Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

13151 – 13175 dari 22151    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 526  527  528 ... 887  Selanjutnya Kirim tanggapan

  • ANTONI356

    22 Oktober

    Sugeng dalu

    Ati seng biyen tau ngelarani.

  • 3 November

    Loh piye i..rai mu og dadi abang kabeh ngene dim(as),ha mbok sing di abang ki rambut-e wae dim,ben ketok kaya londo ketlisut..

    ANTONI356 tulis:

    Sugeng dalu

    Ati seng biyen tau ngelarani.

  • 3 November

    CHRISTIAN983 tulis:

    Loh piye i..rai mu og dadi abang kabeh ngene dim(as),ha mbok sing di abang ki rambut-e wae dim,ben ketok kaya londo ketlisut..

    Ngono yo ngono ning yo ojo ngono mas.. sing almarhum eh sing pensiun dini yowis ben.. sing penting ki rambute mas chris ra abang eh ra almarhum akunne, nek alm. ko aku ra ono kancane nggo guyon 😅🤭

  • 3 November

    Malah dongake almarhum,opo ra wedi tak primpeni pas pipis neng kamar mandi,mak bedunduk njedul raiku abang ora rambute tp botake..walah botak kog dicat abang to mas..mas

    ANGGORO118 tulis:

    Ngono yo ngono ning yo ojo ngono mas.. sing almarhum eh sing pensiun dini yowis ben.. sing penting ki rambute mas chris ra abang eh ra almarhum akunne, nek alm. ko aku ra ono kancane nggo guyon 😅🤭

  • 3 November

    CHRISTIAN983 tulis:

    Malah dongake almarhum,opo ra wedi tak primpeni pas pipis neng kamar mandi,mak bedunduk njedul raiku abang ora rambute tp botake..walah botak kog dicat abang to mas..mas

    Aku nek pipis ra ning kamar mandi , aku nggo pampers sing ukurane double XL 😅

    Botak py to ? Jik ono rambute kui mas.. sing jenenge botak ki koyo Deddy Corbuzier

  • 4 November

    Kopdar JK javanese wae piye..judule JK javanese tumplek bleg..ora sah nganggo biaya,sing penting isa kumpul tp ora nganggo kebo lho yo.ora pareng nakal....

  • EBTA253

    4 November

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kopdar JK javanese wae piye..judule JK javanese tumplek bleg..ora sah nganggo biaya,sing penting isa kumpul tp ora nganggo kebo lho yo.ora pareng nakal....

    ndahneo larane tumplek bleg.. Sing enak yo sega tumpang ae murah meriah timbang leren ngingu kebo

    5 November diubah oleh EBTA253

  • 5 November

    meluu

  • 9 November

    Lah dik,mosok sing melu cuma dirimu thok.lha trus umpama kopdar dirimu tak ampiri numpak motor bebek,ta boncengin malah ngko dikira bapak karo anak...piye yen ngono kui perasaanku..hancur to...

    haah umur..umur....

    LETFENI039 tulis:

    meluu

  • 9 November

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lah dik,mosok sing melu cuma dirimu thok.lha trus umpama kopdar dirimu tak ampiri numpak motor bebek,ta boncengin malah ngko dikira bapak karo anak...piye yen ngono kui perasaanku..hancur to...

    haah umur..umur....

    Sing jenenge tresno ki ra nyawang umur mas

    Nek aku sih iyesss

  • 11 November

    Yawis,tak telatenane.sapa ngerti deweke khilaf yo..nyawang aku kaya nyawang raden arjuna tanpa rikma

    Wayoo..rikma ki samadengan apa jal..

    #ngetesbasa

    ANGGORO118 tulis:

    Sing jenenge tresno ki ra nyawang umur mas

    Nek aku sih iyesss

    12 November diubah oleh CHRISTIAN983

  • 20 November

    Cilikanku rambutku dicukur kuncung,bareng saiki ora perlu cukur.wong rambut bacut mrithili gogrog dhewe2 ngene.malah ngirit shampo ding.haah yo mungkin iki juga salahku dhewe,mergo gelem dadi duta shampo lain..hahaha.becanda anda

    Mangkane mas,dadi uwong ki sadar umur sing setia,ora gonta ganti pacar wae eeh gonta ganti shampo maksudku..

  • ADI973

    28 Desember

    Wong Nganjuk absen😁

  • 28 Desember

    Nglaras karo nembang Didi kempot sek yo lurrr

  • 28 Desember

    Saudara @GLORIUSNOV760

    Njenengan, sobat ambyar, nggih ?

  • 28 Desember

    VEKA741 tulis:

    Saudara @GLORIUSNOV760

    Njenengan, sobat ambyar, nggih ?

    kersane gayeng mas veka, haha

  • DWI325

    29 Desember

    :up::up:

  • DWI325

    29 Desember

    GLORIUSNOV760 tulis:

    kersane gayeng mas veka, haha

    siip

  • 29 Desember

    GLORIUSNOV760 tulis: youtu.be/XlvTC2c-YtM Nglaras karo nembang Didi kempot sek yo lurrr

    Didi kempot 👍

  • 31 Desember

    Mlm thn baru udan ra leren2, nunut ngeyup sek lurrrr

  • 31 Desember

    lurd @GLORIUSNOV760

    Desember = geDe gedeNe ambyar Sak EMBER ?

    SepuroNe sing kathah, mekso buat kepanjangannya

  • 31 Desember

    VEKA741 tulis:

    lurd @GLORIUSNOV760

    Desember = geDe gedeNe ambyar Sak EMBER ?

    SepuroNe sing kathah, mekso buat kepanjangannya

    ora opo2, tp pas okh singkatane

  • 1 Januari

    Sugeng warsa enggal..mugi sih rahmat'e Gusti tumrah'a ing kita sadaya..amin

  • 13 Januari

    Asemi..malah podho ndhelik..

  • 13 Januari

    CHRISTIAN983 tulis:

    Asemi..malah podho ndhelik..

    udan deres e mas, jek ngeyup

13151 – 13175 dari 22151    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 526  527  528 ... 887  Selanjutnya Kirim tanggapan