Dating site Kristen pertama dan terbesar di Indonesia

Daftar sekarang secara gratis

JK Javanese

ForumCampur-campur

13151 – 13161 dari 13161    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 525  526  527Kirim tanggapan

  • ANTONI356

    22 oktober

    Sugeng dalu

    Ati seng biyen tau ngelarani.

  • 3 november

    Loh piye i..rai mu og dadi abang kabeh ngene dim(as),ha mbok sing di abang ki rambut-e wae dim,ben ketok kaya londo ketlisut..

    ANTONI356 tulis:

    Sugeng dalu

    Ati seng biyen tau ngelarani.

  • 3 november

    CHRISTIAN983 tulis:

    Loh piye i..rai mu og dadi abang kabeh ngene dim(as),ha mbok sing di abang ki rambut-e wae dim,ben ketok kaya londo ketlisut..

    Ngono yo ngono ning yo ojo ngono mas.. sing almarhum eh sing pensiun dini yowis ben.. sing penting ki rambute mas chris ra abang eh ra almarhum akunne, nek alm. ko aku ra ono kancane nggo guyon 😅🤭

  • 3 november

    Malah dongake almarhum,opo ra wedi tak primpeni pas pipis neng kamar mandi,mak bedunduk njedul raiku abang ora rambute tp botake..walah botak kog dicat abang to mas..mas

    ANGGORO118 tulis:

    Ngono yo ngono ning yo ojo ngono mas.. sing almarhum eh sing pensiun dini yowis ben.. sing penting ki rambute mas chris ra abang eh ra almarhum akunne, nek alm. ko aku ra ono kancane nggo guyon 😅🤭

  • 3 november

    CHRISTIAN983 tulis:

    Malah dongake almarhum,opo ra wedi tak primpeni pas pipis neng kamar mandi,mak bedunduk njedul raiku abang ora rambute tp botake..walah botak kog dicat abang to mas..mas

    Aku nek pipis ra ning kamar mandi , aku nggo pampers sing ukurane double XL 😅

    Botak py to ? Jik ono rambute kui mas.. sing jenenge botak ki koyo Deddy Corbuzier

  • 4 november

    Kopdar JK javanese wae piye..judule JK javanese tumplek bleg..ora sah nganggo biaya,sing penting isa kumpul tp ora nganggo kebo lho yo.ora pareng nakal....

  • 4 november

    CHRISTIAN983 tulis:

    Kopdar JK javanese wae piye..judule JK javanese tumplek bleg..ora sah nganggo biaya,sing penting isa kumpul tp ora nganggo kebo lho yo.ora pareng nakal....

    ndahneo larane tumplek bleg.. Sing enak yo sega tumpang ae murah meriah timbang leren ngingu kebo

    5 november diubah oleh EBTA253

  • 5 november

    meluu

  • Hari Sabtu pukul 4:18

    Lah dik,mosok sing melu cuma dirimu thok.lha trus umpama kopdar dirimu tak ampiri numpak motor bebek,ta boncengin malah ngko dikira bapak karo anak...piye yen ngono kui perasaanku..hancur to...

    haah umur..umur....

    LETFENI039 tulis:

    meluu

  • Hari Sabtu pukul 11:06

    CHRISTIAN983 tulis:

    Lah dik,mosok sing melu cuma dirimu thok.lha trus umpama kopdar dirimu tak ampiri numpak motor bebek,ta boncengin malah ngko dikira bapak karo anak...piye yen ngono kui perasaanku..hancur to...

    haah umur..umur....

    Sing jenenge tresno ki ra nyawang umur mas

    Nek aku sih iyesss

  • Hari Senin pukul 23:58

    Yawis,tak telatenane.sapa ngerti deweke khilaf yo..nyawang aku kaya nyawang raden arjuna tanpa rikma

    Wayoo..rikma ki samadengan apa jal..

    #ngetesbasa

    ANGGORO118 tulis:

    Sing jenenge tresno ki ra nyawang umur mas

    Nek aku sih iyesss

    Kemarin pukul 3:22 diubah oleh CHRISTIAN983

13151 – 13161 dari 13161    Ke halaman:  Sebelumnya  1 ... 525  526  527Kirim tanggapan