttp mau ikutan komunitas ini yaa...

  • 29 agustus

    CHRISTIAN983 tulis:

    Ora lah.sadar diri aku,rambut mung kari separo ngene,sedangken dewekke sih kalihdoso pitu eeh pitulikur.ora mampu aku

    Lohhh yo ojo pesimis sik, kabeh ki proses.. durung dicedaki kok wis nyerah mas?

  • 29 agustus

    CHRISTIAN983 tulis:

    Weladalah..malah dibasani mlipir ngene.malah kaya guru ro murid wae basa

    Inggih leres mekaten,,ngudi basa menika salah satunggaling cara nglestantunaken budaya

    Nanging estunipun babagan basa menika,sami panjenengan,kula inggih ugi taksih sinau kok dik. Lha menapa sinau bareng dospundi,sekalian pedekate..eaaalaaah meksa modus nggombal-e metu.ha nggih nyuwunpangapunten,awit babagan penggombal-gambilan menika kula kebacut tercemar wonten mriki..hehe

    guyon sithik gpp yo,,ben liyane dho mangkel..hehe

    Sumangga dipun lajengaken,kula tak mlipir sakwetawis wekdal..nuwun

    Aku ra mangkel mas, tak dukung pokok e

    ..

    Monggo loh dilanjut 😉👍

  • 29 agustus

    EVA509 tulis:

    Sugeng dalu semuanya..aku kelahiran jakarta, bapak Jawa dan Ibu Batak..tp ttp mau ikutan komunitas ini yaa...

    Met bergabung ya

    Salam kenal

  • 6 september

    Piye Kabareskrim mas mbak Yu

    #mogo mugo apik tenan

  • 6 september

    Sugeng ndalu sederek jawi, sugeng tepang & nderek gabung nggih, matursuwun

  • 13 september

    CHRISTIAN983 tulis:

    Weladalah..malah dibasani mlipir ngene.malah kaya guru ro murid wae basa

    Inggih leres mekaten,,ngudi basa menika salah satunggaling cara nglestantunaken budaya

    Nanging estunipun babagan basa menika,sami panjenengan,kula inggih ugi taksih sinau kok dik. Lha menapa sinau bareng dospundi,sekalian pedekate..eaaalaaah meksa modus nggombal-e metu.ha nggih nyuwunpangapunten,awit babagan penggombal-gambilan menika kula kebacut tercemar wonten mriki..hehe

    guyon sithik gpp yo,,ben liyane dho mangkel..hehe

    Sumangga dipun lajengaken,kula tak mlipir sakwetawis wekdal..nuwun

    Selamat ulang tahun Mas Christian... Tuhan Yesus memberkati

  • 15 september

    Amin.maturnuwun

    Selamat ulang tahun juga..Gusti berkahi

    NANA506 tulis:

    Selamat ulang tahun Mas Christian... Tuhan Yesus memberkati

  • 15 september

    NANA506 tulis:

    CHRISTIAN983 tulis:

    Met ultah ya nggo mbak na2 & mas chris

    Met nambah umure , disyukuri ojo disyukurke mboten sae.. 😅

    Met opo meneh ya... met sing sae2 ae lah , hehe

    Gusti Yesus tansah mberkahi

  • 17 september

    Amin.maturnuwun dik bro.

    Selamat ultah juga nggih..Gusti berkahi

    ANGGORO118 tulis:

    Met ultah ya nggo mbak na2 & mas chris

    Met nambah umure , disyukuri ojo disyukurke mboten sae.. 😅

    Met opo meneh ya... met sing sae2 ae lah , hehe

    Gusti Yesus tansah mberkahi

  • 18 september

    Mantap

    EVA509 tulis:

    Sugeng dalu semuanya..aku kelahiran jakarta, bapak Jawa dan Ibu Batak..tp ttp mau ikutan komunitas ini yaa...

  • 18 september

    Hmmmm

  • 18 september

    DINNA612 tulis:

    Hmmmm

    Tumben njedul mbak?

  • 18 september

    Wis tak coba..nglalek'ake..jenengmu saka atiku..

    Sak tenane aku ora ngapusi,,isih tresna....mantanku

    -1000 kutha-

  • 18 september

    ANGGORO118 tulis:

    Tumben njedul mbak?

    He em neng njero panas eram makane njedul ben isis

  • 18 september

    Panas yo panas,tp mbok ra usah mlebu kulkas barang aah,,malah ngagetin org mbuka kulkas meh ngambil minum og  mak bedunduk jebul dirimu meringkuk ng jero.. mbayangke meringkuk ki kaya janin ng jero rahim kae yo

    -krik krik..ora lucu yo-

    DINNA612 tulis:

    He em neng njero panas eram makane njedul ben isis

  • 18 september

    CHRISTIAN983 tulis:

    Panas yo panas,tp mbok ra usah mlebu kulkas barang aah,,malah ngagetin org mbuka kulkas meh ngambil minum og  mak bedunduk jebul dirimu meringkuk ng jero.. mbayangke meringkuk ki kaya janin ng jero rahim kae yo

    -krik krik..ora lucu yo-

    He em ngadem neng njero kulkas ben awet, makane nek arep buka kulkas notok disik lawange kulkas ben aq isa semaur 😁

  • 18 september

    DINNA612 tulis:

    He em neng njero panas eram makane njedul ben isis

    Sing panas atimu po mbak?

  • 18 september

    Jawa jawa jawa

  • 19 september

    Trima ing pandum = bersyukur (dlm setiap keadaan)

  • 19 september

    ANGGORO118 tulis:

    Sing panas atimu po mbak?

    He em wes sa karepmu

  • 23 september

    Halo solo 🙋

  • 23 september

    CHRISTIAN983 tulis:

    Trima ing pandum = bersyukur (dlm setiap keadaan)

    pak kun, ada undangan buat njenengan (saya yg bawa)

  • 23 september

    Loh ada yg lulus lg to..wah JK solo mmg diberkati luar biasa..puji Tuhan

    Tks sdh diundang,kpn ke solo ta samperin undangane..nuwun

    AYUSARI311 tulis:

    pak kun, ada undangan buat njenengan (saya yg bawa)

13101 – 13125 dari 13161    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 524  525  526  527  Selanjutnya Kirim tanggapan